Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@müteahhitfikri öyle biri mi varmış. Ben kaçırmisim orayı. Hocam sizin nasıl geçti, beklentileriniz nedir
-
@falanfilan var var öyle biri de şu an bilgisi yokmuş mesaj attı valla grupta panel de iyi geçti sonuçları bekliyorum herkes gibi detaya girmicem kimliğim ifşa olmasın
-
@müteahhitfikri ben de yazdım, kimlik niye ifşa olsun ki hocam. Yanlış bir şey yazmadıktan sonra paylaşmak güzeldir.
Hayırlısı olsun hocam inşallah istediğiniz birim olur -
@falanfilan inşallah sizinde yanlış bişey yazmak değil olay gizli kalmak iyidir
-
@müteahhitfikri gizemli kalmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla hocam gizli kalmak isteseydiniz hiç yazmazdiniz
-
Peki mülakatlar ne zaman açıklanacakmış ???
-
Bu hafta acıklanma ihtimali yok sanırım
-
@essra23 Benim bölümüm Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 4. Komisyonda girdim, bana hiç bir şey sorulmadı. Normal sohbet ettik, aileden, memleketimden, okullarımdan..vs.
Beşer kişi olarak komisyonun olduğu yere götürüyorlar, onlar yönlendiriyor zaten sizi.
Odaya girdiğinizde oval bir toplantı masası var, karşınızda üç kişi oturuyor. Biri genel müdür yardımcısı, diğer ikisi daire başkanları.
Merhaba efendim diyorsunuz, merhaba deyip sandalyeyi gösteriyorlar, teşekkür edip, karşılarına oturuyorsunuz. Buyrun kendinizden bahsedin diyorlar. Sırasıyla adınız, doğum tarihi ve yeriniz, ailenizin meslekleri, üniversiteniz, bölümünüz ve okurken yaptığınız projeleri tezleri, çalıştığınız işleri söylüyorsunuz. Bazı yerlerde detay isteyebiliyorlar. Mesela babam emekli dediğimizde, nereden emekli diye sorabilirler.
Gözlerinin içine bakarak konuşun, daima gülümseyin. Karşımızdakiler profesyonel insanlar, her hareketinizin anlamını biliyorlar. Anlatımlarınızda ellerinizi kullanmaktan çekinmeyin, mimiklerinizi kullanın. En sonunda bize sormak isteğiniz bir şey var mı diye soruyorlar, hayır efendim diyorsunuz, teşekkür edip, iyi çalışmalar, iyi günler diyorsunuz ve çıkıyorsunuz. -
geçen sene istanbul uzmanlıkların mülakatları ilk önce açıklanmış bu sene de aynı şeyi yapabilirler tüm mülakatların bitmesini beklemezler bence en geç haftaya açıklanır
-
Arkadaşlar çok büyük ihtimal hepsi birlikte açıklanacakmış. Bunun da açıklanması martın 15 inden sonrası diye duydum içerdeki arkadaştan. Umarım yanılıyordur da en azından uzmanlıklar erken açıklanır.
-
@fagam91 ben de böyle duydum.
-
@fagam91 hadi ya
-
Mülakat zamanı bana da uzman yardımcılığının servis görevlilerinden önce açıklanacağı söylenmişti. Ama son duyumlar mart ortasına kaldığını söylemekte malesef.
-
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Mevcut bir WhatsApp grubu var mı? Şayet var ise birisi beni ekleyebilir mi?
-
Merhaba, Halkbankı arayan oldumu hiç ? Geçen hafta henüz net bir tarih olmadığını söyledirler BT uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması ile ilgili..
-
Uzman yrd için son mülakat ne zaman yapıldı?
-
@gariban-guy 12 sinde hocam
-
Ben 14 Şubatta son mülakata girmiştim.. Duyduğuma göre biz BT için son gündeki gruplardan biriydik
-
@oguz2706 özelden numaranızı yazarsanız eklerim şimdi.
-
Watsup grupları açın eyvallahta oralarda kavga dövüş çıkar arkadaşlar, genelde yürümüyor o gruplar.