Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
- komisyonda girdim bana da sube-gmerkez sorulmadı
-
Anlaşılan bu sorulardan herhangi bir ipucuna erişilemez. Takdir komisyonun
-
Herhangi bir duyum oldu mu arkadaşlar ?
-
Bugün buralar değerlenebilir arkadaşlar duyum değil tahmin sadece bu arada. artık belli olur diye düşünüyorum. Hakedenlerin kazanması dileğiyle....
-
Mülakat ne zaman bitti?
-
@gariban-guy ayin 6'sinda bitti. Genel mudurlukte arkadasi calisan baya forum sakini varmis bi sorabilirler mi ? Hemen aciklanmasini beklemiyorum ama tahmin bile yeterli
-
@meltem_90 Uzman yrd mülakatı biteli baya oldu herhalde
-
@gariban-guy ben tumu kast edildi sandim da.
-
Arkadaslar ben servis icin girmistim ama fikriniz vardir diye soruyorum. Ayni komisyonda girdigimiz bazi kisilere grup mulakatin nasildi diye sorulmus (bana soruldu mesela) bazi kisilere sorulmamis. Sizce bunun amaci ne acaba? İyi ya da kotu gecmesine mi bagli bunu sormalari sizce?
-
Bugün açıklanacak 14.00 dan sonra hazır olun(tahmin+duyum)
-
@keynesinabv hadiiii gercekten mi dostum hangisi uzmanlik mi ? Teftiş ne durumda ??
-
@keynesinabv dostum ben şimdi ik'yı aradım herhangi bir bilgi veremiyoruz dediler. duyum sağlam yerden mi ?
-
@keynesinabv kesin mi ? Zira çoğu insan ben de dahil heyecandan telefonun ucundan ayrılacağımızı sanmıyorum. Boş yere de heyecan olmasın
-
arkadaşlar ben de bir duyum aldım hadi hayırlısı bakalım.
-
@thornography acaba nedir nedir
-
@thornography hocam sizin duyumunuz nedir?
-
@hbhbhb ik ne zaman duyum verdi ki dostum kesin yüzde yüz falan diyemem sonra olmayınca vay efendim nasıl olmaz oluyor ama bekleyin
-
@thornography hepsi mı aciklanacak
-
@shady1 ya gir de kurtul haha her yerde karşıma çıkma yeter artık.
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
@shady1 ya gir de kurtul haha her yerde karşıma çıkma yeter artık.
Peki