PTT Personel Alımı 2018
-
@issiz-0 sağolun hocam
-
@veliat34 ayni durum bendede var kayit yapiyorum ama tekrar ayni sayfaya donuyor elimde bi basvuru sayfasi olusmadi. Herkesinmi boyle oluyor acaba?
-
@izmirli hocam hallettım ben. PC’den olmadı telefondan girdim oldu sende öyle dene
-
Sınav kpss den önce mi sonra mı olur fikri olan ya da duyum alan var mı arkadaşlar?
-
@asimplelife bence temmuzun ilk haftası olur gibi
-
Arkadaşlar vakit bulamadığım için başvuru formunu tam olarak okuyamadım, oluşan formu herhangi bir yere posta ile gönderecek miyiz?
Ben uzmanlığa başvurdum ama benden İngilizce puanımın olduğuna dair herhangi bir istekte bulunmadı ekran ?Sonradan mı ibraz ediyoruz acaba?
-
@audit ilanı okuyacak 30 saniyeniz yok ama forumlarda takılmaya vaktiniz var sanırım.
-
@fagam91
başvuruları size mi yapıyoruz?
başvuru formunu siz mi hazırladınız? -
@issiz-0 temmuzun ilk haftası universite sınavı var .bizimle bir ilgisi yok tabi ancak sınav yapılacak okullar dolu olacagindan o hafta olmaz diye dusunuyorum
-
@cnn44 hocam başvuru yapan herkese gönderilecek mi?
-
5-Başvurusunu tamamlayan ancak sınava girmeyenlerin, gerçeğe aykırı beyanda bulundukları
sonradan tespit edilenlerin yatırdıkları sınav ücreti iade edilmeyecektir. Yanlış T.C. kimlik
numarası beyan edenler ile ilanda belirtilen şartları taşımadığı halde sınav ücretini yatıranların
başvuru yapamamaları halinde, dilekçe ile Şirketimize başvurulmaları durumunda son başvuru
tarihini müteakip sınav ücretleri iade edilecektir -
@asimplelife cok tesekkurler yanitiniz icin.
-
@apranax rica ederim, faydası olmuştur umarım..
-
Arkadaşlar ben başvuruyu yaparken uzman yardımcısı yazanların yanında parantez içinde hukuk vs falan yazıyordu. Bir tanesinin yanında da parantez içinde hiçbir şey yazmıyordu ben iibfli olarak onu işaretledim Bir terslik yok değil mi? Bir de ne diye yds şartı koyup başvuruda yazdırmamışlar anlayamadım.
-
Arkadaşlar, daha önceki yıllardan bilgisi olan var mı kaç net yapmamız gerekiyor kazanmak için?
(Gişe ve büro seçtim, il Ankara)
Teşekkür ederim -
Arkadaşlar sınavın hafta içi yapılması gibi bir durumu söz konusu mu acaba? Öyle bir durum varsa başvurmayacağım çünkü. Bilenlerden yardım bekliyorum.
-
@pantheon1 hocam hatfa içi sınav ilkokulda lisede olur. onu sıkıntı etmeyin.
-
@pantheon1 facede yazana göre 22 temmuzmuş sınav tarihi
-
@hoffafd 22 temmuz da kps var
-
@annaschwartz aaa dağru ben karıştırdım galiba tarihleri k bakmayın