PTT Personel Alımı 2018
-
@vforvandetta aynı problemi bende yaşıyorum hala başvuru yapamayan var mı ya da bunun sebebini bilen
-
@kyldrm aynı sorunu ben de yaşıyorum. Parayı yatırdıktan sonra 50. Ya da 60. Denememde girebilmiştim sisteme neyse başvurumu yaptım ama o kadar emek verince çıkıp bir daha girmek istedim bakalım yapabilmişim mi diye sistemden çıkış o çıkış kimlik bilgisi hatası veriyor ve iletişim telefonlarını da meşgule atmış sayın ptt genel müdürlüğü sağolsunlar. Umarım 4 gün içinde düzelir.
-
@veblenist hocam o şekil bir hiyerarşi Yok yalnız PTT'de.
Memur-şef-müdür-Başkan yard.-Başkan diye gidiyor. Amir ve uzman yardımcısı Yok. Uzman yardımcısı ilk defa istihdam edilecek. -
@sr
POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİnin Görev grupları bölümünün 5.maddesinin 2.fıkrası a bendine bakarsanız görürsünüz hocam. Bahsettiğiniz hiyerarşi bu şekilde düzenlenmiş. -
Arkadaşlar uzman yard. için nasıl çalışma planı yapıyorsunuz ?
-
@veblenist düzenlenmiş ama uygulaması yok yakın zamanda da olmaz. Burası PTT hocam yönetmeliği falan çok dikkate almayın.
-
@sr şimdi alacaklar uzman yardımcısını, birkaç yıl sonra amir de olur. Her şey yoluna girer diye düşünüyorum hocam.)) Bizim yönetmelik dışında dikkate alacağımız başka bir şey yok. El mahkum.))
-
Merhabalar, merkez net bilg müh maaşı ne kadar? Cumartesi çalışılıyor mu? Mühendisler için Ankara ikametgah zorunlu mu bunları bilen var mı?
-
@catology ptt bilgi işlem Ankara'da dolayısıyla Ankara tek görev yeri ama başvuru için ikametgah zorunluluğu mevcut değil ilana tekrar bakın yine. PTT bilgisayar mühendisi maaşı 2018 ocak 4.800 TL düzeyinde ama son 4 ay sanırım vergi dilimi kesintisi yaşanıyor.
-
selam arkadaşlar. acaba aranızda gişe ve büro görevlisi (pazarlama) nın normal yani sadece gişe ve büro görevlisinden ne farkı olduğunu bilen var mı? bölümüm işletme ve yaşadığım yerdeki kontenjana göre ikisinden birine başvurabiliyorum ama hangisini seçeceğim konusunda kararsızım.
-
@hgrotius bilgisayar mühendisi alımı için Ankara da ikamet etmek zorunludur. İkamet şartını ilanda belirtmiştik, Bilgisayar (Mühendis) pozisyonu sizin de belirttiğiniz gibi Genel Müdürlük (Ankara) 80 kişi olup Ankara'da ikamet eden adaylar başvuru yapabilmektedir.
Bilginizi rica ederiz.
Kimden:
Kime: iskar@ptt.gov.tr
Gönderilenler: 14 Mayıs Pazartesi 2018 11:02:41
Konu: PTT personel alımı başvurusu -
@bilgisayarmhnds Bilgisayar mühendisine ikamet şartı koymak nedir sadece Ankara'da oturanlar girebiliyor, hiç bir mantığı yok resmen ayrımcılık.
-
@hgrotius Maaş bilgisi için teşekkürler, ikametgah istiyorlarmış maalesef.
-
@catology bu alım yine davalık olur, gişe ve büro birden fazla ile alım yapıldığı için bir ikamet şartı mümkün olabilir ama tek ilde çalışan kadro için hiç bir açıklaması yok.
-
Atm'den para yatırıp problem yaşayan oldu mu? 1840 no'lu hesaba
-
Örneğin Gişe ve büro görevlisi( ankara) için 10 kişi sadece yazılı sınava göre değerlendirilecek, en yüksek puanı alanlar yerleşecek ve mülakat olmayacak?
Böyle mi arkadaşlar? -
@sdaa01 aynen hocam ama birde psikolojik test mi ne yapılcakmış kazananlara sanırım o kadar
-
@hickskaldor evet bir de o varmış. pek umudum yok ama başvurucağım sanırım.çok teşekkürler.
-
@sdaa01 bende aynı durumdayım ankara için kararsızım. Sayıştaya girmek daha kolay ya 10 nedir
-
Arkadaşlar sınav ücretini nasıl yatırdınız?Pttmatik'te sınav ile ilgili birşey bulamadım.İçerdekilerinde haberi yok.2 gündür para yatıramadım.