PTT Personel Alımı 2018
-
@monser katılıyorum hocam.yapacakları sınav saçma ve kıytıda köşede kalmış sorulardan oluşma olasılığı yüksek ilanın içeriğinden de anlaşıldığı gibi.peki uzman yardımcılığında ilk 600 kişi mi çağrılacak mülakata
-
Evet ilk 600 mülakata gircek. Ancak yazili sinava girecek sayisi 600 bile olmayabilir.
-
Sinava girecekler listesi yayinlancak mi arkadaslar ?ilanda yazmiyo. Sayıyı nasi ogreniriz acaba
-
@shady1 o zaman sınava başvurmayanlardan da çağıracaklar mülakata 600 kişiyi doldurmak için
-
bence bin kişiyi geçer en azından puanı olan niye girmesin ki bide işi yoksa ve ptt için hava hoş kaç kişi başvurursa başvursun duruma göre çözümü bulur az kişi alır kim ne diyor ki zaten bu durumlara
-
@suleymanozdemır rahat geçer hocam, millet işsizlikten kırılacak vaziyette.
-
1000kişide 70 yds puani nerde hocam yapmayin allah aşkina
-
yds 70 şartı olsaydı zaten girebilecek kişi az olurdu ama yökdil olduğu için diyorum ben sayının bin ve üzeri olacağını
-
@shady1 yökdil denkliği var hocam.
-
@shady1 70 ydsde kalsa tamam da yökdil de girince 2000-3000 aralığında başvurunun geleceğini düşünüyorum en az . Çünkü kamu bankalarındaki uzman yardımcılarının da kiminin şansını denemek amaçlı kiminin de ciddi ciddi hazırlanıp gireceklerini düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda süreç sonuca ulaşır ve gerçekten hakedenler bu mutluluğu yaşarlar hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar maliye mezunu biri PTT gişede nelere başvurabilir
-
@haydarr değişiklikten sonra maliye gişe görevlisi kadrosunun hepsine başvuramıyor mu?
-
@kartel06 tamam da kardeşim sadece büro personeli olarak mı başvuruyor diğerleri oluyo mu acaba diye soruyom bende
-
@haydarr hocam sadece gişe ve büro personeli. pazarlama, bankacılık vs başvuramıyor maliye bölümü.
-
Ptt keşke bir bilene danışıp vereydi ilanı olmamış bu .
-
@hgrotius en azından daha önce verilmiş ilanları inceleyerek verseler yine fayda sağlar.
-
Ptt de bekar memur, temmuz 2018 maaşı 3500 imiş, fena sayılmaz gibi ama iş yoğunluğunu düşünürsek az bile denebilir, mesela kadıköy çarşı (akmarın ordaki) ne zaman gitsem salı pazarından daha kalabalık ve 18.30'a kadar çalışıyorlar. istanbulu kazandın diyelim her yere verilme ihtimalin var, bu ikamet olayı bok gibi (affedersiniz) olmuş.
-
@hoffafd temmuz 2017
-
Arkadaşlar sayıları tutturmak tabiki kolay olmayacaktır. Ancak ben yinede 1000 kişi gireceği kanısındayım eğer sadece YDS kabul olsaydı baştaki gibi o zaman belki 400 kişi başvururdu. Tabi yökdile çoğu iibfli de girmiyor gibi bir kanı da var ancak insanlar en azından elimin altında bulunsun diye her sınava girmeye başladı.
-
@voshue o zaman burada önemli olan barajı geçmek. Umarım baraja takılıp heba olmayız.