PTT Personel Alımı 2018
-
@zenginmemur hocam siz hangi bölüm mezunusunuz?
-
Sınavı o kadar kişi geçemez mi diyorsunuz yoksa başvuru mu olmaz diyorsunuz? Bu arada genel müdürlükten istihdam edilmeyecek mi uzmanlar? Yanlış mı baktım?
-
@fc-real-gdp iktisatda isletmede değil
-
@hgrotius Sınavı nasıl olur acaba zorluk açısından tahmininiz nedir arkadaşlar ?
-
@voshue, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@hgrotius Sınavı nasıl olur acaba zorluk açısından tahmininiz nedir arkadaşlar ?
Bir de ekleme yapayım. Sizce yazan her konudan soru gelir mi? 20-25 konu var ama 60 soru var. Gelirse yüzeysel mi gelir?
-
@veblenist Hocam ben geleceği kanısındayım saçma sorular bile olsa gelecektir.
-
@fagam91 hocam yds şartlı girdiğim çoğu ilan çağrılan aday sayısını bile dolduramıyor, 70 yüksek bir baraj 300 ü aşması çok büyük sürpriz olur
-
@unalturludur Öyle dediğiniz gibi olursa bizim için iyi olur gibi
-
Arkadaşlar merhaba, ilan şu ana kadar gördüğüm en absürt ilanlardan biri. Piyasayı bilmeyen kişiler tarafından hazırlandığı çok belli. Kıstas olarak hem ikametgah şartı hem de YDS 70 istenmesi hiç olacak bir iş değil. Bölümün olan Bilgisayar Mühendisliğinden YDS şartını sağlıyorum ama en az bir yıl Ankarada ikamet etme şartını malesef sağlamıyorum. Bizim bölümden YDS 70 seviyesinde 80 kişiyi ülke çapında zor bulursun, adamlar üstüne birde sadece Ankara ikametgahı istemişler. Kısaca bu kadrolar boş kalır, benden söylemesi.
-
@unalturludur ben merakla bekliyorum nelerle karşılaşacağımı.)
-
@voshue rğer barajı geçersek dediğiniz gibi olur.))
-
@rmazandavulcusu İkametgah şartı uzman yardımcılığı sınavında yok diye biliyorum o durum gişe için geçerli değil mi ?
-
@rmazandavulcusu Uzman yardımcılığı için yds şartı yok hocam, başvurabilirsiniz
-
@valentinus neye dayanarak uzman yardımcılığı dil sarti yok diyorsunuz
" d)PTT Uzman Yardımcısı pozisyonuna başvurabilmek için;
1)Fakültelerin (Ek-2) listede belirtilen bölümlerden mezun olmak,
2)Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan yabancı dil sınavının İngilizce, Almanca veya Fransızca bölümlerinin en az birinden (YDS 2016,2017 veya 2018) asgari 70 (Yetmiş) puana veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak." Ilanda acik acik dil şartı var yazıyor -
@valentinus İlanı tekrar açıp anlayarak okumanızı öneriyorum.
-
Arkadaşlar gise görevlisi pazarlama personeli bolumlerde iktisat ekonomi isletme var ama ben kamu yönetimi mezunuyum bolumler asagi yukari denk başvurabilmek icin illa orda yazan bolumler mi olmak zorunda mi bu konu hakkinda bilgisi olan yardimci olabilir mi
-
@ceterisparibuss Çok pardon arkadaşlar ikametgah yazacağıma yds yazmışım benim hatam
-
@valentinus, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@rmazandavulcusu Uzman yardımcılığı için yds şartı yok hocam, başvurabilirsiniz
Uzman yardımcılığı için yds şartı var hocam, ayrıca Bilgisayar mühendisliği bölümler arasında yok.
-
@asd123, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@rmazandavulcusu İkametgah şartı uzman yardımcılığı sınavında yok diye biliyorum o durum gişe için geçerli değil mi ?
Benim anladığım Uzman Yardımcılığı dışında kalan pozisyonlarda ikametgah şartı aranıyor. Örneğin merkeze 80 Bilgisayar Mühendisi alınacak 1 yıllık ikametgah+YDS 70 isteniyor.
-
YÖK dil de koymuşlar yeni ilana