2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar düz siyah ya da lacivert takım yerine mesela siyah bir pantolon üzerine gri bir ceket gibi kombinler olabilir mi sizce ?
-
@onuralp1903 Benim de 8.30 da o zaman biraz geç alayım her ihtimale karşı. Teşekkür ederim.
-
@mhmt7 bankanın giyim kodunda kombin yok malesef. Tek renk takım elbise giymeniz daha iyi bir intiba bırakır. Rengi size kalmış artık.
-
Az topuklu rugan ayakkbi giyebilir miyiz sade birsey (bayan)
-
peki çok saçma gelebilir ama kız arkadaşlarım makyaj konusunda ne yaptınız
-
@merhuume ben topuklu bile gymeyi dusunmuyorum hafif yuksek maskulen rugan bi ayakkabi giycem..bence sorun olmaz
-
@merhuume güzel taşıyorsanız sorun olmaz hocam . Benim topuk sizinkinden biraz daha fazla sanirim
-
@crnm daha önceki mülakatlarımda hafif makyaj yaptım. Ağır makyaj iyi bir izlenim bırakmaz , sıfır makyaj özensiz durabilir. fondoten açık renk simsiz far olabilir , göz kalemi rimel çok açık ton allık ve mat bir ruj ideal. eyeliner ve kırmızı gibi kendini çok belli eden rujlar kullanılmamalı. Saç konusunda da bazı arkadaşlar tepesinde bülbül yuvasıyla gelmişti bazıları saçlarına fön çektirmiş savuruyordu. onlar kazadımı bilmiyorum ama hiç bir yazıda uygun bulunmuyor. ben baya araştırmıştım. düzleştirip ense yakınından at kuyruğu yapmak en uygunu uzun saçlar için. Omuz hizasında açık bırakılabilir.
-
@crnm niye saçma olsun hocam. Böyle bir ortamda insan her şeyi düşünüo. Hafif makyaj derim. Ama soluk olmamaniz açısından eyeliler ve çok sade bir ruj olabilir
-
@paretooptimal güzellik yarışı vardı siz bi gidin de görün
-
@paretooptimal çook teşekkür ederim ilk mülakatım olduğu için sudan çıkmış balık gibiyim doğru söylediniz bunları dikkate alcam
-
@prsnll-adayı-52 çok teşekkür ederim hocam öyle rahat soramadım ya işte tek derdin bu mu diyenler oluyo malesef
-
@nikola-tersla hadi bakalım o zaman biz de katılalım o yarışa artık şaka bi yana teşekkür ederim
-
@nikola-tersla vardır hocam bende gördüm önceden ama mülakat teamüllerine göre çok uygun sayılmıyor komisyonun takdiri artık
-
halkbankın diğer bankalardan farkı sorusuna ne cevaplar verebiliriz arkadaşlar
-
arkadaşlar zübeyde hanım öğretmenevinde kalan veya kalacak olan var mı?
-
@paretooptimal devletin arka bahçesi
-
@paretooptimal peki ya hic makyaj yapmayanlar hocam yani normalde de yapmiyorum mulakatta da dusunmemistim acikcasi
-
@duyguuu37 hocam çok soluk bir yüzünüz yoksa bir rimel sürün, kirpikler öne çıksın :)) yeter. Kurtarıcıdir rimel. İyi hissettirir.
-
valla ben uzmanlıktan girdim mülakata ama sıkıntıdan bu başlığı da takip ediyorum burdaki arkadaşlar çok komik saça başa o kadar çok takılmayın bizim mülakatta da vardı tabi düğüne gider gibi gelen arkadaşlar ama inanın çoğu kız gayet günlük saç vs. sade bir şekildeydiler yani öyle abartı kurallar falan yok saçını toplamalısın falan gibisinden:) kendinize güvenin iyi çalışın yeterli zaten gidince göreceksiniz bunun için mi bu kadar heyecan stres yapmışım diye