PTT Personel Alımı 2018
-
@reckless hohahaha ne demiş hahhahah nasıl güleceğimi neremle güleceğimi şaşırdım:)))
-
@yasaklı hocam benim bulunduğum ile alım olmuyorsa basvuramıyor muyum yani ?
-
güncellenen ilanda farklar neler ?
-
@ddguy hocam sadece "gişe ve büro görevlisi" diye belirtilen kadroya başvurabiliyor maliye, kamu yönetimi vs.
-
@b-a-f başvuramıyorsun hocam ama gördüğüm kadarıyla bütün iller var
-
@yasaklı yok hocam bilgisayar mühendisi sadece ankara var ve 80 kişi alıyor ve sadece ankaralılar mı basvurabilecek şimdi ben anlayamadım olayı :S
-
@b-a-f sadece gişe ve büro memurluğu için dedim hocam bunu mühendislere bakmadım tam olarak ilgimi çekmedi o kısmı nedense:P
-
@yasaklı, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@rmazandavulcusu şu şekilde olsa mantıklı olurdu ille de yokdil olacaksa, yökdil 80, yds 60 şartı gibi..
Kesinlikle haklısın hocam.
-
@frustration hocam ptt'nin yönetmeliğinde yazıyor birkaç bir şey ptt uzmanı hakkında. Bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
http://ik.ptt.gov.tr/wp-content/uploads/2018/04/12.04.2018-POSTA-VE-TELGRAF-TEŞKİLATI-ANONİM-ŞİRKETİNDE-ÇALIŞTIRILACAK-İDARİ-HİZMET-SÖZLEŞMELİ-PERSONEL-HAKKINDA-YÖNETMELİK.pdf -
İkametgah olayının hala devam etmesi saçma.Ben belki başka bir ilde gişe memuru olmak istiyorum,zorla mı? Genele baktığımızda çok bişey değişmemiş.Sadece 200 kişilik sus payı verilmiş.
-
Yökdil olayı hakikaten saçma olmuş. Bu nasıl bir saçmalık ya. Görüyorsunuz, mükemmel; anlatmaya gerek yok. Allahım ne zaman kurtulacağım bu abuk sabuk durumlardan! Duy sesimi, duy! Al beni buralardan!
-
@reckless, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Yok YÖKDIL niye kabul ediliyomus , yok yds denen sinavla denk miymiş de filan falan. Pardon da siz mi karar veriyosunuz neyin neye denk olduguna ?Yokdil de ingilizce sonavi sonucta.Sallayarak yökdil 70 alinmiyo tahmin edersiniz ki. Yds nin nasil sacma salak bir sinav olduğunu bilmesek inanacaz dediklerinize.
düzenlenmiştir@yasaklı @rmazandavulcusu @Fagam91 @monser
Siz masi bu anlamlari cikardiniz bu yorumdan bravo dogrusu bu kabiliyetinize. Yds sacma bir sinav dedim arkasindayim. Sorulan sorularin ingilizce ölçmekle alakasi bile yok. Zor oldugu ölçücü olduğu anlamina gelmez.
Yds yökdil kıyası yapmadim ben. Dedim ki sallayarak 70 alamazsiniz yokdil den. Alirim diyen de yalan söyler.
Ne dedigime gore degil, ne anlamak istediğinize göre konuşuyosunuz .
-
Gişe ve Büro Görevlisi (PTT'de Çalışan Firma Elemanı) pozisyonuna başvurabilmek için;
1)30.03.2018 tarihinden önce Şirketimizde işgücü hizmet alımı suretiyle firma elemanı olarak göreve başlamış ve halen çalışıyor olmak.
2)En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak.
Bu kurum içi mi demek oluyor ?
-
@reckless abi nasıl ingilİceyi ölçmez allah aşkına ya. Oradaki paragrafları İngilizcesi iyi olmayan biri anlayamaz. Ben de bu lafı anlamıyorum. Adam sıralı cümle kurmuş, bilimsel makale yazmış, tarih yazmış. YDS puanım olmasına rağmen son sınavda iki paragrafta hiçbir şey anlamadım. Resmen inek gibi baktım. İngilizcem yetmedi. Bana bu iyi olduğu anlamına gelmez diyorsun. Anladım bozukluğunu memleketin yarısı Türkçe çözemiyor sen ne diyorsun. Başıma ağrılar girdi vallahi. Bu yorumlarından anladığım kadarıyla yökdil puanın var. Sen de gireceksin. Ne güzel ama gözünü seveyim böyle yorumlar yapıp üzme bizi canım arkadaşım benim.
-
@reckless yav he he
-
Arkadaslar iyi okuyun ilanı iibfde hala ayrim var.Kamu yometimi bankacalik lojistik pazarlama giseye basvuramiyo.Yazık gercekten cok yazik
-
İnceliyorum ama pazarlama icin hangi konulardan sorumluyuz goremiyorum lutfen bilen biri yardimci olabilir mi?
-
@eomer hocam hadi gişe memuru her ilde alıyor onu anlarım da, bilgisayar mühendisi sadece ankara alıyor ee ankarada yaşamayanlar ne yapacak ?
bence aceleden onu atladılar, bi güncelleme daha gelebilir ilerleyen günlerde.
-
Antalya 2 kişi aliyo güler misin ağlar mısın neyine basvurcam ben bunun
-
@fc-real-gdp teşekkür ederim kardeşim