Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
ben de 7.komisyondaydım bana istediğim birimi sordular bayağı kastılar beni otuza yakın soru sordular
-
@josefiyne o zaman evet çok estiği gibi olmuş hocam. Benim de cuma günü 4.komisyondan konuştuğum birine hiç alan sormamışlar sadece sohbet etmişler ama 1-2 ve 3ten konuştuğum herkese alan sorusu gelmiş. Acaba ne zaman belli olur ki hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden sözde vakıfbanka da girecektim onu da salladım baya
-
cuma günü 4.komisyona haine yönetimi genel müdür yard. girdi onlar sohbet havasında geçirdiler.duruma göre mülakat şekil aldı ben de o komsyondaydım.kiminle ing konuştular afrin harekatı konuştular kimi kendi alanıyla alakalı konuştu kimi kötü geçti dedi üzgün çıktı.birim sormadılar 4.komisyona doğru
-
@suleymanozdemır acaba diğer komisyonlarda kimin girdiğini öğrenebilir miyiz?
-
@felix gruptaki arkadaşlardan komisyondaki kişleri az çok isim olarak sormuşlardır bize söyledi direk asistan ben rahatldım o esnada sohbet havasında geçer diye düşündüm öyle oldu.ilave grup mülakatı ilk 50 ye girenler ve bireysel mülakatı iyi olanların çoğunu alabilirler. istanbulda ikamet edenler de bir adım önde her ne kadar iyi olmaslarda
-
@suleymanozdemır peki iyiden kastınız tam olarak nedir acaba ?
-
@felix aynı durum bende de var hocam. Halkbank çok etkiledi. 10 aralıktan bu yana hiç ders çalışamadım. Sürekli bi merak içinde ne oldu ne olacak diye beklemekten. Umarım erken açıklarlar.
-
@salieri iyi derken mülakat kalma sırası grup mülakatını bireysel mülakatı bunların hepsi olursa diye ben düşündüm çok konuşmaya çalıştım benim de gözlemlerim bunu diyor hocam
-
@suleymanozdemır anladım hocam teşekkürler
-
@suleymanozdemır ilk 50 için kaç puan aralıgı gerekir sizce
-
@suleymanozdemır tüh bize hiç söylemediler merak ettim kim olduklarını. Yukarıda da yazdığım gibi benim grup mülakatı tahmin ettiğimden iyi geçmesine rağmen kötü geçmiş dediler neden öyle dediler çok merak ettim açıkcası. İstanbul konusunda ise perşembe günü konuştuğumuz ik çok takılmayın ben girdiğimde 9 kişiyle konuştum 3ü istanbuldandı gibi bir şey dedi umarım öyle de olur
-
@josefiyne hocam aynı şekilde ben de çok etkilendim açıkcası ilgi alaka da çok hoşuma gitti, değerli olduğumuzu hissettirdiler bence. İkdakiler her sorumuzu cevapladı sohbet ettiler öyle burnu havada kimseyle karşılaşmadım. Daha önce girdiğim başka bir banka mülakatında ise sıra beklerken çalışanlar resmen bakıp bakıp gülmüşlerdi sanki zamanında kendileri aynı sıradan geçmemişler gibi çok sinir olmuştum
-
@fablo uzman yard. grup mülakatı sordum 8 şubat grup mülaktı ile başladı ben 16.gruptaydım her grupta 6 kişi var en yüksek puan da 68 diye duydum bizim grup da hepsi hemen hemen 58 puan kusurda oradan hesaplayın hocam
-
Ben de aynı durumdayım, bir şey çalışasım yok. İse yaramaz oldum yine. Ve şu an okuduklarım beynimi deldi bu yüzden komisyonum 2 miydi 3 muydu unuttum iyi mi kesinlikle hatırlamıyorum. Ama ya 2 ya 3 te allam olacak iş değil.
-
@suleymanozdemır kestirmesi zor ama ben ilk gün girenlerdenim yüksek puan olarak nitelendirilebilen aralıkta 62 63 agırlıktaydı
-
@fablo hocam daha üstte de puanlar varmış bende yeni öğrendim. Ama çoğunluğu 60 altında. 60 üstü çok kişi yok. Yığılma son puanlara doğru olmuş sanırım. Dün 150 kişi sadece öğleden önce girenlerin sayısı. Bir de bunun öğleden sonrası var.
-
@felix evet güler yüzlüydüler baya. Ama sonuç açıklama sistemleri çok kötü. Umarım yazılı sınavı açıkladıkları gibi yapmazlar.
-
@josefiyne anladım hocam dogrudur yıgılma 60’altında oldugunu düşünüyordum bende yoksa bu kadar düşmezdi hakkımıza hayırlısı artık
-
Ayrıca perşembe günü video çekiminde 80 kişinin 50 si ankaraymış. Geri kalanların çoğu izmir ve antepmiş. Sadece 2 kişi istanbuldanmış. İstanbulda ikametgahın olması bi işe yaramaz herhalde.
-
@fablo aynen hocam hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor şu an.