Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@w-s-jevons hocam mülakat 2 tur olacakmış. Grup mülakatı ve bireysel mülakat olarak. Bize ne tür sorular sorabilirler? Yani kpss alan sorusu mu Türkiyenin ekononimil durumu vs gibi sorularla mı karşılaşırız?
-
@essra23 ingilizce ön plânda tabiki. Kisisel gelisimin filan hepsinin payi olur bu birimler icin.
-
@josefiyne gecen sene oyle olmustu. Bu sene nasil olur bilmiyorum. Grup mulakati guzeldir farkli bir deneyim yaşarsınız. Ortaya bi konu verilir yarim saat okursunuz sonra onun hakkinda yorum yapmaniz istenir. 1 saat filan sürer. Konu genellikle sirketler hakkinda faaliyet gosterdigi pazarlar hakkinda olur.
Bireysel mulakatta hersey sorulabilir. Gecen sene agirlikli sohbet havasinda geçmişti.
-
@w-s-jevons grup mülakatlarında acayip stres oluyorum aslında. Daha önce girdiğim bir banka mülakatında kızın teki her şeye atlayıp yorum yapmıştı çok gerilmiştim. grubun enerjisi, kendine çok güvenip de bilmiş bilmiş yorum yapanlar vs şans işi burda. Nasıl davranılır, ne ara söze girilir de saçmalanmaz düşüncesi geriyor baya.
-
@w-s-jevons benim gireceğim ilk mülakatım ve ben biraz geriliyorum açıkcası. Nasıl davranmamız gerekiyor?
-
Grup mülakatlarıyla ilgili nacizane tecrübemi aktarıyım arkadaşlar ;
Daha öncesinde grup mülakatına bir banka sürecinde girdiM. Önünüze 7-8 sayfalık sözel ve sayısal veriler verip atıyorum 3 farklı konudan her birinin detayLı verileri bunlar, verilerden yola çıkarak 15 dakika incelemenizi ve seçtiğiniz konuyu gruba karşı savunmanızı istiyorlar. Mantıklı veya mantıksız seçim yapmanızdan ziyade gerçekten görüşünüzü sağlam savunmanız mülakatı izleyen ik cıları tatmin etmeniz gerekiyor. Önerim geriliminizi en alt seviyede tutmanız ve neleri savunacağınızı neleri vurgulamanız gerektiğini ve karşı sorulara karşı ne tür cevaplar verebileceğinizi kafanızda kurgulamanız yahut ufak ufak kelimeler halinde not alabilirsiniz. İk cılar karışmıyor diğer adaylar ile karşı karşıyasınız let the hunger games begin modu tam olarak allah şimdiden yardımcımız olsun umarım hakedenler kazanır herkese bol şans iyi çalışmalar. -
@müteahhitfikri grup mülakatları kadar saçma bir şey görmedim
-
@essra23 Özel sektör ve bankalar baya önem veriyorlar grup mülakatına temsil ve sunum yeteneğini aynı zamanda bilgiyi özümseme,kullanma ,aktarma ve savunabilmeyi ölçme açısından bakıyorlar beden dili vs de inceliyorlar onlar açısından biçilmiş kaftan bizim açımızdan külfet biraz ama yapıcak bişey yok mecburen giricez.
-
Arkadaşlar mülakatta istiraklerde çalışmak ister mısın diye bir soru da gelebilir çünkü bildiğim kadarıyla halk,ziraat gibi iştirakler için ayrı bir sınav yapmıyor ve bu alinacak 170 kişinin bir kismi istiraklerde de istihdam edilebilir.
-
@falanfilan hepimizin hocam
-
@w-s-jevons hocam uzmanlık birimleri hakkında hiç bilgim yok sizce sıralamaya koyarsak nasıl bir sonuç çıkar.
-
@Antimülakat hocam İstanbul için kira yardımı var mıymış ne kadarmış uzman yrd. için öğrenebildiniz mi acaba?
-
@bianconeri o konuda bisey söyleyemem çünkü her birimin kendine göre güzel yanlari var.
-
@falanfilan maalesef hocam. Burada yazanlar olmuştu ama rica edelimde net bir şekilde kira yardımcı İstanbul ili için ne kadar bir arkdaşımız yazıversin!
-
@antimülakat hocam ben biraz bilgisizim. Bu kira yardımı İstanbul tazminati mi? O zaman yazıldı sayılır 560 TL diye ama doğru mu bilmiyorum. Eğer bu yardım, istanbul tazminatı değilse yazılmadı.
-
@falanfilan hocam aynı şey. Başka ekstra birşey yok istanbul için. 400-600 arası bir kira yardımı. Net rakam bilmediğimden aralık belirtmek istedim.
-
@antimülakat anladım şimdi hocam çok sağ olun
-
@essra23 spk lisanslarina sahip olmak tercih sebebi olabilir ama ben işe girdigimde yoktu.Sonradan temin ettim.
-
Mülakat tarihleri ne zaman bilgisi olan var mı
-
@giz3m bellli degil daha diye biliyorum