2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@zweigstefan çok teşekkürler hocam. Süre ne kadar olur peki?
-
@snc61 hocam bugünkü tekli mülakat için de ne kadar bekletildiginizi yazar misiniz bittiğinde benim 2.gün mulakatim 13de ama akşam 8e ucak bileti aldım korktum şimdi ya yetisemezsem diye
-
@haticeaydinn havaş direk otelin önünden geçiyormuş
-
@zgn hocam bu halkbank kalacak yerimizi karsilamiyo muydu .nasil fiyat biciyo
-
Arkadaşlar, mulakati atlatanlar gormustur. Banka çalışanı olarak size nacizane tavsiyem rahat olun. Burda sizin görüşlerinize değer veriliyor. Kendinizi ifade edin yeterli. Sorulara cok takilmayin. Insan iliskileri önemlidir bankacılıkta. Personel alımında bu duruma dikkat ederler en cok. Kolay gelsin Hepinize.
-
@mrvguy ben birgün öncesinden gidip konaklayacağım o yüzden yoksa kendileri 1 günlük karşılıyor
-
Arkadaslar giren arkadaslarimiz sorulari yazarsa sadece bunlari okuyalim artik sure azaldi.ulasim kalma metro havas okumayalim artik.Umarim girenler paylasir sorulari
-
Para politikası araçları vergi tarhı nedir ve çeşitleri emisyon hacmi 17 18 bütçe rakamları borçlanma durumumuz çekin zorunlu unsurları hipotek ve garama hipotek (böyle mi yazılıyo bilmiyorum) daha da soruldu ama hatırlayamadım şuan arkadaşlar 7. Komisyondaydım ve yavaş ilerliyo bu komisyon en sona bu komisyon kaldı son olarak neden bankacılık sorusu da geliyo dünkü toplu mülakattaki tavrınızla da ilgili yorum yapıyolar
-
@snc61 Bu sorularin hepsine cevap verdiniz mi peki? Size karsi tavirlari nasildi.. Paylasim icin tesekkurler
-
@snc61 hocam geçmiş olsun. bölüm nedir ?
-
@snc61 geçmiş olsun hocam sorularınız çok da kolay değilmiş o stresi de göz önüne alırsak tabi
-
Bire bir mülakata giren başka arkadaşımız yok mu? Sorular genelde bankacılık konularından mı yoksa bölümümüzle mi ilgili?
-
Arkadaşlar red istanbul otel de rezervasyon yaptiraniniz var mi?
-
@erciyess evet hepsini cevapladım
-
@derya88 rahat girdim ben gayet sıkıntı çok beklemek
-
@hk maliye mezunuyum
-
@snc61 kaç puan almıştınız
-
@fb 72 almıştım
-
Açıkçası bu sorularn hepsini cevaplayamazdim . Puanınız da cok iyiymis ben düşük bir puanla mülakata gireceğim suan bir stres oldum
-
@nles ben de