2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ben gecinirim bana yeter masrafsiz biriyim saka bi tarafa da arkadaslar isletme bolumunden sizce ne sorarlar ben alandan epey uzak kalmis biriyim malum mezun olali kac sene oldu ve ben hep is hayatindaydim dersle ugrascak vakit bulamadim acikcasi
-
Benim mülakat sohbet havasında geçti hiç alan sorulmadı 7.komisyon benden önceki 20 dk da çıktı ben 5 dk bu da ayrı garip hayırlısı bakalım
-
Hayirlisi olur insllah hepimiz icin
-
@nikola-tersla bu sakami ya biri diyo aylik 3000tl simdide size sorulan soruda 2000 diyolar
-
@friedman98 hocam geçmiş olsun öncelikle. bölümünüz neydi ?
-
@hazalsule goruselim canim
-
@zenginmemur özel bankaların brütü 2100 civarında falan oluyordu bu 2 sene önceki durum
Bence tepkisini ölçmeye yönelik olarak sorulmuş bi soru -
@crnm maliye hocam.
-
@friedman98 hocam valla komisyonların işi hiç belli olmuyo anlaşılan bazılarına çok yükleniyolar bazılarına soru sormuyolar hakkımızda hayırlısı. inşallah siz de olumlu sonuç alırsınız
-
Goruselim hemso
-
arkadaşlar otobüs bagaj kısmında kıyafet askılarını asmak için bir yer oluyo ütüleyip askıya asın bi kılıfa geçirin bagaja verin assınlar
-
@crnm 10 komisyon var ve hepsi çok farklı bunlardan bazıları sohbet havasında oluyomus bazıları da sadece soru soruyomus en sıkıntı komisyonun ise 7.komisyon oldugunu söylediler giren cikmiyodu aynı zamanda en yavaş komisyon büyük bir tutarsızlık var komisyonlar arası
-
@friedman98 soğukkanlı ve kendinizden emin bir profil cizdiyseniz fazla malzeme bulamayıp diğer adaya gecmis olabilirler mi acaba ? Heyecanlı olanları daha cok konusturuyor olabilirler. Mi acaba ? Böyle bi tahmin yürüttüm kendimce. Ne dersiniz
-
@mask olabilir hocam hatta çok agirbaslisin dediğini de duydum kendinden emin ve dik bir duruş sergileyin bu önemli bir husus
-
Ben de bu komisyonlar arasındaki farklılığın nedenlerini merak ediyorum açıkçası neye göre böyle davranıyolar
-
@friedman98 7. komisyon ilk günden efsane oldu zaten
-
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene uzman yardımcılığı mülakatına giren arkadaşlar da 7. komisyondan şikayetçiydi
-
@hazalsule benim durumum da tipki sizin gibi alan bilgim sifir mezun olali 7 yil oldu.. Alandan soru sorarlarsa bana hiç birine cevap veremem şimdiden geriliyorum
-
Bayan arkadaşlar, sizce mülakatta kısa blazer ceket mi yoksa uzun mu giyilmeli. Ya da mulakata katilan arkadaslar genelde nasıl giymişti. Mağazadaki kız moda diye uzunu sattı bana. Görüşü olan varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar bende bugün 7.komisyonda girdim. Bana alandan çok İstanbul'da yaşamak zoru anlattılar. Daha sonra okuldaki hocalarımdan falan bahsettiler böyle sorularla karşılaşan oldumu özellikle 7.komisyon özelinde soruyorum.