Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@giz3m geçen sene sınav sonuçlarından yaklaşık 2 hafta sonra belli olmuş mülakat tarihleri yine öyle olabilir
-
Arkadaşlar dil tazminatı için Yökdilden aldıgımız puan geçerli oluyor mu ? Bilen var ise paylaşabilir mi ?
-
Yökdil gecerli.
Arkadaşlar iletişim için bir whatsapp grubu açmaya ne dersiniz sadece uzman yard.için? -
@suigeneris1876 henüz kurulmadıysa mantıklı bence
-
@essra23 mülakat tarihi belli olduğunda, 1 hafta sonrasına mı veriyorlar yoksa 1 ay ya da daha mı uzun sürer?
-
@ygmr3 en son alımda tarihler belli olduktan 1 hafta sonra başlamış mülakatlar bu sene de öyle olur mu bilemiyorum
-
https:// chat. whatsapp. com /JCTy1VzRM5U8qgPHVeV3Og
Sadece uzm.yard.icin grubumuz arkadaşlar. -
@suigeneris1876 gec bile kaldık sahsen
-
servisten arkadaşlar aramış bankayı ay sonu gibi başlayacakmış sanırım mülakatlar
-
Bizden belge falan istenecek mi mülakat oncesi ya da esnasında? Bu mülakata hak kazanıldı yazan sonuc belgesinin çıktısını falan alacak mıyız bilgisi olan var mı?
-
@dellafeu hocam ben de bilmiyorum ama mülakat tarihleri aciklanlandiginda belki yazarlar. Yazmazlarsa bir şey, kimlikle gitmemiz yeterli olur heralde
-
@dellafeu ziraat katılım mülakatında diploma istemişlerdi sadece burda da aynı şey olabilir bir de sonuç belgesini de istiyormuş sanırım halkbank mülakat tarihleri belli olduğunda getirmemiz gerekenleri belirtirler zaten
-
@essra23 diploma derse mezuniyet belgesi olur mu sizce? Ben almadım da zaten çıkmamış deyip gecistirdiler
-
@falanfilan evet geçici mezuniyet belgesini de kabul ediyorlar
-
Merhabalar grup mülakatı olur mu uzman yardımcılığı için? Bir de önümüzdeki hafta mülakat tarihleri açıklanır mı sizce?
-
@123654 geçtiğimiz alımda uzman yardımcıları için de grup mülakatı olmuştu ben yine olacağını düşünüyorum. Mülakat tarihleri konusunda da zannediyorum ki önünüzdeki hafta içi açıklanır.
-
@fagam91 teşekkür ederim. Grup mülakatı olduğunda süreç biraz daha uzayacaktır o zaman.
-
Yok çok yakın aralıklarla olmuştu sanırım grup ve bireysel mülakat tarihleri.
-
@123654 hocam 2 gün sürüyor mülakat. İlk grup mülakatı ertesi gün bireysel mülakat.
-
@josefiyne hocam daha önce girdiyseniz bilgilendirwbilir misiniz biraz