Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@antimülakat ilk açtığımız grup öyleydi.Sonrasında yeni bir grupla hallettik o işi.Grup nezih insanlardan oluşuyor.Öyle tartışma ortamı yok hocam.
-
@antimülakat hocam mulakatim bitince ben çıktım gruptan ama hiç öyle bir şey olmadı. Hatta mülakatim öncesi giren arkadaşlar tecrübelerini vs yazdı ve verimli oldu benim için. Mülakat bitince çıkmak mantıklı geldi, sonra noldu bilmiyorum tabi.
-
@falanfilan ben hangi watsup grubuna girsem sonrasında çıksam ayıp olur mu diye kırk dereden su getiriyorum. Şimdi ki gruplarda seviye yükselmiş anlaşılan.
-
@antimülakat doğrudur hocam, bu benim ilk mulakatim ve dolayısıyla ilk sanal yoldan katıldığım gruptu. Sanırım sizin kadar ince düşünceli değilim, kimseye ayıp olmamıştır inş. Mulakatim beni tatmin etmeyince bi iki gün sonra çıktım, insan üzülüyor valla.
-
@antimülakat Aslında malesef her mecrada öz tatmin için bulunanlar oluyor kardeşim. Özellikle gözlemlediğim kadarıyla bu tip gruplarda bu iş tavan yapıyor. Özellikle kendini gösterme, öne çıkma saiki olanlar temel huzur bozanlar oluyor. Onlar zaten grup dışı faaliyetlerle de uslu durmuyorlar. O nedenle çok da şeyapmamak lazım
-
şu sınavlar için kurulan watsup grupları kadar saçma bir şey görmedim forumun suyu mu çıktı anlamadım
-
@essra23 Evet bu açıdan bakmamıştım hiç, forumun suyu mu çıktı dostlar? Güceniyoruz yapmayın böyle şeyler.
-
@paretowilfredo sevgili abim sizin eliniz kolunuz uzundur var mı bir duyumunuz ne zaman açıklanacağına dair?
-
@fagam91 Estağfurullah sevgili dostum. Ancak üzülerek belirteyim finans sektöründen dostum yok. Malesef.
-
@paretowilfredo yu birakin o bize lazim sgk duyumu için. Bi bekleyin 5 ay aciklanmazsa oyle duyum sorun kiziyoruz ama
-
arkadaslar selam..uzman yardımcılığına girip de benim gibi servis görevlisi teklifi alan var mıdır acaba?yoksa bu bir tuzak soru mudur?...:/
-
@ozge7316 Direkt servis mi dediler? Bana da kredi satmak ister misin demişlerdi.
-
@arocey direkt degil,bir süre sohbt havasında gecti sorular vs falan.sonrasında analitik zekan gelişmiş anladıgmz kadarıyla,gişeyi düşünür müsün teklif etsek denildi,şimdi giseye de alım varken böyle bişey yaparlar mı acaba?ya da bu tarz bir diyalog yasayan?
-
@ozge7316 yapılan arkadaşlarım var, sizin ikametgah neresiydi? bunun önemi olabileceğini düşünüyorum. birde gişeyi düşünür müsün derken şehir belirterek mi sordular?
-
bursa ikametgah.evet bulundugun sehirde düsünür müsün denildi
-
@ozge7316 ben de teklif aldım hocam:/
Tuzak soru mu bilemem. Ama İstanbulda nasıl gecinecegimi de sordukları için bana ciddi olduklarını düşünüyorum. Bu uzman yardımcılığı keşke Türkiye geneli olsaydı. -
bana da genel müdürlük mü yoksa şube mi istersin diye sorulmuştu
-
Geçen sene bir arkadaşımı vakıf müfettişlik için mulakata götürmüştüm. Mulakat sırasında ona sormuşlar iç kontrolörlük teklif etsek kabul eder misin ? diye. Müfettişlik mulakatından elendi ancak uzmanlık teklif ettiler. Kaldı ki arkadaş Olmaz ben müfettiş olmak istiyorum şeklinde cevap vermişti. Kenarda dursun
-
Bu arada arkadaşlar bana kimse iş ile ilgili hiçbir şey sormadı ima etmedi veya önermedi.Neye uğradığımı anlamadım bile. Klasik bir giriş bile olmadı...
-
bu gece rüyamda gördüm kazanmıştım hatta 90 mülakat puanıyla ilk sıradaydım:) 3 yakın arkadaşımdan 2 si de kazanmış. ayrıca net olarak listeyi gördüm afyon sadece 3 kişi alım yapmış