Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@bestof92 peki hazine dışında başka hangi birimlere ingilizcesi olmayanları almazlar biliyor musun? Pazarlama kredi de alıyorlar da diğerleri hakkinda bilgim yok
-
@falanfilan hocam ben de hazine ve dış ticaret bölümünü biliyorum diğerleriyle alakalı pek bilgim yok.
-
@bestof92 anladım hocam teşekkürler bekleyeyim ben daha extra bilgi verecek arkadaşlar olur ins
-
Mülakat tarihleri belli olduğunda buraya da yazar mısınız? Ben halkbankın sitesini takip ediyorum ama ne olur ne olmaz gözden kaçırmayalım
-
@falanfilan Hazine ve uluslararası bankacılık, dış işlemler operasyonları ve risk yönetimi; dil tazminatını diğer bölümlerden 1,5 kat fazla alır.
-
@estilografica hocam tazminat ile ilgili beklentim yok. İngilizcem kpss yüzünden oldukça geriledi. Bu yüzden iş sürecinde bir anda benle alakasız birimleri söylemeyeyim dedim. Çuvallarim yoksa, hazine dış ticaret gibi İngilizce ile haşır neşir olmak zorunda olmadığımız birimleri merak ediyorum. Pazarlama kredi kobi hariç
-
@arzuguler benimki uzmanlıktı hocam.
-
@sgkbıkkını hocam 2100 lira cok az degil mi ? BEnde 3200 duydum 2100 ile nasıl yasıyacaz bu maasla
-
Mülakat tarihleri ne zaman belli olacak acaba. Şubat Mart aylarında bir çok başka sınav da olacak Vakifbank mufettis yrd. Il goc merkez goz kdgm gibi. Bir an evvel duyururlar insallah
-
@fablo ben uzm yrd bi arkadaşla konuştum; o temettu payi 1 yil calistiktan sonra alinabiliyormus. Maas olarak da yilda 18 maas alinir dedi. 18×3000=54000 onu da 12ye bolersek kaba bi hesapla aylık 4500 liraya geliyor maaş. Tabi ne kadar dogru bilemiyorum. Istanbul icin boyle bir rakam cikiyor ortaya.
-
@dellafeu hocam peki dil tazminati var mi bunlarda
-
@dellafeu hocam bu birimlere göre değişiyordur bence hazine de çalışanla pazarlamada çalışana 4500 ortalama olmaz. Ama en düşük ortalama 4500 TL ile başlazlar bence. Yeni girenlerin hep düşüktür maaşları.
-
@fablo tek ay maaşı 2100-2200 tl dir. İlk yıl 16 maaş olup ort 3200 fln olur. Daha sonra üstüne ist tazminatı 650 tl konur. Ancak çift aylarda bu tazminat ikiyle çarpılmaz. Çarpılsa iyi olurdu çünkü bende A seviye dil tazminatı da vardı :))
-
Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım bir durum var. Sizin görüşlerinize almak istiyorum. Dün bt uzman yardımcılığı sınavını kazandığımı öğrendim. Elektronik mühendisiyim. 15 gün önce bir firmada işe başladım mulakata kalamam diye. Firma %50 İtalya ortaklı bir firma ve bende üniversitedeyken yaklaşık 1 sene İtalya da yaşadım ve patronumun baya ilgisini çekti. Hatta patronla italyanca bile konuştuk :)) ve beni İtalya daki firmaya gönderme ihtimali var Yaşadığım şehir küçük bir yer ve masrafım fazla olmuyor tabi maaşta düşük biraz özel sektör olmasından dolayı. Sizce İstanbul 'a taşınıp Halk bankasında çalışmak mantıklı mıdır. Daha iyi maaş ama İstanbul!!!. Özellikle mühendis arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
-
@elettronicainge arkadaşım bu kazandığın şey mülakat hakkı... Bizzat kendisi olsaydı o zaman tavsiye alman daha iyi değil mi? Daha tarihi bile belli değil mulakatlarin. Çok riskli geldi bana
-
@sgkbıkkını 1 sene sonra mı veriyorlar İstanbul tazminatını yani
-
@falanfilan tabiki mülakatıda kazanıp kazanmayacağım belli değil sanırım ilk yazımı biraz yalnış ifade ettim.
-
@elettronicainge olabilir hocam, bu firmaya girince bırakma durumunuzda yüksek tazminat ödemeniz gerekmeyecekse bence başlayın, italyancaniz da varken değerinizi bilirler ama maaş gerçekten tatmin etmiyorsa tabi ayrı.
Mülakatlarda en kral kişiler bile elenebiliyorken şimdi kesin bir şey demek ihtimali bir şey demek cok yanlış olur diye dusunuyim -
@falanfilan teşekkür ederim hocam bakalım hayat neler getirecek hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
Arkadaşlar geçen seneki başlığı bi kısım taradim
Kişilik Testi falan varmış mülakat sürecinde.
Bir arkadaş bunu paylaşmış. Bu tarz mi çıkıyor nasıl çıkıyor tam anlayamadım. Testi çözdüm kısa sürüyor. Sonuçtan da tatmin olunca paylaşayım dedim.
https:// www. 16personalities. com /tr/ücretsiz-kişilik-testi