PTT Personel Alımı 2018
-
@ertuğrulbey ilan güncellendi hocam ama yeni haline bakmadım henüz.
-
@hgrotius güncellenen ilanin linkini atar misiniz.Ben bulamadım
-
-
ilan güncellenmeden önce ikamet etme şartında en az 1 yıl yazıyordu, güncellendikten sonra o ibare yok unutmuş olamazlar herhalde o şart kalkmış gibi görünüyor değil mi? bir de sınav tarihi ne zaman olur acaba
-
@catology 18'i son başvuru 1 ay sonra yapsalar haziran ortasında falan olur herhalde.
-
Sınav tarihi hakkında duyumu ya da bilgisi olan var mı acaba
-
@beetle hocam hiyerarşi olarak aynı ama statüsünü bilmiyorum. Ayriyeten ilgili bölümlere bakmak lazım. Ben uzman yardımcılığı için baktım ama bir fark göremedim. Şef de aynıdır diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi daha önce istihdam edilmemiş ama statüleri belli. Zaten ben işin bu kısmıyla uğraşmıyorum. Uzmanlığa girsem sabah akşam şükrederim. Artık hayatımı belli bir aşamaya taşımam lazım.
-
@veblenist kendi içlerinde statüleri belli ama bakanlıkla kıyaslandığındaki statüleri kastettim. Yanlış anlaşılmasın.
-
@ebruuu, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@piraye 80 kisi mi alacak muhendis Tovbe o kadar kisi ankarada sinavi kazanamaz
evet yanacak çoğu, belli zaten baştan..
-
Arkadaşlar bu sınav ne zaman gören bilen duyan var mı
-
@hasan2 şu an en çok merak edilen soru bu ama cevabı da yok maalesef.) Kimse bilmiyor hatta tahmin bile yürütemiyor.
-
@carso hocam anladığım kadarıyla ileriki süreçte kazananlardan belgeleri isteyecekler gibi duruyor ama çok sağlıklı değil sistem tabi. Anlamsız geldi bana da.
-
Yerleşim yeri bilgisi NVİ den alınamadı, lütfen NVİ de yerleşim yeri bilginizin kayıtlı olduğundan emin olunuz.
Başvuruda böyle sorunla karşılaştimda nasıl hamlede bilirim. -
Sinav basvuru tarihi 21 ine uzatildi deniyordu facebook grubunda.Birde grupta seçimden sonra olabilir diyorlardi sinav icin bilginize
-
ilanda 14-21 arası yazıyor.
-
Sistem yogunluktam dolayi surekli donuyor bugun iki.kere gitmek zorunda kaldim. Uzatmalari iyi olmus. Banka sinavlarinda 2 2.5 ay gibi bir zaman oluyor ama pttde ayni olur mu gorecegiz
-
@merve1-2 merhaba acaba kpssye girmeden de başvuru yapılıyor mu
-
@gozde476 yapılıyor hocam
-
@piraye @bilgisayarmhnds arkadaslar ben parayı yatırıp ekranı açtım fakat bilgisayar mühendisi posizyonu aktifleşmiyor. ve ikamet şartı açık açık belirtilmiyor. hem sadece Ankaraya 80 kişilik kadro vermek ne demek. hem yatırdığım parayıda geri alamıyorum. ben bimere ve cimere şikayette bulundum. sizde şikayet edin. böyle saçma iş olmaz.
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
kimlik
aynı hatayı alıyorum verdikleri telefonada kimse bakmıyor.Allah rızası için yardımcı olabilecek kimse yok mu ???