Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@yasaklı yanlış başlığa yazmışım servis için gördüm rüyayı yanlış anlaşılma olmasın düzeltelim
-
@falanfilan bana da giseyi dusunmez misin vs gibi seyler denildi iki defa hem de ,sürec nasıl ilerler bilemiyorum vs biseyler sacmaladım o gerginlikle hepten elemesinler diye ama zaten uzmanlıtan yana bi umudum yok maalesef
-
@ozge7316 hocam ikamet ettiğiniz il için mi gişeyi sordular peki
-
@issiziktisatci evet
-
@ozge7316 benim de yok malesef. İstanbul çarptı baya. Daha girmeden elettim kendimi heralde️ açıklansın da rahatlayalım yahu bu iyi geçip elenenler, kötü geçtiğini düşünup kazananlar yüzünden azıcık umutlanayım diyorum sonra aman tam tersi çöküş... Guy ilanı beklemeye koyuluyorum.
-
@falanfilan ben de umutlanayım diyorum hocam ama bi sn sonra gercek hayata dönüyorum:)güzel gecip te elenen de oluyor mu ki?
-
@ozge7316 evet oluyormuş hocam
-
@falanfilan peki kötü gectiğini düşünüp de olumlu sonuclanan var mı acaba ,ya da bununla ilgili duyum alan ?
-
@ozge7316 varmış . Bizzat okumuştum forumda
-
@ozge7316 ben sizin merak ettiğiniz durumu açıklamaya çalışayım. Mülakatın kötü geçmesinden kasıt ne ? Kendini ifade edemediğinizi filan düşünüyorsanız. Örneğin ben mülakatta değinmeyi umduğum hiçbir şeye değinemedim. Çıktığımda moralim heyecan ile öfkeyle karışık çok kötüdü. Sebebini geçen hafta öğrendim ki , Yaptıkları mulakat tarzı zorlayıcı bir tarzdı. Hatta bu ikcılar arasında tartışma konusu olan bir tarz. Ben şimdi geçmişe dönüp baktığımda aslında karşımdakilerin oldukça profesyonel kişiler olduğunu anlıyorum. Tabi mulakat sonrası bu hissiyatım yoktu. Yani sonuç olarak şuna varıyoruz. Kime göre kötü neye göre kötü geçti ? . Komisyonun beklentileri neler?
-
@ozge7316 hocam geçen senenin halkbank dahil diğer bankaların mülakat sürecinden bilgim olsun diye yazılanları okudum. Biraz taradim forumlariMalesef iyi geçip elenen arkadaşlar olmuş. Kötü geçmişti bi beklentim yoktu deyip kazanan olmuş.
Kendi adıma da yazayım, iyi geçmediğini düşünüyorum ama kötü geçti diyemem. Hatta hiçbir şey dememeliyim. İlk mulakatim. Sadece buraya yeni gireceklere veya merak edenlere yazıyoruz tecrübeleri. Artik yazdıklarımizdan anlaşılir. Tumevarim yapmayayım. Benim beklentim istediğim birimin sorulmasiydi. Psikolojikman kendimi daha iyi hissederdim. Evet fikrimi sordular en azından diye tatmin olurdum. Sonuçta şube istemiyorum.
Ama uzman yardımcılığı için İstanbulda yaşayabilecek misin sorusunda insanların üzerine gitmesin de haklılar. İlk sene ne kadar iyi de olsa geçinme sıkıntısi olacak kişileri almak istemiyorlar sanirim. -
@hdbekosa o yazdığın sorulara cevap vermek çok zor gerçekten... Çok karmaşık şans işi olan bu süreci mülakat deyip gecistirmisler. Sureci yaşıyarak sadece anlam yüklüyoruz. Biraz da başkalarıyla karsilastiriyoruz. Öyle olunca da beklenti ayarın değişiyor. Mesela biri benimle hiç ilgilenmediler, konuşurken gülüyorlardi demiş veya başkası çok bildikce üzerime çok geldiler diyor. Herkesin farklı. Genelleme yapmak imkansız.
-
@falanfilan cevap stres mulakatı ben bunu mulakattan önce bilseydim herşey farklı olurdu. Ama yeniöğrendim. Stres mulakatı google da arartıp bir bakın lütfen.
-
@hdbekosa olabilir hocam, benden önceki kız arkadaş girdiğim en heyecanlı mülakatti demişti, benim ilk olduğu için bir şey diyemem
-
@suigeneris1876 Beni de ekler misiniz?
-
Stres mülakatını bana da yaptılar o an yaşadığım küçük şoku atlattıktan sonra durumdan şüphelendim ama öyle of pof cevap vermedim tersine düşüncemi savundum. Şimdi içim içimi yiyor acaba artistlik mi tasladım diye. Geçen sene giren bir kız "takdir sizin efendim" demiş ben hiç öyle değildim
-
@felix bize söz hakkı vermediler ki çok, biz de bırakırdık takdiri zaten, azıcık ikram etselerdi
-
@falanfilan ben çok konuştum ya galiba kafalarını şişirdim ama en kötüsü de keşke şurda şu cevabı verseydim demek maalesef
-
@felix siz soyleyemediklerinizden dert yanarken ben de bana sorulmayanlar üzerine bir ağıt yakıyorum şimdi
-
@hdbekosa evet kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum.Aslında şöyle ki bildigim sorular da oldu, bilemediğim de .Hatta bilemediğim iki soruyu hiç dumamıstım bile dahaönce.O konuda kendime kızamıyorum..sadece biraz cekingen duruyosun uzmanlıgı yapabilecek misin vs gibi sorular modumu asagı cekti o an ne diyecegimi sasırdım ve gayettabi bu tavrım da dısarı yansıdı