PTT Personel Alımı 2018
-
@burcuburcu bana gişe için 200 kişi alınacak denildi siz rakam olarak kaç duydunuz
-
@iktisatcikiz hocam sayı konusunu ben de bilmiyorum.
-
@iktisatcikiz 5000 de 200 kişi biraz az değil mi 1750de bile 1000 küsür alındı
-
@hickskaldor hocam benim aldığım bilgiye göre bölünmüş umarım daha fazla gelir
-
@iktisatcikiz Bunu söyleyen kafa bulmuş bence ! İlan gelince 200 mü göreceğiz.
-
@burcuburcu Bu 5000'in içinde bu kadrolara da yer verseler bizim açımızdan çok iyi olur.
-
@maesteo inşallah daha fazla gelsin hocam ama benim duyduğum bu
-
@iktisatcikiz Bu süreçte bütün ptlayan duyumlar gibi buda patlatacak hocam çok daha fazlası olacak
-
@maesteo KPSS şartı kaldırıldı okay mülakat kaldirildimi yada kaldırırlar mı
-
İlan gelince tum sorularimiza cevap alabilicez insallah
-
@gizem_ inşallah bu hafta ilan gelir
-
@maesteo inşallah hocam bende çalışıyorum bı yandan bı yandan da sayı korkutuyor umarım fazla gelir
-
@eomer PTT avukat alımı bu 5000 içinde olacak dendi ama bakalım inşallah hepsi olur. Bir de dğer ihtimal var avukat sonuçta b kadro, diğerleri a kadro o yüzden bu alım yer almaya da bilir. Bakalım söylenti çok en kesin bilgi yakın zamanda geleceği.
-
@maesteo ilgöç 500 dediler 20 geldi. Ne gördü bu gözler
-
@mezarci Demek istediğimde oydu zten duyumlara itibaren edilmemesi ama bu 5000 resmî açıklama dağılım ne olur göreceğiz ama belirtilen sayı gelecek.
-
Kpss şartı yoksa yine torpil=mülakat mi olcak başvuru patlaması olur nasl olck hiç bilmiom ya
-
@ltfye, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Kpss şartı yoksa yine torpil=mülakat mi olcak başvuru patlaması olur nasl olck hiç bilmiom ya
2016 kpss yi baraj mi alirlar
-
@zeyno5454 2016 kpss sonuçları esas alınacak.
-
@hgrotius 70 ve üzeri olan herkes mi yazılı sınava çağrılacak Hocam -tabi yazılı sınav yapacaksa-
-
@hgrotius inşallah doğru değildir bu