PTT Personel Alımı 2018
-
Öncelikle herkese Allah kolaylık versin böyle bir çıkmaza sürükledikleri ve kaosa sürükledikleri için bizi. Gişe için pazarlamada ekonomi mezunu olma şartlar arasında ya ben ekonometri mezunuyum sonuçta özdeşliği ve denkliği olan bölümler başvurmamda sakınca olur mu? Büroya başvurduğum taktirde 10 kişi Ankara için, pazarlama ise daha yüksek. İhtimaller silsilesini değerlendirmeliyiz zannımca.
-
@voshue Hocam ben YDS'de de YÖKDİL'de de puanları tutturuyorum. Dediğin gibi YDS 70 olsaydı sadece, 1000 kişi diyebilirdik. Fakat YÖKDİL gerçekten kolay bir dil sınavı. Ben 1000 kişiden fazlasının gireceğini düşünüyorum. 70'i bulmak da kolay olmayacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar ptt örneğin guy olursa geçişlerde sorun çıkarıyor mu bilen var mı?
-
@vlkrt, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar ptt örneğin guy olursa geçişlerde sorun çıkarıyor mu bilen var mı?
Geçişlerde ve tayinlerde sorun çıkarıyor, göndermiyor tamam mi. O yuzden istemiyosan basvurma. Daha girmeden kacma plani yapiyosunuz.
-
@reckless üslubuna dikkat et herkesin gelecek planı kendini ilgilendirir bilmiyorsan cevap vermek zorunda değilsin. İyi bir kpss puanım var ama A kadro malesef mülakat falan filan hep belirsiz süreçtir. Maddi ve manevi işsiz kalmak yoruyor o yüzden pttyi düşünebilirim bunu açıklamak zorunda değilim ama senin gibi insanlar her şey keyiften olmadığını göremez!
-
parayı yatırdıkta sitede nasıl basvuru yapacagımızı bulamadık
-
@hussle ptt gov tr sitesinde ana sayfada basvuru icin tiklayin yaziyo hocam . Ordan yapabilirsin.
-
@fc-real-gdp Dostum başka ne kaldı ki başvuracak:) Bölüm maliye mi? Gişe ve büro görevlisine başvurabiliyor sanırım. m) maddesinden onu anladım
-
Başvuru yapanlar herhangi bir sıra numarası tarzı bir şey varsa belki oradan kaç kişi başvurmuş onu çıkarabiliriz .
-
@deschain, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@voshue Hocam ben YDS'de de YÖKDİL'de de puanları tutturuyorum. Dediğin gibi YDS 70 olsaydı sadece, 1000 kişi diyebilirdik. Fakat YÖKDİL gerçekten kolay bir dil sınavı. Ben 1000 kişiden fazlasının gireceğini düşünüyorum. 70'i bulmak da kolay olmayacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Olabilir hocam haklısınız benim düşüncemde o yönde bakalım baraj belirli olayacak gibi gözüküyor.
-
Herkese selam, bir süredir PTT başvurusu için forumu takip ediyorum. Başvuru sürecinden bahsetmek için de üye oldum. Az önce Uzman Yardımcılığı pozisyonu için başvurumu tamamladım. Öncesinde PTT gişelerinden sınav ücretini yatırdım. PTT'nin ATM'sinde para gönderme konusunda sorun vardı, genel bir sorun mu bilmiyorum. Başvuru formunda iletişim, askerlik, adli sicil, mezuniyet gibi kısa bilgileri istiyor. Formu doldurmak pek uzun sürmüyor. Başvuru tamamlandıktan sonra formu .pdf olarak bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Formda başvuru sıra numarasını gösteren herhangi bir ibare yok. Herhalde başvuru tarihi bittikten sonra açıklama yaparlar.
Şimdiden herkese başarılar
-
arkadaşlar basvuru yapan var mı ? ikamet ettigi ilde alim yoksa, baska bir ile basvuru yapilabiliyor mu onu tam netlestiren oldu mu ? bilgi verebilen olursa iyi olur.
-
Para yatırmadan başvuramıyoruz sisteme gel.Hayır ilan da düzgün değil ki çorba gibi.
@b-a-f
ÖZEL ŞARTLAR
1)Adaylar; Avukat, Mimar, Mühendis, Tekniker, Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonlarına başvuru tarihi itibari ile MERNİS adresinin bulunduğu İl’e başvuru yapabileceklerdir. Birden fazla İl’e yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. PTT Uzman Yardımcısı pozisyonları için ikamet (mernis) şartı aranmayacaktır. -
@b-a-f Merhaba, Üsküdar ikametli olduğum için sadece İstanbul Anadolu Yakası için olan pozisyonlar başvuru listesinde gözüktü. 1 yıl ikamet şartını kaldırsalar da, Uzman Yardımcılığı dışındaki pozisyonlar için ikametgahın neredeyse oradaki pozisyonlara başvurabilirsin.
-
@cem hocam bulundugum ilde veya ilçede alım yok o zaman basvuramıyacak mıyım yani ? yani mühendis adamız, herkesle aynı eğitimi gördük, farklı ilde yaşıyoruz diye çifte standart mı olur böyle ben anlayamadım bu olayı ?
-
@b-a-f PTT'nin ilanına göre öyle gözüküyor maalesef. Sadece endüstri mühendisliği mezunları ikamet şartı aranmaksızın Uzman Yardımcılığına başvurabiliyor. Bu saatten ilanda değişiklik yaparlar mı bilemiyorum.
-
@cem hocam o zaman çok büyük şikayet alır ya, bizim bulundugumuz bölümde sadece ankaraya alım var, diger 80 ilde ikamet edenler basvuramayacaksa haksızlık olacak gibi ama bakalım merkez şubelerden bi bilgi almak gerekiyor net olarak
-
Arkadaslar ptt uzman yardimcisi (hukuk) maaşını varsa ek gelirlerini bilen var mi ? Ona gore basvuru yapmayi dusunuyorum acikcasi
-
@b-a-f aynen öyle. Başvurular bitmeden PTT'ye bu konuda şikayet artarsa az ihtimal de olsa ilanda güncellemeye gidebilirler. Ben de uluslararası ilişkiler mezunu olarak bir ihtimal diyerek başvurdum. Hepimizin hakkında hayırlısı...
-
@vlkrt senin kararlarin başkalarının yaşamini etkiliyorsa, öyle caninin istedigi gibi hareket edemezsin anladin mi !!!!!