PTT Personel Alımı 2018
-
@issiz-0 ptt sınavında alan sanmıyorum hocam, sonuçta sınavın maliyetini artıracak bir iş.
-
2016 kpss puanını baraj puanı olarak alırlar mı arkadaşlar bi kriter olucak illaki
-
@burcuburcu teşekkür ederim .Memur olunmuyor diye duymuştum inşallah öyle değildir
-
Bölüm şartı olur mu acaba
-
Selamlar, geçen sene ptt 1750 personel alımı yapmıştı. Bunda askerlik ile ilgili bir sorun yapıyorlar mı bilen var mıdır? Tecil Kasım da bitiyor. Umarım sıkıntı çıkarmazlar.
-
Geçen seneki 1750 kişilik alımda idari sözleşmeli personel olarak alınmış. Muhtemelen bu da öyle olur. Merak ettiğim ise başka bi kurumu mesela guy u kazanıp gitmek açısından bi engel olmaz değil mi bu ?
-
@hickskaldor yakın zamana kadar hiç bir sorun olmuyordu ama artık hemen her kurum zorlukmçıkarıyor. PTT henüz muvafakat konusunda zorluk çıkarmadı. Mevcut şartlarda PTT memur kadrosunda çalışan biri guy kazansa geçebilir.
-
2016 kpss yi karıştırırlar mi arkadaslar
-
PTT bünyesinde Müfettiş yardımcılığı, denetmenlik gibi pozisyonlar var mı?
-
@eomer var hocam, PTT'de diğer kurumlardaki her kadro var.
-
@burcuburcu hocam eleyici olacak olan ne sence nasıl şart konabilir
-
@ddguy Ben minimum KPSS puanı isteneceği kanaatindeyim.
-
@burcuburcu 2016 mı yoksa 2017 de olur mu
-
@hickskaldor inşallah 2017'de olur ama tahminim 2016 KPSS P3 olur lisans için.
-
@burcuburcu Sadece lisans seviyesi mi olur yoksa ortaöğretime kadar iner mi?
-
@duryy lisans, ön lisans, orta öğretim olur hocam.
-
@burcuburcu Aynı kadro için mi aynı şartlar peki. Yani düz memur için de ortaöğretim olur mu? 2017 de mezun olduğum için 2016dan lise puanım var sadece.
-
2016 75 üstü gibi bi şey istenir mi ki yoksa 70 mi olur acaba baraj
-
@duryy hocam farklı kadrolar için şartlar değişiyor, son ilanlar o şekildeydi orada sanıyorum değişiklikte olmadı.
-
@burcuburcu En son ne zaman almıştı ki bunlar bakayım ilana.