Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
Banka uzman yardımcılıklarında ortalama maaşınızın 3.500 TL civarında olacağını düşünebilirsiniz. Son yapılan sınavda kazanan arkadaşım maaşının bu civara geldiğini söylemişti.
-
@antimülakat dil tazminatı olmadan dimi hocam kira yardımını herkese veriyorlar mi peki
-
@fablo hocam çok detaylı sormadım ama dil tazminatı dahil değil. Kira yardımı konusunu da bilmiyorum, tekrar konuştuğumuzda detaylı sorarım.
-
@antimülakat cok teşekkür ederim hocam yardımınız için
-
@antimülakat hocam bu uzm. Yrd. lari sadece istanbul olduğu için soruyorum. İstanbul tazminatı bu ortalama 3500 e dahil mi
Yani yds spk VS tazminatları dahil olmadan net İstanbul tazminatınli ortalama ücret 3500 mu hocam -
@falanfilan yeni yapılan zam ve 650 tl lik istanbul tazminatı ile maaş ortalama 3600-3700 oluyor. Buna dil tazminatı dahil değildir.
-
@falanfilan hocam arkadaşım istanbul dışında bir ilde çalışıyor. İstanbul için tazminatı ve ne kadar olduğunu bilmiyorum.
-
@antimülakat hocam siz istanbul dışı 3500 @Sgkbıkkını ise 3700 civarı, 650 tl nasıl eklenmiş tam anlayamadım 3500 e... çok sıkıntılı 3500 bana mukemmel bi maas amma istanbul için tek kişi için yetersiz ve anlamsız ya da bi 2+1 eve en az 1600 tl kira vermek çok anlamsız. Tesekkur ederım cevaplar için ortalama 3500 dur ınsallah. Olur da mucize olursa maasın yarısı asgariyi gecsin en azından.
-
Bir önceki alımla uzman yardımcısı olanlardanım, sorusu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
-
@falanfilan hocam ilk sene temettü almayacağınız için ortalamanız 3.500 olur temettü almış olsanız 3900 gibi bir rakam olur bu rakama istanbul tazminatı dahil. C seviye dil tazminatıyla bu rakam 4100 gibi bir rakama çıkıyor. Kira konusuna gelirsek de ortalama bir evde kalmak isterseniz 1200 lira gibi bir bedeli gözden çıkarmanız gerek
-
@sucukmucuk hocam sağolun bilgiler için. Cseviye YDS yok, inşallah sonraki iş sadece kiralar en az 1500 diye duydum ki evler nasıl onu da görmek lazım. Tabi bunlar sıfır bilgiyle gitmemek için araştırılıyor. İstanbul büyük şehir ha deyince gidilmez, kazanacagimdan değil de mülakatta soruyorlarmis nasıl gecineceksin diye. Bi cevabım olsun
-
Ben de eski bir uzman yardımcısı olarak diyebilirim ki dil tazminatı ve spk temel düzey lisansı almak için elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışın. Bu ikisi havadan +700 tl yapıyor. Maaş İstanbul'da ilk yıl zorlayabilir.
-
@sucukmucuk hocam hangi birimden iniz öncelikle?
Mali koordinasyon, mali tahlil birimlerinden anladığım kadarıyla mali tahlil çok cezbedici ama firmaları gezme durumu varmış benim için sıkıntı. Peki mali koordinasyon hakkında bilginiz var mi
Muhasebe ağırlıklı birim tercihim olursa, biraz araştırdım finansal Muhasebe dairesi başkanlığı varmış. Bu birimler nasıl işler bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim. -
@dellafeu merhaba hocam. Ticari subede uzman yardimsiyim ve subat ayinda 2850 lira net aldik gecen sene. Bu sene %15 zam ve ist. Tazminatina ek 200 lira geldi. Ocak ayinda cift maas aldik ve o da 5800 lira idi. Aralik ayindaki tek maasimiz 2350 idi vergiden dolayi
-
Ayrica her ay 320-330 lira yemek paraniz yatiyor multinet.
-
@wicksell53 hocam bu söylediğiniz rakama göre tek ay 2900 çift ay 5800 baz alırsak 16 maaş diye biliyorum genel ortalama 3866 tl gibi bir rakama denk geliyor aylık doğru muyum ?
-
Maaş hesaplamalarında önemli bir ayrıntı olarak şunu belirteyim; çift maaşlar ikramiye olarak veriliyor ve dil tazminatı çift olarak değil tek olarak hesaplanıyor. Yani, dil tazminatına Y , tek maaş alınan aylardaki maaşa da X diyelim. Buradan hareketle çift maaş hesaplaması yaparsak; çift maaşınız 2X+2Y olarak değil de 2X+Y olarak hesaplanır.
-
@maxmin ve multinet ödemesi dışındaysa bu gayet iyimis yalnız... Keşke İzmir de olsaydı şu alım ah ah
-
dil tazminatı için yds kaç yıl geçerli arkadaşlar bir de istediğimiz herhangi bir yds puanımızı kullanabiliyor muyuz? cevap için şimdiden çok teşekkürler
-
@essra23 5 yıl geçerlilik var. Yökdil yds ielts ve toefl kabul ediliyor. C seviye brüt 350 TL, B seviye brüt 560TL ve A seviye brüt 760 TL .