2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@hayal9 kötü olmuş o ya keşke bi gün öncesinde de otelde kalma şansı tanısalardı bize
-
@petunya evet çok iyi olacaktı
-
@hilalp sizin de 12-13 mart mı acaba? Bu Yanımda kız kardeşim olacak da İk dan Bu konu ile ilgili bilgi aldınız mı bir kişi daha bizimle otelde kalabilir mi acaba?
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
tobus metro taksi her sey baslar gideriz,5 ve 6 mart
benimde 5-6 mart hocam saat 12 ye 8.30
-
@yaseminnnn bende eşimle gideceğim ama sanmıyorum böyle bir imkan olduğunu.kaldı ki bizi bile 2 gece konaklatmıyorlar...benim eşim o gece öğretmen evi pansiyon ne bulursa onda kalacak artık: )
-
@busus yazık paraya: ) 100 liraya öğretmenevi bulsun kendine: )))
işin şakası,yanımızda gelenleri elbetteki ağırlamak zorunda değiller ama bari indirim yapsalardı onlara: ) -
Şimdi ik yı aradım. Yakınınızda kesinlikle aynı odada kalamıyorsunuz dediler. Otelin yoğunluk durumu da olacağı için yakınınız kalmak isterse ve olursa başka bir odada kendi imkanları ile kalabilir denildi. Otel odasına giriş için de mülakat saatinden sonra denildi. Kıyafet vs. Değişikliği yapmak ve valiz olursa bırakmanız için otel size yardımcı olacaktır dediler.
-
@yaseminnnn merhabalar. bende gazianrep için 12 13 mart ta mulakata girecegim
-
@feride3 yasemin hanım servis görevlisi mülakatları için bir watsap grubu var mı bilginiz var mı
-
@yaseminnnn ne zaman konustunuz acaba ben yetkili kisiyle gorusemedim de. Bende esimle birlikte gidicem de mülakata girecekler ayni yerde kalacak yani yakinlarla asla ayni oda olmayacak ole mi?
-
@nles benimde 19-20 Şubat Bursa için giricem bol şans hepimize inş
-
@feride3 ben de baktım ama göremedim grubu feride hanım. Bu arada özelden iletişime geçme imkanımız var mı birbirimize yardımcı olalım. Bir gece öncesi için nasıl konaklamayı planlıyorsunuz?
-
@karaahmet641 siz hangi il icin hocambenim de 8 ve 8.5 da saatler
-
@i-fisher bugün konuştum. Kesinlikle yakınınızla aynı odada kalamazsınız denildi. Hatta ben birlikte aynı yatakta kalabilirim dedim :)) aynı odada dahi kalamazsınız dedi
-
@i-fisher aynı otelde yer olursa başka bir odada gelecek olan yakınınız kendi imkanları ile kalabilir dedi.. Ancak otelin yoğunluğu hakkında bir şey söyleyemiyoruz dedi.
-
4- 5 mart sabah 8 ve 8.30 var mi.
-
@yaseminnnn tabiki deözelden iletişime geçebiliriz... ben
-
@yaseminnnn ben uşak ta yaşıyorum.geceden yola cıkıp 12 mart sabahı istanbul da olmayı düşünüyorum. yoksa kalacak yerim yok.12 mart saat 12 de benim mülakat.... 13 mart ise sabah 8 de... tek gelecegim....aslında annemle gelecektim ama annemin kalacak yeri yok.. boşuna masrafa da gerek yok ... o yuzden tek gelecegim
-
ilk mülakat saatim 12 de. 11 gibi orda olmamız yeterli olur mu? yoksa 8 de mi orda olacaz. belge teslimi falan mülakat öncesi mii olur ?
-
Arkadaşlar 26 Şubat - 27 Şubat mülakata gelecekler bu gönderiye yorum yaparlarsa bizde bir whatsapp grubu kuralım.