PTT Personel Alımı 2018
-
İlan yenilenmiş. İİBF bölümleri gişe ve büro kısmına eklenmiş ama işe yaramaz. Ankara 10 kişi diğer şehirler hep 1-2 kişi alıyor.
-
İkametgah şartı aynı mı kalmış yoksa değiştirmişler mi ?
-
@eomer 1)Adaylar; Avukat, Mimar, Mühendis, Tekniker, Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına başvuru tarihi itibari ile MERNİS adresinin bulunduğu İl'e başvuru yapabileceklerdir. Birden fazla İl'e yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. PTT Uzman Yardımcısı pozisyonları için ikamet (mernis) şartı aranmayacaktır.
Daha fazla detay için güncellenmiş ilana bakabilirsiniz.
-
ilan güncellenmiş tam bakamadım ama sanırım iibf bütün bölümleri kabul edilmiş sadece bankacılık var diye burada göbek atan arkadaşlar şimdi adalet sağlandı artık ağlayabilirsiniz...
-
@yasaklı ve gelin şimdi sınavda yarışalım
-
@byteks1 ankara pazarlama 133 kişi alıyordu 85 e düşürmüşler gişe ve büro ankara 10 kişi dediğin gibi yine başka bölümlere aktarmışlar iibf ye yaramadı
-
Arkadaşlar işletme mezunları gişe ve büroda hangi bölüme başvuru yapabiliyor
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@voshue hocam PTT idari hizmet sözleşmeli alacak uzman yardımcılarını da. siz bankanızda kalın bence orda da sözleşmeli değilseniz
Ptt idari hizmet sozlesmeli, bankalarda ise kamu bankalarini soyluyorum uzman yardimcilari iş kanununa tabii işçidir hocam.
-
Ptt ye tepliler işe yaradi demek valla sasirdim.
Madem israr ediyorsunuz uzmanlığa biz de bi girelim bakalim neymiş
@yasaklı dimi dostum
-
Ve kamu yönetimi denkleme girer . Hadi şimdi kapışalım
-
@shady1 aynen hocam bu tür konularda baskı sonuç doğuruyor:) kimisi de bunun aksine, ilan metninde söylenen bölümleri diğerlerinden üstün görüp komik bir şekilde sen adamlardan iyi mi bileceksin bu bölümler lazımmış demek ki bunlardan alıyorlar demişti:) yav gardaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun su ürünleri fakültesini bitirmiş adam kurumsal bir şirkette üst düzey muhassebe müdürlüğü yapıyor daha neleri var
-
Bişey değişmemişki İİBFye 200 sus payı başka revize edilen bişey varmı ? Yine kendimizle yarışcaz 2 kişilik ilanlar için.
-
Yökdil sınavını da kabul etmişler. İlginç.
-
çok ilginç adamlar resmen sus payı vermiş her ile 2 şer kişilik alım ayırmışlar:) pastanın büyük dilimini yine bankacılık sigorta lojistik ve pazarlama bölümlerine boşuna yaygara kopardık:)
-
Revize edilmeden başvuracağım kadro yoktu şuan 8 kişilik bi kadro var İzmirde mükemmel.Hemen 60 tl yatırıp kıytırık büro görevlisi için 10 bin kişi ile yarışmalıyım.
-
Hayır yökdil ne alaka, dil şartı koyacaksan ya tam koy ya da hiç koyma. İlging gerçekten
-
2 kişilik yere yine 1000 kişi girer PTT alın size tepki demiş resmen rezillik
-
2 kişilik alım için 60 tl verip 250 km yol gitmeye değer mi acaba?
-
@yasaklı Evden çıkıp başvuru ücreti yatırmaya değmez
-
Bankacılık kadrolarına pek fazla dokunmamislar 1 veya 2 tane kadro acilmis sus payı misali zor bir yarış olacak ibfliiler icin