2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bovaryy, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@suni Benimde değişmiş 22-23 şubat olan, 19-20 şubata alınmış
Neresi içindi hocam sizin mülakat. Benim de eski tarihler 22-23 şubattı şimdi 18-19 şubata çekilmiş. Sizin ki neden 19-20 acaba ben afyon için giriyorum
-
@aksakrekabet Bilmiyorum hocam ankara için giricem
-
arkadaslar sayfaya yine giremiyorm ben girebilen var mi tekrar degisecek gibi hissediyorm
-
@hilalp uçak biletimi değiştirdim tekrar değişirse benden pas arkadaşlar. oturur paşalar gibi sgk sonucumu beklerim. böyle kaypak bir bankada çalışacağıma kpss çalışırım daha iyi
-
@hilalp girebiliyorum sakin
-
Mülakata giren yok mu ve son mülakat tarihleri ile ilgili bilgisi olan
-
@iktisat-yaman sanırım ilk mülakatlar pazar-pazartesi. Son mülakat 6 mart diye yazmıştı bir arkadaş. Tam emin değilim ama belirtmek istedim.
-
@0626 ben son alımların mülakat eğitim süreçlerini okudum bir kaç sitede. önce şube belli olmuş sonra da eğitime gitmişler. Şubesini beğenmeyen eğitime gitmemiş falan.(bu durumda da yedekleri değerlendirmişler sanırım)
-
Tarihlerle birlikte saatleri de değişen var mı ?
-
@cicek33 değişen arkadaşlarım var
-
Yarın girecek yok mu arkadaşlar . Kimsenin sesi cikmiyo
-
En son 5-6 Mart saniyodum mersin icin gireceklerin mulakati 7 8 Martmis yanlis bilgi olmasin
-
Adiyaman 5ve 6 mart olmus hemen herkesin gun ve saatleri degismis
-
E devletten mezun belgesi götürecem sadece diplomayı götürmeyecem Benin gibi yapacak olan var mı ? Yazıyor biliyorum ama sorma gereği duydum ybe de belki ben yanlış anlamış olabilirim
-
@nikola-tersla evet öyle sadace mezuniyet belgesi e devletten ben de öyle yapcam öyle de yazıyor zaten
-
@cicek33 benim saatlerimde değişmiş
-
@fb insan bu şartlarda ne okuduğundan emin olamıyor
-
@nikola-tersla bence de
-
arkadaslar tarihlerin tekrar değişme ihtimali var mi bilgisi olan? uçak bileti almaya korktum
-
Şimdi elimizde diploma varken geçici mezuniyet belgesi goturebiliyoruz öyle mi. aslı gibidir belgesi de olur sanirim