PTT Personel Alımı 2018
-
Valla çok merak ediyorum YDS si 70 üzeri kişileri oradaki uzmanlık işi tatmin eder mi? Eminim çoğunu etmeyecek. Guy gibi geçiş mesleği olacak onlar için... Tabi bu ilansizlikta iyi bir şey rakip eleniyor ama orada alan ve gk gy de varsa ya ingilizce sınavını sen yaparsın ya da sonra istersin c seviyeyi... Kaç gündür düşünüyorum neye özenerek böyle bir ilana çıktılar, 4bin maaş mı verecekler... Çok üzülüyorum ya...
-
@gizem_ pazarlama bankacılık falan diye ayrım yapmamışlar listede en başta gişe ve büro görevlisi diye yazandaki dersler var.
-
@veblenist hocam tamam paragraflara lafim yok. Ama şıklara çeldirici koyup da paragrafi iyi anlayan adama bile soruyu yanlis yaptiriyolar. At in on preposition koydurarak ingilizce olcuyolar , sonra paragrafin icindeki bosluk doldurmalar filan sinavin baya bi yüzdesi boyle sorulardan olusuyor sacma sapan . Neyse hocam, Ben yds yi begenmiyorum sozun ozu bu.
Sinavda basarilar dilerim . -
Şimdi bu ptt uzmaninin maaşi 5bin kesin mi
-
@falanfilan Elbette etmeyecektir hocam. Ama maalesef ülke şartları da malum.. Artık herkes hayatın bir ucundan başlamak istiyor. Daha sonra istedikleri kurum sınavlarına odaklanmak için...
-
@monser YDS ı olup alanı da iyi olan arkadaslarimiz için öyle inşallah bu ilansizlikta onlar kazanır tabi de şimdi alandan bi haber olanlarin sırf ingilizcesi var diye bu sınava girebilmesi ve mülakata kalması sonunda kazanması falan... Olmadi valla bu şart... Bir de Fransızca ve Almancayi kabul etmiş...
-
Arkadaşlar gişe memuru olma şartlarında psikolojik sorunu olanlar alınmayacak demiş acaba psikiyatri bölümüne gitmek engel olur u başvuru yapayım mı
-
@falanfilan alandan bi haber adam kazanamaz ki 40 gky 60alan sorusu var 70 baraj varr rahat ol
-
@shady1 O olmaz hocam alttaki arkadaş yazmış Artık sırf ingilizce biliyor diye kurumlara alandan bihaber insanlar tercih edilmiyor.
-
Yardımcı olursanız sevinirim başvurup vurmama arasında kaldım çünkü
-
abi yökdil istemek nedir ya madem yds 70 çok geldi indir 50'ye.ptt yökdil ile ydsyi aynı kefeye koyarak itibarını kaybetti.
-
@hasan2 basvur hocam oyle sey mi olur. Her psikiyatriye giden deli mi olacak
-
@shady1 deli değilde kayıtlardan bilmezlermi
-
-
@hasan2 ona filan bakmazlar girin bence
-
Ikametimizi aldirdigimiz ilde ikamet etmek zorunda miyiz arkadaslar.
-
@yusufum hocam ben de bu soruyu merak ediyordum. İlanın önceki ve şimdiki haline ayrı ayrı baktım. önceki halinde ''başvuru tarihi itibariyle Mernis adresinin bulunduğu İl'de en az bir yıl süre ile ikamet edenler'' diye özellikle belirtiyordu yeni haline sadece ''adaylar başvuru tarihi itibari ile MERNİS adresinin bulunduğu İl'e başvuru yapabileceklerdir'' şeklinde geçiyor. Yani bulunduğun ilde ikamet etme zorunluluğu yine var ancak zorunlu süreyi kaldırmışlar
-
@yusufum denetleyen yok hocam o ilde bir tanısığın varsa al evine gitsin.
-
@shady1 tamam hocam sağol
-
Memurlar. net ilandaki değişiklikleri şu şekilde derlemiş:
https:// www.memurlar. net/haber/747910/