Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
Teftis kurulundaki yardımcı 7 binden aşağı almaz arkadaşlar. O konuda şüpheniz olmasın. Tesftislerde maaşlar düşük olmaz.
-
uzmanlık mülakatları bitti mi arkadaşlar ?
-
Nasi gidiyo mulakatlar herkes ketum cikti ya kimse kimsenin onune gecemez arkadaslar . Ne yasiyosaniz paylassaniz da biz de ona gore teftis icin bi yorum yapsak. Banka hakkinda soru geliyo mu mesela ?
-
@essra23 sanırım bitti hocam. @Shady1 müfettişlik sistemi farklı oluyor diye bilmiyorum hocam. Ama benimle aynı gün bireysel mülakata girenlerde bana ve benim komisyonumda olan arkadaşlara alan sorusu geldi. Bir arkadaşım pazartesi girdi bireysel mülakata ona hiç alan sorusu gelmemiş. Hangi birimde çalışmak istersin gibi sorular gelmiş.
-
@shady1 ben de anlamadım neden böyle herkes daha önce hiç bu kadar ketum bir grup görmedim halbuki mülakata giren sayısı da diğer kurumlara göre daha fazla valla ben elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım olan biteni bankayla ilgili sadece bankaya ne katabilirsin diye soru geldi bana neden halkbank diye sordular o kadar hocam
-
hocam sizce yapılan iki mülakata ilaveten kişilik envanteri ve sınav sonucu etkili olur mu ve 170 kişi mi alınır uzman yardımcılığına 35 m yard 25 iç kontrol kişi mialınır eksik ya da fazla kişi alınır mı
-
Arkadaşlar ben de eve geç geldiğim için yazamadım. Sonra bizim tarihler günlere yayilmadığı için çok fazla, herkes bilmediği şehirden dönme telaşına girince yazılmadı. Bir de whatup grubunda paylaşıldı daha
çok. Ama servis görevlisi başlığında bakarsanız 3 4 yorumumda açıkladım ayrıntı bugünMüfettişlik ve iç kontrolör için mülakat daha sonra bile olsa bizimkine ne kadar benzer onu bilemem. Müfettiş adaylarına ingilizce bile soruyorlarmis. Onların çok farklı geçer muhtemelen.
Daha çok havadan sudan konuşuldu. Önce girer girmez ismimin anlamı.
Sırayla ilkokul lise üni tek tek mezun olunan okulları saymami istediler. Aile ile ilgili sorular. Dikkatlerini bir şey çekiyorsa ordan sormaya devam ediyorlar. En sonunda İstanbulda nasıl gecineceksiniz? Sorusu geldi. İstediğim birim de sorulmayinca ben hayallerime veda ederek çıktım Gm den. sonra gel buralara hemen yaz bisiler. Kolay olmuyor sakın yanlış anlamayın da kimsenin başarısında gözümüz olduğundan değil. -
@falanfilan, içinde söyledi: [Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
istenilen birim sorulmazsa elenme olasılığı yüksek mi
-
@suleymanozdemır hayır hocam öyle bir şey yok.
Şöyle söyleyeyim ben ankette de pazarlama satış kredi de kendimi geliştirmek istiyorum. Diye önüme gelen bütün cümlelere hep kesinlikle hayır dedim. Yani şubede çalışmak istemiyorum. Genel müdürlük ya da bölge müdürlüğü. Gözüm genel müdürlükte de değil aslında. Sadece İstanbul açılmasa ben direk ege bölgesinde bir şehir yazacaktim. Ona göre bölge müdürlüğü vs ye uygun görürlerdi belki.
En azından muhasebe ile ilgili birim istiyorum diyecektim. Hatta bir cesaret mali tahlil diyecektim. Yani kendimi öyle hazırladım ki bana gelen sorular İstanbulda nasıl gecineceksin
İkame ettiğin şehirde servis görevlisi ihtiyacımız olduğu takdirde sana teklif verirsek ne dersin
Biraz hayal kırıklığı oldu ama gerçekten güzel tecrübe de oldu o yüzden memnunum. -
@suleymanozdemır kişilik envanteri de sınav sonucu da önemlidir bence hocam çünkü mülakat sırasında benim sınav sonucum netlerim falan komisyonun önünde bilgisayarda açıktı netlerim üzerinden de konuşuldu işte hukukta neden bu kadar yanlış yaptın vs. diye kişilik envanteri de işe alındıktan sonra yerleştirilmeniz düşünülen birimler için önemli olabilir mesela pazarlamayla ilgili bir sürü soru vardı envanterde ben onlara kesinlikle hayır dedim ilanda belirtilen kadar kişi alırlar sanırım eksik olacağını sanmıyorum
-
başka durumlar da devreye girebilir hocam sizce de olur mu
-
Tesekkurler arkadaslar.
@essra23 neden halkbank ve bankaya ne katabilirsin sorusuna ne dediniz hocam en gicik oldugum sorular -
değerli arkadaşlar az çok herkesin mülakatlar sonrası kafasında tahminler vardır elbette. halkbankası mülakatına gecen senlerde girmiş arkdşlar varsa grupta onlar daha iyi bilebilerler mülakat aşamasında neler sorulmuşsa neler söylenmişse mülakat sonucuna etki edeceğini
-
Merhabalar, Uzman yardımcılığı mülakat sonuçları Ne zaman açıklanır acaba? Mülakatlarda bir şey söylendi mi tarih hakkında, servis görevlileri ve müfettişlik mülakatlarının bitmesi mi beklenir?
-
@123654 en geç mart sonu açıklayacağız ama n yardımcılarınınkini öne çekmeye çalışıyoruz dediler. Bir de eğitimler servis görevlilerinden önce olacakmış. Benim tahminim en en geç mart başını biraz geçer hadi olsun mart ortası. Çok uzatmazlar sınav sonuçları gibi düşünüyorum. Çünkü ik dan bir kadın nisanda işe başlatmış olurlar en geç dedi.
-
@falanfilan hocam bana da hiç sormadılar hangi birimde çalışmak istediğimi. Servis görevliliğini bana da teklif ettiler ama beni denemek için söylediklerini düşünüyorum çünkü demek uzman yardımcısı olmak istiyorsunuz diye üzerine basa basa tekrarladı cevabımı. Bir arkadaşım ank da olursa kabul ederim ama burayı istiyorum demiş. Onu bozmuşlar biraz. Tabi burayı istersin burası için sınava girdin demişler. Bana ist da nasıl geçineceksin sorusu da gelmedi.
-
@josefiyne mart sonu ne ya inşallah o kadar uzatmazlar
-
@essra23 inşallah hocam. Ama sanırım o tüm mülakatların sonuçlarını açıklayacakları tarih. Bir de benim grup mülakatımın olduğu gün video çekimi de olmuştu. Ordaki rekşam ajansından bir kadın 1 hafta veya 10 güne tekrar video çekeceğiz ama bu sefer kazananlarla dedi. O yüzden ben bu ay sonunda açıklanmasını bekliyorum. Ya da açıklamasalar bile video çekimine çağrılmazsak kazanamadığımızı anlarız.
-
@josefiyne, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
ge
servis görevlisini bir arkadaşa teklif etmişler oda biraz düşünmüş kabul etmiş.kanaatimce hangi birim yüksek lisans gibi şeyleri detaylı sorarlarsa muhtemelen onların kazanma ihtimali yüksek
-
@suleymanozdemır ben öyle olduğunu düşünmüyorum hocam. Çünkü cuma günkü mülakatların hiç birinde hangi birim diye sorulmadı.