PTT Personel Alımı 2018
-
@suleymanozdemır whatsapptan msj atan herkese yollanicakmis
-
@cnn44 ne yollayacakmış? Sınav tarihi mi?
-
Sınav tarihler ne zaman belli olur acaba?
-
@veblenist hocam mayıs sonu gibi duyrulur sanırım. Başvurular 18 mayıs son diye hatırlıyorum.
-
@hgrotius umarım o zamana belli olur. Biz de programımızı ona göre yaparız.
-
Arkadaşlar sınava gireceğimiz ili biz seçemiyo muyuz ikamete göre sistem mi atıyo
-
@themis19 ikametgâha göre diyor başvuru koşullarında..
-
@asimplelife anladım en yakın ile atıcak yani ona bari biz karar verebilseydik keşke
-
@themis19 o kadarını bilmiyorum ama 17 il merkezinde sınav olacağı yazıyor, belirsiz bir çok konu var.. neyse başarılı olmayı temenni etmekten başka şu aşamada elimizden bir şey gelmiyor..
-
Yarısı mevcut personelden alınacak 5000 kadro için 110 bin başvuru yapılmış. Hayvan gibi şiyapıyonuz ya
-
@hickskaldor ben de haberlerde gördüm üzüldüm, hatta bunun için 6 milyon para toplandı "işsizlerden" umarım değer..
-
Arkadaşlar, genel uzman yardımcılığına çalışmak için önerebileceğiniz yayın vs. var mıdır? Uluslararası ilişkiler mezunu olarak az biraz gördüğüm ekonomi, hukuk derslerini çoktan unuttum gitti. Youtube'da konu başlıkları için uzun anlatımlar var, onlar yeterli olabilir mi?
-
@hickskaldor nerede yazıyor bu
-
@issiz-0 memurlarnet
-
şu sınavlara verdiğimiz parayla çiğköfteci açsaydım daha az derdim olurdu
-
@issiz-0 en azından karnımız doyardı hafta da bir gün indirim oluyor gelir köfte yerdik.
-
@kartel06 güldürdünüz hocam
-
@bilgisayarmhnds sinav ucretini yatirdiktan sonra basvuru yapmassak iade alabiliryormuyuz sinav ucretini
-
Arkadaşlar vergi hukuku yazıyor. Buna tvs dahil mi?
-
@gozde476 teşekkürler