PTT Personel Alımı 2018
-
@hgrotius Hocam 4 bin bandında mı olur tahminimce şu an merkez uzman yard. bu tutardan yüksek alıyor diye biliyorum.
-
@voshue 4.500 tl bandında olur bence, ptt diğer ünvanlarda diğer kurumun kadrolu personelinden daha az vermiyor.
-
Arkadaşlar kitap temin eden oldumu hiç
Nasıl çalışacağız bu sınava -
@hasan2 hocam çok sürmez bir kaç güne dershaneler bir kaynak önermeye başlar.
-
Ik ya ulasabilecegimiz bir numara bilen var mi ?
-
Bu sınava biz de girelim bakalım Sırf Ankara'ya alım olduğundan başvuruyoruz da hadi hayırlısı. Sınav için gk/gy çalışmalarımız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Süre konusunda kişiler sıkıntı yaşayacaktır, onu da deneme çözerek aşabiliriz.
-
@kartel06 eyvallah kardeş sağol.
-
@hasan2 hocam kitap sitelerine bakın çıkmış bile kitaplar. admalar bir iki gün sonra çıkarıyorlar.
-
Baktımda bulamadım ben siz nerden baktınız acaba
-
@hasan2 kitapseç'e bakabilirsiniz.
-
@fc-real-gdp tamam hocam baktım sağol
-
@veblenist 300 ü bile göremez o rakam
-
@unalturludur neden 300de kalsın ki ?
-
Arkadaslar simdi iktisat isletme mezunları dısinda basvuru yapamiyormuyuz
-
@unalturludur nasıl yani hocam? Ne demek istediğinizi anlamadım.
-
@zenginmemur hocam ilandan ek-2 tablosuna bakabilirsiniz.
-
@fc-real-gdp hocam baktim ama hicbir sey anlamadım
-
@damlakbyr hocam ikametgahın calısmak istediğimiz il ile bir alakasi var mı?
-
@unalturludur Bence görür hocam. Bu sene yds 1-2 yer haricinde pratikte pek avantaj sağlamadı. Çoğu üst kurul dahi yds istemedi.
-
Bir yorum da ben yapıyım. Vekalet ücreti ile birlikte maaşı daha yüksek olan avukatlık kadroları varken 20 kisilik hukuk uzman yardımcılığına kimse başvurmaz. Hukukçularda yds kıtlığı oldugu, yds si olanlarda da taşraya gitmeme durumu olacağı icin iddia ediyorum büyüksehir dışındaki illerin birçoğuna hiçkimse basvurmayacak. Toplam 103 kisilik kadroya taş çatlasa 30 kişi başvurur.