arkadaşlar 3 yıldır banka çalışanıyım. mülakatlar bitti mi diye arama yaparken buraya denk geldim. bir arkadaşın yazdıkları üzerine benim de yazmam gerektiğini düşündüm. öncelikle arkadaşın bahsettiği çalışan insan profillerini ben çok az gördüm. yani şöyle söyliyim hata yaptığımda çalışma arkadaşlarım hep arkamda durdular ve suçlamadılar. bir arkadaşımdan yardım istediğinde eğer işi yoksa yardımcı olmam dediğini duymadım. müşteriyle tartışma illa ki olucaktır. ama hiç bir zaman ne kendim ne de iş arkadaşlarımın ezildiğini gördüm. bireysel veya kobi pazarlamacıların getirdiği her işlemi yapmak zorunda değilsiniz. ben çok kere bu işlemi yapmam dediğim ve yapmadığım oldu. bankacılık zor bir meslek. benim de çok kere isyan ettiğim olmuştur. arkadaşımın çalışma arkadaşları kötü diye bütün şubeleri öyle düşünmeyin. ayrıca bütün işlerin kendine göre bir zorluğu var. bu zorluk sizin stresi ve baskıyı kaldırıp kaldıramamanızla alakalı. kaldırmam diyosanız zorlanırsınız. şimdiden kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
halk tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
arkadaşlar şimdi mülakat açıklanınca oryantasyon eğitimine gideceksiniz. orada sizden isnilen evrakları verip sözleşme imzalayacaksınız. 5 günlük bir eğitim olmuştu bizimkisi sizin de aşağı yukarı öyle olur. şimdiden söyliyim hiç bir şey öğrenemezsiniz orada şubeye başladığınızda muhtemelen size işi öğreticek birini vericekler şube çalışanlarından. o size ekranları ve işlemlerin nasıl yapıldığını öğreticek. saat 9 da başlarsınız işe 12.30 öğle arası 13.30- 17.00 arası öğlenden sonraki mesai. 17.00'da kasa sayımı olur. kasanızın tutup tutmadığına bakarlar. kasa tutarsa yapılacak iş varsa yaparsınız yapılacak iş yoksa en erken 18.00 olmak şartıyla çıkarsınız. ilk zamanlar arşive gitmeniz de olası. arşiv düzenini öğrenmeniz lazım. o konuda da yardımcı olurlar şube çalışanları ve stajyerler. mesai saatleri içerisinde mola verebilirsiniz çok sık olmamak şartıyla. ilk 1 sene izin hakkınız yok. 1 sene dolduktan sonra izin hak ediyosunuz. aklıma gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yanıtlarım
-
@onuktekin estağfurullah dostum ne demek
-
@secret dostum ben de bu yollardan geçtim. halinizi ve kafanızdali soru işaretlerini anlayabiliyorum. olur da kazanırsanız kafanıza takmayın olumsuz şeyleri. düzeltilmeyecek hata yok gibi. benim yaptığım hataların haddi hesabı yok. bu demek değildir ki dikkat etmeyin. ne kadar dikkatli olursan ol illa ki hata yapacaksınız. sadece kafanızda büyütmeyin çok fazla
-
@83istanbul valla biz de bilmiyoruz ne zaman başlayacağınızı. güvenlik soruşturmasını ik yapar ve yine bizim bilgimiz olmaz
-
@secret yani 1 kere oldu şimdiye kadar. bir daha da uzun süre yapmazlar gibi geliyo bana
-
@birgarip eğer alınırsan ve ilçendeki şubeye personel gidecekse yüksek ihtimalle sen olursun zaten
-
@onuktekin
Spk ve segem yeterli olur. Alabiliyosanız dil alın maaşınız yükselir -
@issiziktisatci çok katı olduğunu düşünmüyorum. Topuklu diye bi zorunluluk yok. Kazak giyip gelen çalışma arkadaşlarım var. Açık seçik olmadığı sürece bir şey diyen olmaz
halk tarafından gönderilen son iletiler
-
@dikey yok iddaalaşma değil olmaması garip olur diyorum sadece ben çalışırken bi tomar bilgi girdim 15 temmuz sonrası. Heralde onlara da yaparlar girmeden bişeyler
-
@dikey bende halkbanktayım zaten:) 15 temmuzdan sonra yapmamaları imkansız.
-
@dikey kardeşim oluyo olmaz olur mu.Hele ki 15 temmuzdan sonra
-
@alexdelarge yok artık daha neler ya ne kapaması canım olur mu öyle şey. Hepsini bir açıklarlar mülakatın onun için beklersin biraz sonucu
-
@alexdelarge kardeşim mülakat açıklanmadan önce yapılır o. Uzun sürer mi sürebilir malum olaylardan dolayı incelenirsiniz baya.
-
@clandestin doğru duymuşsun çalışabilir. Ama kaç kişi alırlar onu bilemem. Ben şube ağırlıklı olur diye düşünüyorum
-
@bbfacedasz verebilirler. Şube ihtiyacına göre değişir o.
-
@onuktekin estağfurullah dostum ne demek
-
@issiziktisatci çok katı olduğunu düşünmüyorum. Topuklu diye bi zorunluluk yok. Kazak giyip gelen çalışma arkadaşlarım var. Açık seçik olmadığı sürece bir şey diyen olmaz