PTT Personel Alımı 2018
-
Ankara 10 kisi:D
Saol ptt cok mikemmel bi ilan olmus yeni ilan️ -
Arladaslar bölüm maliye ben anlamadım şimdi nereye başvuru yapicam
-
-
YDS ile YÖKDİL nasıl eşit sayılır akıl alacak iş değil. İlanı hazırlayan kişilerin YÖKDİL sınavını ÖSYM'nin yapmadığından, YDS ile eşdeğer olmadığından haberleri yok. Bravo.
-
Pazarlama ya mi basvurcaz maliye kamu hiç bi şey anlamadım ilandan bu nedir ya
-
@ddguy hocam gişe ve büroya.
-
@fc-real-gdp pazarlamaya bütün iibfliler başvuramıyo herhalde bnde öyle okudum
-
Yok YÖKDIL niye kabul ediliyomus , yok yds denen sinavla denk miymiş de filan falan. Pardon da siz mi karar veriyosunuz neyin neye denk olduguna ?Yokdil de ingilizce sonavi sonucta.Sallayarak yökdil 70 alinmiyo tahmin edersiniz ki. Yds nin nasil sacma salak bir sinav olduğunu bilmesek inanacaz dediklerinize.
düzenlenmiştir -
Arkadaslar biz firma personeline basvuramiyormuyuz peki?Nerde yaziyo bu ibareler
-
@reckless İngilizceden biraz anlayan herkes şu dediklerine güldü hocam. Bol şanslar.
-
Bu ptt uzman yardımcılığı hakkında hiçbir yerde bilgi bulamadım. Maaşı nedir kariyer meslek midir nerde çalışıcaz ne iş yapacağız... bunları nerden öğrenebiliriz acaba ? Ptt ik yı arasak bir netice alabilir miyiz sizce? Ya da bu konuda kesin bilgi alan var mı
-
@hayatım-sınav ben dedim size unutmuşlardır diye pardon dediler mi bari?
-
@fc-real-gdp hocam gişe ve büro yu da ayırmışlar ya bankacılık lojistik falan diye onlardan birine başvuru yapmicaz mi direk gişe ve büro mu dicez
-
kpss şartı yok mu şimdi göremedim ben
-
@rmazandavulcusu O değil yds'den 70 puanı alan birisi zaten yökdile girmişse 90 felan almıştır. Biz karar vermiyoruz zaten en başta karar verilmişt yökdilin sadece master,doktora ve araştırma görevliliği için geçerli olduğuna.
Yds'ye saçma salak sınav diyip de sallayarak 70 yökdil alınmıyor demeniz de epey ironik olmuş. Başarılar.
-
@monser, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@rmazandavulcusu O değil yds'den 70 puanı alan birisi zaten yökdile girmişse 90 felan almıştır. Biz karar vermiyoruz zaten en başta karar verilmişt yökdilin sadece master,doktora ve araştırma görevliliği için geçerli olduğuna.
Yds'ye saçma salak sınav diyip de sallayarak 70 yökdil alınmıyor demeniz de epey ironik olmuş. Başarılar.
Anlatmazsınız hocam bunlara. Bu ilanı hazırlayan kişi belli ki cahil, YDS-YÖKDİL kararına sevinmekse boyut atlamış bir seviye artık.
-
@ddguy hangi ilde ikamet ediyorsan oraya başvuracaksın
-
@yasaklı ne degisikmis bu ya
-
@rmazandavulcusu şu şekilde olsa mantıklı olurdu ille de yokdil olacaksa, yökdil 80, yds 60 şartı gibi..
-
@reckless şimdi arkadaşım öncelikle kısıtlamalara karşı olduğumu ve birçok ilan gibi uzman yardımcısı olduktan sonra c seviye şartını getirebilmesinin önünün açılmasının gerektiğini savunananlardanım. Ama sen yds ile yökdil arasında hiçbir fark yok dersen işte buna gülerim. Benim ve tanıdığım birçok arkadaşım gibi yds ile yökdil arasında ortalama 15 puan fark oluyor. Yani yds’si 50 civarında olan bir arkadaşımın yökdilin 70 küsürlü puanları yakaladığına bizzat şahit oldum. Evet yds de tıpkı yökdil gibi saçma bir sınav ama eşit zorlukta sınavlar kesinlikle değiller. Giren arkadaşlara da hayırlısı olsun umarım bu ilanlarda hakeden arkadaşlarımız tez zamanda işe başlamış olurlar.