2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@nikola-tersla arkadaşımdan öğrendim. İstanbulda çalışıyor. Uzman yardımcısı.
-
@nikola-tersla rica ederim. Az bi zaman kaldı bekleyeceğimiz. İstanbul için 300 civarı alım olabileceğini duydum tabi. Servis dışında da alınacaklar var. Bekleyip göreceğiz şimdi ben 2,3,4 marttan biri diye duydum şimdi o tarihlerde açıklanmazsa yalancı konumuna düşmek istemiyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
-
@secret hayırlısı olsun sonuç ne olursa.
-
@secret hocam mülakata girdim orada bizimle ilgilenen her komisyonda bir memur var. Dedigi su 4 martta mülakatlar bitecek. Ortalari gibi aciklanir
-
Servis görevlisine banka tecil işlemlerini yapıyor mu ? Diyelim iş başı yaptım ve AŞ’lere gitmeye karar verdim. Askerlik bitince yine aynı şubede mı çalışıyoruz ?
-
Arkadaslar bankada hangi gorevde calismak istersin ne demek biri yardimci olabilir mi lutfen
-
@nles benim elimde olan birşey yok. Duyduklarımı söyledim tabi aynı anda da açıklayabilirler. Sonuçta mülakatıma 3 gün kala benim de tarihimi değiştirdiler. Yaşadığımız bu süreçten ötürü ne ne kadar doğrudur bilemem. Öyle ya da böyle açıklanacak . Temennim kazananlardan olmak
-
@secret duyumlarını yazdıgın için teşekkürler.
-
@hazalsule bana nerede ikamet edebilirsin diye sordular bende siz beni nerde çalıştırmaya hangi pozisyona uygun görürseniz orada çalışırım dedim tebessüm ettiler. Yani bana göre şu görev bu birim başka semt demek biraz abartı geliyor sizde size uygun cevabı verin. Banka içinde kobi, bireysel, banko diye ayrılıyor tabi detayını bilmiyorum
-
@zweigstefan rica ederim
-
@nles o nasıl oluyor acaba 4 Mart’ta mülakatlar nasıl bitiyor bizim 5 6 mart
-
@nles biz mülakattayken de mülakat bitişiniz ile açıklanması arasında 2 hafta değişir dediler ama gerçekten kesin birşey söylemek yanlış olur. Ben de kazanıp kazanamayacağımı görmek istiyorum. Sabretmekten başka çaremiz kalmadı. En azından iyi düşünelim. Ki diğer kurumlarda 4 ay 3 ay sonuç bekleyenler var
-
@cicek33 iste hocam söylemek istedigim kimsenin dedigi tutmuyor mart ortasi iyi bir tahmin ama bence hayirlsii olsun
-
@secret hocam birsey demedim valla duyduğumu söyledim bu halkbank güvenilir biryer degil zaten bsoverin
-
Tesekkur ederim peki halki diger bankalatdan farki ne
-
@nles inşallah hayırlısı artık ..
-
Arkadaşlar sıradan bir firmanın mülakatına girmiştim iki ay önce, bugün elendiğimi öğrendim, kendime güvenim çok kırıldı, bilmem sizde de oluyor mu, kalp atışlarımı sanki duyuyor gibi oluyorum. Mülakatta heyecanamı nasıl yenebilirim kendimi nasıl daha iyi ifade edebilirim
-
@marshallkeyness kendi kendine surekli konus
-
@merhuume, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Maliye mezunu olup da bireysel mulakata girenler neler geldi soru ?
bugün 5.komisyonda girdim maliye mezunuyum.
1- Vergi türlerini say dedi(harcama, gelir, servet) tek tek say?
2- bsmv nedir? Oranı kaçtır?
3- cebinde 100 tl ve kredi kartı var ekonomi için hangisiyle alışveriş yapman daha iyi olur? (kredi kartı kayıt altına alınması açısından)
4- net satışlar nerde muhasebeleştirilir? gelir tablosunda mı? Bilançoda mı?
5- ihracat ve ithalat rakamlarını say?
6- cari açık nedir ve ne kadar?
7- gelir tablosunda nedir? -
@marshallkeyness komisyonun kapısında oturunca geçer Hocam bana öyle oldu