Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
Geçen seneye göre buralar çok sessiz...
-
@bianconeri az kişiyiz ama hocam keşke Türkiye geneline açık ve sayi olarak daha yüksek olsaydı o zaman çok çok güzel olurdu
-
Şimdi mülakattan elenirsek Halkbank'ın bundan sonraki sınavlarına giremiyoruz değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
-
@işletmezunu öyle yazıyor ama giren varmış
-
@işletmezunu geçen sene uzmanlıktan elenip bu sene servis için mülakata gelenler vardı
-
@işletmezunu gerçekten mi ben sadece müfettişlik ve belki iç kontrolör lük için girilmez diye biliyorum. Sonuçta bu istanbul içindi, ilerde neden Türkiye geneli uzman yardımcılığı için giremeyeyim veya olmadı servis için giremeyeyim. Bu çok üzücü bi durum doğruysa, elenmekten daha çok üzer beni
-
İlan kılavuzunu okudum şimdi daha önce dikkatimi vermemişim o kısma da sadece müfettiş yardımcılığı ve iç kontrolör yardımcılığı için geçerliymiş bu durum.Uzman yardımcılığı ve servis görevlisi için öyle bir şey yazmıyor.Kısa süreli bir telaş yarattım galiba affınıza sığınıyorum
-
@işletmezunu yok hocam estağfurullah yani banka her türlü hakka sahip benim anladığım kadarıyla. Mesela müfettişlik için bile saçma, belki o gün mülakata kişi hasta girdi, bir şey oldu. Neden tekrar giremesin ki herkese bi 3. hak verilmeli. Neyse sağlık olsun ne diyelim
-
Çok bekledik çok emek verdik belli olur bu hafta, uzulende olucak sevinen de , sonuç ne olursa olsun şimdiden tebrikler herkese
-
@bianconeri, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
Geçen seneye göre buralar çok sessiz...
Servis başlığına bakin hocam orasi hareketli
-
@shady1 keyifli orası aynen yani ama sonuçlar 1/3 oranında olduğu için üzülen kişi sayısı > sevinen kişi sayisindan. Sakin kalmaya çalışıyorum herturlu sonuca hazirlikliyim, kazansam sevinirim ama kazanamayanlar için üzülecegimden kalabalık muhabbetler riskli biraz.
-
bir kısım uzmanı şubeye verecekler acaba bunu sonuçla beraber mi açıklarlar? ve bu şubeyi rastgele mi seçiyorlar bilgisi olan var mı? malum silivri, büyükçekmece,şile,pendik,tuzla da istanbulda ama bana göre değil
-
@falanfilan Diğerlerine nazaran daha prestijli pozisyonlar oldukları için öyle bir kural koymuş olabilir banka ama dediklerinize katılıyorum bence de ikinci veya üçüncü şans verilmeli
-
@bbfacedasz, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
bir kısım uzmanı şubeye verecekler acaba bunu sonuçla beraber mi açıklarlar? ve bu şubeyi rastgele mi seçiyorlar bilgisi olan var mı? malum silivri, büyükçekmece,şile,pendik,tuzla da istanbulda ama bana göre değil
Aslında mantıken eğitimden önce bildirmeleri lazım ki ona göre eğitime gidersin veya gitmezsin. Fakat geçen yıllardan birinin sonucunu görmüştüm sadece İstanbul şubelerinde değerlendirmek üzere yazıyordu hangi şube olduğu yazmıyordu.
-
@olivera-tanzi o sonucu kazanan arkadaş nerede başladı(ilçe olarak) biliyor musun? bence bu büyük ve önemli bir sorun -malum herkes kazanalım da neresi olursa olsun diye düşünebilir ama bence öyle değil. istanbul ikametgahlılar için evine yakın yer olacak şüphesiz ama istanbul dışı için nasıl bir sistemleri var acaba?
-
@bbfacedasz Bilmiyorum. Kendisi tanıdığım birisi değildi. Sonuç fotoğrafı paylaşılmış o şekilde gördüm. Bence de önemli bir sorun..
-
Sonuçlar açıklanmış kazananlara hayırlı olsun
-
Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar
-
Valla süreç uzadıkça nedense biraz beklentiye girmiştim. Alımin sadece İstanbul olması tek ve kocaman bir sorundu. İstanbulda kesinlikle yaşamak istemiyordum. Banka da hiç istemiyordum, olmadı zaten. Ama çok emek verdim bu başlığa. Özellikle mali tahlil birimi beni baya cezbetmisti. Orayla ve diğer birimlerle ilgili arkadaşlar sorularimiza itinayla cevap vermeye çalıştılar,hepsine tekrar çok teşekkürler.
Bu ilk mulakatimdi ve çıkınca beklentim de yoktu. Ama üzüldüğümü belli etmiyorum, benden daha üzgün olan annemin üzüntüsünü ise belli etmemeye çalışmasını görmezden geliyorum.
Bu sarstı.
Sıradaki yıkıma hazırlanmam lazım.
Devrilene kadar devam. -
sonuçta herhangi bir birim belirtilmiyor birimleri neye göre belirleyecekler acaba bir de eğitim süresi 1 hafta uzmanlıkların 2 hafta oluyor demişti arkadaşlar