PTT Personel Alımı 2018
-
@vlkrt kimin zihniyetinde sorun var görüyoruz. Sizin gibilerin kazanamamasi dilegiyle. . .
-
Arkadaşlar başvuru ekranında ki bilgileri doldurdum çıkar ekrandaki başvuru belgesini yazdırdım çıkış yaptım sistemden. Gözümden kaçan birşey varsa diye soruyorum yapmam gereken başka birşey yok değil mi
-
@hamzaömerhalid biz de aynısını yaptık hocam.) Problem yoktur diye umut ediyorum. Sizce sınav ne zaman olur diyerek bir kez daha konuyu açıyorum.)))
-
@hickskaldor o 10 kişi arasına kalmak için KPSS çalışır gibi ders çalışmak lzm hatta daha fazla Sayıştay kısmı ise maalesef:)
-
@bilgisayarmhnds, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@hgrotius bilgisayar mühendisi alımı için Ankara da ikamet etmek zorunludur. İkamet şartını ilanda belirtmiştik, Bilgisayar (Mühendis) pozisyonu sizin de belirttiğiniz gibi Genel Müdürlük (Ankara) 80 kişi olup Ankara'da ikamet eden adaylar başvuru yapabilmektedir.
Bilginizi rica ederiz.
Kimden:
Kime: iskar@ptt.gov.tr
Gönderilenler: 14 Mayıs Pazartesi 2018 11:02:41
Konu: PTT personel alımı başvurusuSadece Ankara'da yaşayan bilgisayar mühendisleri başvuru yapabilir nasıl bir mantıktır ya anlayamıyorum
-
@veblenist tahmin yürütecek kadar dahi bilgim yok
-
@ladybug ben direkt şubeden yatırdım içerdekilere söyleyerek.
-
Parayı yatırdım ancak bu sefer de kimlik bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olunuz diyor, aynı hatayı alan, çözen var mı arkadaşlar?
-
@piraye saçma hocam tabiki ikametgah ile ne alakasi var bu isin
-
@paprika Teşekkür ederim hocam içerdekiler böyle birsey yok diyor anlamadım gitti.
-
@piraye 80 kisi mi alacak muhendis Tovbe o kadar kisi ankarada sinavi kazanamaz
-
@ladybug, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar sınav ücretini nasıl yatırdınız?Pttmatik'te sınav ile ilgili birşey bulamadım.İçerdekilerinde haberi yok.2 gündür para yatıramadım.
Hocam odemeler kismini sececeksiniz sonra da diger odemeleri. Tc ve telefon istiyo sonra Hesap nosu isteyecek 1840 yazin yatırın. Hayirli olsun online basvuruyu unutmayin ama
-
@shady1, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@ladybug, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Arkadaşlar sınav ücretini nasıl yatırdınız?Pttmatik'te sınav ile ilgili birşey bulamadım.İçerdekilerinde haberi yok.2 gündür para yatıramadım.
Hocam odemeler kismini sececeksiniz sonra da diger odemeleri. Tc ve telefon istiyo sonra Hesap nosu isteyecek 1840 yazin yatırın. Hayirli olsun online basvuruyu unutmayin ama
Tamam hocam çok teşekkür ederim...
-
arkadaşlar uzman yardımcılığına başvurdum fakat başvuru sayfasında yds notumuzu gireceğimiz bir bölüm yok herhalde. yoksa ben mi göremiyorum ? nereden kontrol edecekler yds şartını karşılayıp karşılamadığımızı ?
-
@veblenist pttdeki şef ile bakanlıklardaki şef denk değil diye biliyorum ama umarım sizin dediğiniz gibi olur.
-
arkadaşlar bir sorum olacak. yazılanlarda tam bulamadım. şimdi gişe görevlisi ne kadar alıyor tam olarak?
-
Arkasmdaslar başvuran arkadaş varsa söyleyebilir mi.Kamu yönetimi alanından kaç gişe görevlisi alinacak.ilan güncellendi mi.
-
arkadaşlar merhaba, yaş şartı nedir? Yani ilandaki genel şartlarda 35 yaşından gün almayanların başvurusu kabul ediliyor diye anladım ama bu konuda bir değişiklik var mı? ilan metni değişmiş ama bu konuda malumatı olan yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
-
@carso bende göremedim ve kaç istiyolar acaba
-
@fablo 70 pardon