PTT Personel Alımı 2018
-
@bilgisayarmhnds ben geçen gün aradıgımda telefondaki bayan elbette basvurabilirsiniz demişti, bugun tekrar aradım baska biri de basvuramıyorsunuz dedi.
ya bu konuda inanılmaz şikayet olur, ankarada ikamet etmek şartı nedir böyle bir şey olabilir mi ya ? hadi 3-5 kişi alırsın anlarım da 80 kişi alınıyor ya bunlar dalga mı geçiyor ?
ankarada 60 yds şartını sağlayıpta bu sınava girecek 200 kişi bile çıkacagını zannetmiyorum. bimer cimer neresi varsa yazalım, bu hata düzeltilsin.
-
@hoffafd maaş ankara için yaklaşık 2800.bes kesintisi istemezseniz 2900lü rakamlara çıkar. 3500 diye bir maaş yok. bazı yoğun şubelerde performans ücreti alınıyor sanırım 600lira gibi bir ücret ama o da hep ay olarak geriden gelerek ödeniyor .
-
@veblenist hayır yok, ikamet şartı var uzman yardımcılığında.
-
@beetle uzman yard maasi nedir hocam peki net tutar olarak ?
-
@fc-real-gdp 200 kişilik uzmanlık alımında Ankara şartı yok diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
-
@veblenist doğru biliyorsunuz. Uzman yardımcılığında ikamet şartının olmadığını açık bir şekilde yazıyor ilanda
-
başvuru linkini bulamıyorum sitede arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
-
@shady1 pttde bildiğim kadarıyla uzman yardımcısı şuanda yok,yeni bir kadro. Şef maaşı 4 bin civarında. Memurla şef arası bir yerde olur diye tahmin ediyorum.
-
başvurular başladı ama sınav tarihi belli değil. bu kadar saçma bir uygulama olmaz.
-
@fc-real-gdp ptt den her şey beklenir hocam adamlar diyor ki siz bi başvurun biz duruma göre belki iptal ederiz belki seneye yaparız belki yarın yaparız. bekleyelim az daha para gelsin 1 ay sonra yaparız vs vs... bu arada düz gişe memurluğu için mülakat yok sanırım? her ilden en iyi puanı alan 2 kişi direkt atanacak yanlış mıyım?
-
@yasaklı hocam gişe için mülakat yok. sinavda ildeki kadro sayısına girmek yeterli. yalnız gişe için sınavı geçenlere psikometrik test yapılacak. geçemeyen atanamayacak.
-
Arkdaslar merhaba ben 1 ay sonra lisans mezunu olacagim simdiden basvursam bu ilana ileride sıkıntı yaratır mı?
-
@fc-real-gdp Hocam gişe ve büro personelinde mülakat yok mu okudum tam anlayamadım
-
arkadaşlar bilen biri yardım edebilir mi sınava başvuramıyorum kimlik bilgileri hatalı diyor acaba başvuru ücretinde mi sıkıntı var zira gişedeki bayan bilmiyordu bir yerleri aradı tc kimlik açıklama kısmına yazıldı doğrumudur
-
@suleymanozdemır yok hocam.
-
@beetle uzman yardımcılığı şeften yukarıda bir pozisyonda yer alır. Şef yönetimdeki en alt yöneticidir. Uzman yardımcısı şeften daha fazla kazanır.
-
Muhtemelen merkez uzman yardımcılığı maaşından düşük olmayacaktır. En az 4500 olur diye düşünüyorum.
-
@veblenist az veya fazla kazanır bilemem. ama şef ve uzman muhtemelen aynı hiyerarşide olmayacaktır.
-
Ya ben hafta sonu kimlik kartına başvurmustum soyadim değişti . Elime ulasmadi daha gecici kinlik vsr ondada sadece belge no yazıyor ben sisteme seri olarsk ne giricem?
-
@sr hocam hiyerarşi memur-şef-amir-uzman-müdür yar-şube müdürü-daire baş. diye gidiyor. Pek mümkün değil zaten aynı kazanması. Uzman terfi aldığı zaman müdür yardımcısı oluyor.