PTT Personel Alımı 2018
-
Bulundugum ille basvuracagim ilin arasi 10 saat hocam ve hic tanidigim yok. Ptt den bana ekmek yok anlasilan :((
-
@yusufum hocam bence o şart bulunduğunuz ilde alım varsa oraya basvurmalısınız olarak değiştirilecek, adamlar mühendis alıyor sadece ankaraya alıyor eee ankarada ikamet etmeyenler basvuramayacak mı, geri kalan 80 ilde yaşayan mühendisler ne olacak :S
-
@aliveli hocam denetleyen yok da o ile ikameti aldırmak için nüfus müdürlüğüne gitmek gerek
-
@genclerbirlikli e imza ile de alınabiliyor sanırım.
-
@aliveli onu ilk defa duydum
-
@aliveli @genclerbirlikli mobil imza ve e-imza sahibi olan birisi ikametini e-devletten taşıyabiliyor.
-
arkadaşlar ptt sınavları zorluk düzeyi nasıl ales kpss arası bir şey mi ? sınavı yaptırdığı bir kurum var mı üniversite filan ?
-
sınav tarihi belli değil ,değil mi?
-
@hoffafd ptt henüz sınav yapmadı bildiğim kadarıyla soruları da gazi hazırlayacak.
-
@aysev daha belli değil
-
Arkadaşlar ilan güncellenmiş yokdil eklenmiş. Fazla detaylı bakmadım, başka değişiklikler de vardır belki. Yokdille yds nin bir tutulması acayip saçma oldu şu anda.
-
arkadaşlar şu firma personeli yazanlar ne oluyor ??
-
@duymhuyguy halihazırda pttde çalışanlar
-
@genclerbirlikli bize hitap etmiyor yani. O zaman ne diye 5000 alım yazıyorlar yarısı kurumiçi zaten.
-
@duymhuyguy dostlar alımda görsün...
-
Alımdaki değişiklikler kısmen iyi olmuş ama yeterli değil. PTT sınav konularında gerçekten yeterli tecrübeye sahip değil. Bir sınav merkezi olduğunu da düşünmüyorum. Alınan kararlar o yüzden kimseyi tam anlamıyla memnun etmiyor.
-
sözde 5000 personel alınacak. Ankara ise sadece 10 kişi alıyor. kamu gözetim kurumu bile 13 kişi aldı. umarım iibfyi de düşünüp en kısa zamanda guy sınavı açarlar.
-
Sanırım Uzman yard. biraz çekişmeli olacak gibi son güncellemeden sonra
-
@voshue sınava kaç kişi girecek, sorular nasıl olacak, ne olacak hiç kestiremiyorum.
-
@veblenist Sınava ben yaklaşık 1.000 kişi gireceği kanısındayım. SInavı ortalama bir kamu bankası uzman yard. ayarında olur diye düşünüyorum . Sizin düşünceleriniz.