Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@blairwaldorf hocam halkbank, bankacılık vs gibi soruları bana da sordular yalnız bize gelen sorular birbirine çok benziyor aynı kişiler mi geldi diyeceğim ama alakasız komisyonlardayız biz orda beklerken 4.komisyondan çıkanların yüzü gülüyordu, hiç alan sormadılar sadece sohbet ettiler dediler ama 3 ten çıkan gördüklerimin de hem çok uzun sürmüş hem de alan üstüne alan sormuşlar
-
@felix komisyonlara göre çok farklılık göstermiş mülakatın içeriği gerçekten. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benim şu sıralar aklıma takılan, acaba geçen sene kazanan adaylar arasında “benim mülakatım son günlerdeydi, puanım da nispeten daha düşüktü ama yine de kazandım” diyen var mıdır acaba? Bir umut..
-
@blairwaldorf mutlaka vardır hocam bunun büyük bir kıstas olduğunu düşünmüyorum hatta benimle aynı gün giren birini çok terslemişler sonra da servis görevliliği düşünür müsün diye sormuşlar. bu sorma da pek deneme amaçlı değilmiş de sanki direk beğenmemişler izlenimi uyandırmıştı bizde sonra duyunca.
-
Arkadaşlar valla yorumları okuyunca neyin ne olduğunu anlamak zorlaşıyor.. neyin ne olmadığı da belirsizleşiyor. Öncelikle benim temennim ciddi anlamda hak eden bu meslekte mutlu olabilecek insanların kazanması. Umarım hepimiz için hayırlı olur. Belki sonun başı olur belki de bir başka bir başlangıç kapıları.. o sebeple yormayın kendinizi. İş başına da güzel enerjimizle başlayalım di mi:) herkese bol şans.. hepimize başarılar diliyorum. İyi akşamlar
-
@blairwaldorf elbetteki umut vardır hocam aksi takdirde zaten mülakatın bir amacı kalmaz. Formaliteden öteye geçmezdi. Grup mülakatınızdaki tavrınız, panel mülakatındaki cevaplarınız , backgroundunuz , komisyonda bıraktığınız izlenim vs daha çokçasını sayabiliriz. Hepsini harmanlayıp bir karar verecekler.Yüksek puan almak bu kriterlerden sadece biri olabilir o kadar.
-
Bugün uzmanlıkların açıklanacağına dair duyumu olan var mı ona göre sayfayı refresh edelim
-
olumlu mu olumsuz mu neyse açıklayın da ona göre yol çizelim artık kendimize bezdirdiler artık valla
-
@thornography hocam kitap yüzü acamadım ay oldu
-
Servis görevlileri başlığında bankada çalıştığını belirten bir kişi perşembe açıklanacak diyor, çok da iddialı konuşuyor.
Ama tavsiyem açıklanmasını beklemeden çalışın, ters bir durumda çok büyük düşüş olur
-
@mrmojorisin umarım öyle olur ama bu grupta birisi de cuma günü 2den sonra duyumum var bekleyn geliyo tarzı şeyler söyledi ve kayboldu sonra da. O yüzden çok da kulak asmamak lazım. Ne niyetle emin olmadıkları konuda insanları beklenti içine sokuyorlar anlamak mümkün değil..
-
Persembe, cuma çok fark etmez Ama perşembe mantıklı olabilir, evraklar için 2 gün ideal süre
-
insan kaynakları ile konuşan oldu mu hiç ?
-
@bianconeri hocam perşembe açıklanırsa şayet 2 gün bile değil, zaten açıklandığı gün sistem kilitleniyor, yavaşliyor. Ben sınav sonucumu aksama doğru öğrendim.
O yüzden bir tek cuma kalıyor, sadece sağlık belgesi almak için tek gün yeter mi millete -
Şu kazanamayanlara bari kazanamadiniz desinler ki şu uyuşukluk, beklenti içindeki yılmışlik gitsin... Dguy için deli gibi çalışmam lazım ama motivasyon sıfır. Buradaki çok farklı mülakat süreçlerini de okuyunca zaten sonucu kendime açıklıyorum ama olmaz görmem lazım
-
@falanfilan 3000 kişi bakacak sonuçlarına sistem o kadar uzun süre kapanmaz dostum
-
@yasaklı evet ilk sonuca en az 50bin kişi yığılmistik ama hocam sabah öğleden önce açıklanacağını hiç sanmiyorum, yine öğleden sonra olur. O gün sayılmaz, kalıyor tek gun neyse kazananlar düşünsün diyim
-
uzmanlık olmazsa gişeyi teklif ederler mi arkadaslar sizce ne düsünüyorsunuz?
-
@falanfilan yarın olmazsa 29 Mart beklicez, ama bakalım 1 güne yetmeyebilir erken açıklama ihtimalleri olabilir.
-
@ozge7316 öyle bir şey olmaz olursa da mahkemelik olurlar tüm alım iptal edilir
-
@ozge7316 bu mantıkla gişe olmayana da güvenlik teklif edilsin güvenliğe giremeyene çaycılık teklif edilsin bu böyle gitsin herkes mutlu olsun:)