PTT Personel Alımı 2018
-
@gorktt hocam 10 kisi cok az pazarlamaya bnde merak ediyorum basvurabilcekmiyiz diye?
-
Gişe ve büro görevlisi sınavına başvuracaklar sadece gy gk kısmından sorumlular değil mi?Alan konularından uzmanlığa başvurursak(kendi bölümümüzle ilgili) sorumlu olacağız.
-
@reckless sizin gibi zihniyeti kıt birine cevap vermeyeceğim bir daha Allah şifa versin yazık.
-
Arkadaşlar başvuru ücretini yatırdım yeni kimlik var bende başvuru ekranına girdiğimde tc mi giriyorum seri ve seri no kısımları var seri noyu sıfır girin demişler altta ama seriye ne gireceğim bilen var mı?
-
@kalben1903 hocam seri no ya yeni kimlikteki seri noyu girin , digerine 0 girin. Veya bunun tam tersini yapın. Ben denemistim oldu
-
Başvuru ekranında askerlik tecil bitiş tarihi haziran 2018 seçilebiliyor mu arkadaşlar ona dikkat eden olursa bilgi verebilir mi?
-
@işletmezunu tecil tarihi sectirmiyo, sadece tecilli seçenegi var
-
@shady1 aynen seri yazan yeri seri noymuş teşekkürler
-
Sınava hangi ilde gireceğimiz başvuru ekranında sorulmuyor. Daha sonra mı olacak nasıl olacak ki acaba?
-
@shady1 tamam hocam çok teşekkür ederim
-
@zenginmemur Tek anlamlandıramadığım nokta o. Gişeyi bölüp kırıntılar haline getirdiniz anladık da diğer ilanlardaki olduğu gibi eşdeğerliği kabul edilen bölüm ibaresi de ekleyin de mağdur olmayalım değil mi?
-
YDS belgesi yoktu basvuruda ben mi kacirdim ?
-
@b-a-f
Merhaba,Bilgisayar mühendisi alımına başvuru yapamıyorum. Sınav ücretini yatırdım ama başvuru ekranına bilgisayar mühendisi alımı gelmiyor. Sanırım ikamet sorunu var. Sadece Ankara ya 80 kişi alınacak bilgisayar mühendisliğinden. Bunun için Ankara da ikamet etmek gerekiyor mu veya sadece Ankara da ikamet edenler mı başvuru yapabilecek ? Yoksa bu sorun düzelecek mi?
Gerekli açıklamayı yapmanızı temenni ediyorum.Teşekkürler.
14 May 2018 Pzt 11:02 tarihinde Harun Kul şunu yazdı:
Alıntılanan metni göster
İkamet şartını ilanda belirtmiştik, Bilgisayar (Mühendis) pozisyonu sizin de belirttiğiniz gibi Genel Müdürlük (Ankara) 80 kişi olup Ankara'da ikamet eden adaylar başvuru yapabilmektedir.Bilginizi rica ederiz.
Kimden: "Harun Kul"
Kime: iskar@ptt.gov.tr
Gönderilenler: 14 Mayıs Pazartesi 2018 11:02:41
Konu: PTT personel alımı başvurusu -
@unalturludur evet yoktu. Sonra istiycekler sanirim
-
Yeni kimlikle alakalı olan durum nedir arkadaşlar yeni kimliği almayanlar da sorun mu oluyor başvuru yaparken
-
sınav tarihine dair bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@politicssbf Hocam sınav tarihi sms ve e mail şeklinde bize bildirilecek öyle yazıyor kılavuzda
-
Arkadaşlar başvuruda '' 2018/1 Personel alım ilanında belirtilen genel ve özel şartları taşımayan adayların başvuruları, yapılacak olan sınavda başarılı olsalar dahi geçersiz sayılacaktır.'' yazıyor. Bu ne demek?
-
@veblenist hocam, "yalan beyanda bulunup sınava girmeyim demek oluyor"
-
@fc-real-gdp ayriyeten bir KPSS şartı ya da başka bir zorunluluk yok değil mi?