2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@halk hocam peki bazı uzmanları da şubelere verecekler onları farklı tarzda şubelere veya daha büyük hacimli şubelere verirler mi? siz yazdıysanız kaçırdım ama hangi tarz şubede ne pozisyondasınız?
-
@bbfacedasz verebilirler. Şube ihtiyacına göre değişir o.
-
@halk servis görevlisi genel müdürlükte de çalışabiliyormuş duyduğum kadarıyla. Sizce alınacak 1000 kişiden ortalama kaç kişi genel müdürlüğe alınır?
-
@clandestin doğru duymuşsun çalışabilir. Ama kaç kişi alırlar onu bilemem. Ben şube ağırlıklı olur diye düşünüyorum
-
@halk teşekkürler
-
@halk hocam sonuç açıklandığında guvenlik soruşturması yapılıp açıklanmış mı olacak yoksa onun için ayrı bir süreç mi var ve çok uzun sürüyor mu?
-
@alexdelarge kardeşim mülakat açıklanmadan önce yapılır o. Uzun sürer mi sürebilir malum olaylardan dolayı incelenirsiniz baya.
-
@halk eyvallah kardeşim. Mulakata gireli 25 gün oldu inceleyecekleri kadar incelemislerdir herhalde:)) facebook, twitterını kapat dediler bana ama ben kapatmayı gerektircek bişey görmedim))
-
Bankada güvenlik arastirmasi yok ozel sektör devlet bankasi da olsa
-
@alexdelarge yok artık daha neler ya ne kapaması canım olur mu öyle şey. Hepsini bir açıklarlar mülakatın onun için beklersin biraz sonucu
-
@alexdelarge veritabınana kayıtlı olduğu için biz kapatsak bile onlar sistemden görebiliyorlarmış ne kadar doğru bilemem hayırlısı olsun. İnşallah süreç daha fazla uzamaz ve öğreniriz sonucumuzu
-
Hepsini beraber açıklamalarını anliyorum ama ben 12 Şubat'ta girdiğim için fazla beklemiş olucam tabi))
-
@dikey kardeşim oluyo olmaz olur mu.Hele ki 15 temmuzdan sonra
-
@alexdelarge bende 13 şubatta girdim ama bekleyip göreceğiz
-
@halk yok kardesim kendim biliyorum ziraat bankasini kazanmis biri olarak ki zaten 657 ye tabi degilsin iscisin bankada memur olmayacaksin. 2 hafta içinde aciklarlar cabuk baslarsiniz
-
@dikey bende halkbanktayım zaten:) 15 temmuzdan sonra yapmamaları imkansız.
-
@halk Güvenlik soruşturması formu doldurmadan resmi olarak yapılamıyor diye biliyorum hocam.Acaba sonuç açıklandıktan sonra mı yapacaklar soruşturma işini.
-
Mutlaka bi güvenlik soruşturması yapılır bence ama KPSS'de aylar süren sorusturmalardan bahsediliyo. O kadar didiklemeyecekler heralde
-
Yok bankada kardesim arastirabilirsin . Olsa en az 4 ay beklersiniz mulakat sonucu ki güvenlik ve arşiv arastirma formu doldurmadi kimse bosuna iddialasmayalim. Arkadaslar da yanlis bilgilenmesin
-
@dikey Bu aşamada olmadığı kesin hocam form foldurmadan yapılamaz zaten.Belki sonuçlardan sonra yapılabilir ama bende pek sanmıyorum.