2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@edımsimit hocam 25 altına bedava mı devlet hastanesinde ?
-
@suleymanozdemır Haksızlık yapılmamıştır diyemem sonuçta içeriyi bilmiyorum. Ama sadece referans kavramının arkasına sığınan arkadaşlar belki de kendilerinde düzeltebilecekleri başka eksiklikleri görmezden gelebilirler diye bir düşünceydi yukarıda yazdıklarım.
-
Arkadaşlar referansım yok iç kontrol'ü kazandım. Bundan sonra sınava girecek arkadaşlara da umutsuzluk aşılamayalım. Kazananları tebrik ederim kazanmayanlar da çalışmaya devam ederlerse inşallah karşılığını bulurlar bundan sonra.
-
@casus666 hocam 25 35 kişi ile bu kadar mezun işsiz var umutsuzluk aşılamamak gerkiyor da yani bu sayılarla resmen insanlar kumar oynuyor bir yerde her şey tıkanacakherkes bundan nasibini alacak
-
@mrmojorisin hocam o yüzden yazmadım ben kazanan arkadaşları kutluyorum mevzu çuvaldız mevzuu değil soruları yanıtladığımız halde elenmek yoksa kimseyi yaftalamıyorum referanslı falan diye hatta referanslı arkadaşlara kızmıyorum bile çünkü sistem bu insanlar mecbur bırakılıyor
-
Hiç referansım yok. Hatta burada duyumlar verilirken biri, duyumu olanların referansı var demişti ben de o zaman beni almazlar diye düşünüp üzülmüştüm. Ama kazandım. Referans etkili oldu mu bilmem ama ben ve benim gibi referanssız bir çok kişi kazandı.
Size mülakat sürecimi anlatayım belki yardımcı olur.
68 aldım. Grup mülakatında kendimi çok iyi ifafe ettim bence. Hatta bir ara sanki grup mğülakatı ben yönetiyormuşum gibi ghissettim. arkafdaşların sadece bana bakıp konuştular ve ben artık herkeseeşit baksınlar diye gözlerimi kaçırdım. Buna rağmen herkes eşit sütede konuştu grupta tartışma olmafı
Gerektiği yerde ekleme ve düzeltme yaptım. Daha önce iş yerimde aynı sorunları yaşadığımız için yerinde tespitler yapıp yetinde çözümler getirdim bence. Testte sakin sabırlı ikna edici pazarlamaya yatkın biri olarak bu profili çizdim. Bireysel mülakatta da bana heyecanlanmadığımı sakin kaldığımı söylediler. (Daha önce çağrı metkezinde çalıştım stres yönetimim güçlü bu yüzden heyecanımı yansıtmam) mülakatta bunları konuştuk ben çıkınca zaten alınacağımı hissettim
bence alandan çok bankaya katacağın şeylere yatkın mısın ona baktılar. Yani pazarlama stres ikna sabır vs gibi. Alan soruları ise onlara kendimizi için anlatmak için ortaya atılan bir araçti sadece.Düşünceletim böyle. Seneye tekrar sınav olursa, arkadaşlara da ışık olur umarım.
-
Tebrikler arkadaslar Allah muvaffak etsin. Herkesin yolunu acik etsin. Bu surecte emegi gecen herkese tesekkur ediyorum.
-
@essra23 genel müdürlük birimlerinde uygun görüldüysen eğitimde tebliğ ederler mülakatta karar verilmiştir zaten bölümüne/ilgi alanına göre . Şubeler içinse ikametine göre ya da mülakatta belirtmiş olduğun bir yer varsa oraya göre olabilir. Eğitimde de talep toplayabilirler
-
Günaydın arkadaşlar sağlık raporu için hastaneye geldim ama tek hekim raporumu olacak heyet raporumu diye soruyorlar.acaba hangisi olacak bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim..
-
@kocaseyit ik yı ara hocam bende ona göre gidicem
-
@kocaseyit yaptirdiktan sonra buraya yazar misiniz nasil yaptirdiginizi. Yani tek hekimmi heyet mi hangi polikinliklerde yaptirdiniz falan.
-
ik nın no sunu nerden bulabilirim arkadaşlar
-
@sudeeee sonucun altinda tüm sorulariniz icin numaralar yaziyor. Onlardan birini arayabilirsiniz. Ben aradim biraz önce sabah erken diye heralde mesgule attilar yarim saat sonra tekrar arayacagim
-
@akn çok teşekkür ederim. o numaraları gördüm ama emin olamadım. bi kişi arasa da buraya yazsa heyet mi değil mi diye siz yazar mısınız hocam?
-
@sudeeee aynen cevap aldigimda yazarim hocam insallah.
-
@akn çok sağolun hocam
-
İk ile görüştüm sağlık raporu değil sadece tahlil sonucu istiyoruz dendi o yüzden doktor imzalı sağlık raporuna gerek yokmuş. Özel ya da devlet hastanesi de fark etmiyormuş arkadaşlar
-
@ozgun emin misiniz hocam bi yanlışlık olmasın
-
@mrmojorisin kardeş sen %1 lik kısımdasın senin gibi bir kaç arkadaş oluyor bunları yazıyor referansı olmayan arkadaşlara umut oluyor ama inan bu kadar basit değil olay. bu yola yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem bir tanıdık bulun yok ben gibi bulamıyorsanız tonla mülakattan elenirsiniz. çuvaldızı kendime batırıyorum kaç yıldır ama sonuç hep aynı
-
Arkadaşlar Ankara’da bu tahlilleri yaptırabildiğiniz özel ya da devlet hastanesi var mı? Bir de ücret ödediyseniz ne kadar ödediniz acaba yazabilir misiniz?