PTT Personel Alımı 2018
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ptt matikten nasıl başvuru yapabiliriz bilgisi olan var mı ?
Ödemeler - diger odemeleri- Tc ve telefon- Hesap no 1840
Bu islemleri takip etmelisiniz.Shady1 arkadaşımız yardimci olmustu bana da. -
@hukuksever cevap verildi mi bilmiyorum ama bugün bana söylenen para yatırmak için 18 Mayıs son gün, başvuru için 21 Mayıs son gün
-
Ya arkadaşlar ben de yaklaşık 2 saat önce para yatırmama rağmen önce para yatırın diyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu daha önce ?
-
@asimplelife, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@hukuksever cevap verildi mi bilmiyorum ama bugün bana söylenen para yatırmak için 18 Mayıs son gün, başvuru için 21 Mayıs son gün
2- Adaylar sınav ücretini, 14/05/2018 – 21/05/2018 tarihleri arasında yalnızca PTT işyerlerinden (Merkez veya Şube) ve PTTMatik’lerden T.C. Kimlik Numarası ile yatırabilecektir.
Hocam güncel ilanda 21'i yazıyor...
-
@figo102009 biliyorum, haklısınız öyle yazılmış ama ben bugün duyduğum şeyi söyledim. Yanlışlık olmasın tabii
-
@yeşil47 instagramda yalcinsakartr diye bi hesap var ihs dernegi nin bu sinav icin yazdigi bi 400 sayfalik kitap adreslere gonderilecek ucretsiz whattsaptan adres topluyorlar haftaya gonderileeck bh nota calismak yeterliymis sayfayi takip edip ayrintiyi ogrenebilirsiniz face dende ihs dernegi olarak arama yapabilirsiniz
-
Arkadaşlar başvuru sırasında sınav merkezi tercihi yok. Sınava gireceğimiz yerler neye göre belirlenecek bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar, ilanda kendi bölümümü göremedim fakat İİBF'den mezun olduğum için "İktisadi ve İdari Bilimler Programları" alanından başvuru yapabilir miyim?
-
Arkadaslar merhaba. Basvuru yaparken universite secimi yapilabiliyor ancak bölüm kisminin "lutfen alim seciniz" kisminda bir secenek çıkmıyor ve birsey seçemiyorum. Benzer sorunu yasayip cozebilen var mi?
-
@apranax arkadaşlar ilanda EK2 listede bölümünüz yok mu baktınız mı, sınav başvuru kısmında yazan bilgi bölümüne
-
Arkadaslar yeni kimlik karti aldım üst kısımda seri alt kısımda ise seri no yazıyor yarım saattir uğraşıyorum giriş yapmıyor yanlış diyor 2 yere de 0 yazdım yine aynı ne yaptınız acaba ?
-
@umutlu-bekleyiş yukardaki iletilerde arkadaşlar yardımcı olmuştu hocam bi oku oraları.
-
@genclerbirlikli arkadaşım seri kısmına yeni kimlik kartında yazan seri noyu yaz A... dite giden hani
Seri no kısmına da sıfır yaz -
@genclerbirlikli kusura bakmayın diper arkadaşa atacaktım etiket karıştı..
-
@umutlu-bekleyiş arkadaşım seri kısmına yeni kimlik kartında yazan seri noyu yaz A... dite giden hani
Seri no kısmına da sıfır yaz -
@apranax bendede aynisi oldu girecegin sinavi tiklayinca bolumunde aciliyor
-
Arkadaşlar başvuruyu yaptım başvuruyu görüntülemiyor kaydet yapıyorum ekran olduğu gibi kalıyor yardımcı olabilir misiniz?
-
@bg2603 cok teşekkürler.
-
Arkadaşlar ikamet şartı tamamen kalktı dimi yani ben mesela Kars'ta ikametim bütün iller için başvuru yapabiliyor muyum
-
@haydarr hayır hocam ikametin nerdeyse oraya başvurabilyorsun yalnızca.
yapılan değişiklik sadece ikametin olduğun ilde 1 yıl kalma şartı vardı o kaldırıldı