2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@dumi senin gibiler çıkıyor iyice çileden cıkıyorum zatene kazanamayanda sınav ücreti veriyor. kazanana yol parası masrafı ayrı bir problem. mülakata girecek insalar şirket patronu değil. düşünen insanın bunu anlaması lazım
-
@dumi nasıl sakat bir düşünce tarzı bu ya valla tebrik ederim seni
-
@dumi aynen sanki mülakatı kesin kazanacağız ya 2 günlük kazancımızmış. Sende bilet parasını zor bulsaydın böyle rahat ve anlamsız yorum yaparmıydın acaba .
-
@dumi keşke haklı olduğunu düşünseydim. malesef onlarca kez gidip geldim ve bana kalan yol konaklama masraflarım oldu. bu sefer konaklama x2
-
Ozgun sen hangi il
-
@hazalsule mersin
-
Aradaslar ben pegasustan almıştım bileti öne çektim aradaki fark 50 tl idi onu da ödedim iptal etmeye gerek yok
-
@dumi Kafan güzelmiş kardeşim güle güle kullan
-
@fatoss21 nasıl öne çektin ben beceremiyorum galiba:) seninki promosyonlu değildi o halde
-
@erciyess Hocam promosyonlu idi benim
-
@fatoss21 az önce aradım 160 tl fark çıkardılar bana
-
@erciyess 0888 228 1212 bu numarayı arayın aradaki farkı alıyorlar zaten
-
@erciyess benim mulakat ayın 2 sinde ben 28 ine aldim hocam
-
@erciyess ben 50 tl fark ödedim
-
@fatoss21 biraz daha erken aldınız yani. belki bu şekilde olabilir.. cok tesekkür ederim hocam
-
@erciyess rica ederim hocam
-
@hazalsule benim de oyle oldu tarihler
-
Çalışılacak şube neye göre belirleniyor bu konuda bir bilgi bulabilen var mı veya bilgi verebilecek çalışan bir arkadaş?
Mülakat sonuçları açıklandığında şubede belirlenmiş mi olacak yoksa eğitimden sonra mı belli olacak acaba? -
@0626 eğitimin bittiği gün belirleniyormuş. 2 gün sonrada başlıyormuşsun. öyle dendi grupta
-
Pegasustan promosyonlu bilet alanlar anasayfada ucusunu yonet kismina tiklamali. E posta adresinize gelen pnr kodunu yazarak yeni tarihi belirliyosunuz. Sanki internetten yapinca daha dusuk fiyat cikiyomus gibi..bana oyle geldi