2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar ben bi takvime baktım 1 nisan pazar günü ondan önce ki hafta bizi eğitime alsalar 26 sında başlayabilir. ki buna göre düzenlerlerse ve bize belge için bir haftalık mühlet verdiklerini düşünürsek 16 sına kadar açıklanma tarihi bile olabilir ama kesinlikle 16 sına kadar açıklanması gerekiyor. Biraz karışık yazdım sanırım
-
@issiziktisatci seviyorlar ya Perşembe’yi
-
@keynesinabv ya bu perşembe ya da diğer perşembe öğreniriz inşallah son 2 perşembe
-
@secret bu perşembe olur gibi
-
@secret geçen sene ist dışı bi ilde uzmanlık kazanan arkadasım belge hazırlamak için iki gün verdiler iki günde haftasonuydu toplam 4 gün dedi. sonra da hemen eğitim
-
@keynesinabv inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
-
gerçi belge hazırlamada çoğu e devletten olur bi sağlık raporu uzun olur
-
@issiziktisatci valla ne gerekirse alırız. Olumlu sonuç alalım . Referansı bol olan arkadaşlar önümüze geçmesin de
-
@pokerface
Şaibeli derken?
Ben 2014 yedeğiyim.Sohbetlerinizi genelde arkadan takip ediyorum. Şunu da belirteyim böyle forumları ve Facebook gruplarını bazı GM çalışanları bakıyor ve takip ediyorlarmış, daha önce birisi burda yazdı mı bilmiyorum.
Panel mülakata girmeden orda bizimle ilgilenen çalışan söylemişti bunu. “Face’te şu konuşuluyor, bu konuşuluyor...” gibisinden.
Her neyse...
2014’te Bölge müdürlüklerinde mülakata aldılar bizi, sohbet havasında geçmişti. İki kişi vardı önlerinde de bilgisayar. Envanterdi, grup mülakatıydı böyle ilerlememişti seçim.
Bu sefer ki Biraz daha profesyoneldi sanırım 2014 sürecinden sonra hatalarını anlamışlar daha doğrusu amatörlüklerini.
Sonra... “her ilçede çalışır mısın”....vs soruları ve sonuç “yedek!” Çok sancılı bir süreç yaşadık.
Hepiniz zamanla alınacaksınız,çağrılacaksınız dendi... birbirinden haberi olmayan İK-yönetim ve yapılan açıklamalar geldi. Umutla bekledik hepimiz. (Ki Ziraat Bankası yedeklerini planlı bi şekilde ve işe başlama tarihlerinide belirterek aldı, gerisini siz düşünün artık...) daha sonra da “ihtiyac dahilinde çağıracaz dedik siz yanlış anladınız açıklamaları” ve de en son yedek ihtiyacı yoktur dendi bir sene sonra kadar (2015 sonu gibi)...
Halkbankası o kadar düzensiz, plansız bi süreç yaptı ki emin olun o seneki tüm yedeklerin en az 1 senesini çaldı. Şimdi de beklemekteyiz. Nasıl bazıları beklemekten konsantrasyon sıkıntısı yaşıyorsa bizde o sıralar hiç bişey yapamadık beklemekten (KPSS gibi süreçler için).
Not: Bu sefer yedek olmayacağını bizede söyledi bi çalışan.
Hayırlısı... -
Evrak teliminde ne isteniyor calisan arkadaslar hatirliyo mu acabaa ?
-
@brkno 2014 te adaylara cv hazırlatıp “referans” denilen bir bölümün olması zaten başlı başına bir şaibe kaldı ki torpil söylemleri forumlarda fazlasıyla dillendirildi. Bilen bilir. İK cılar eğer burayı takip ediyorsalar hakkaniyetli ve liyakata uygun şekilde adayları değerlendirmelerini istiyorum. Gelipte grup mülakatı+panel mülakatı kötü geçenler sırf kalıcı diye alınmasın geçen seneki gibi. Bu sene yedek alıp almayacaklarını kendileri bilir. “Açığı uzmanlardan elenenlerden kapatırız” diye düşünüyorlar muhtemelen
-
Acaba bireysel mulakat siralamasi neye gore belirleniyodu bilen var mi? Ben puani benden iki tık yuksek olanla ayni komisyonda girdim. Bi tık yuksek alan da farkli bi komisyondaydi
-
@gizem_ Bizde sıralama her iki mülakatta da puan sıralaması paralelinde gitti diye hatırlıyorum. Bazı gruplarda puan sıralaması karışık olmuş. Neye göre belirlendiği hakkında fikrim yok
-
Puan sırlamasıydı. Grup mulakattan önce imza atarken dikkatle baktım
-
@hdbekosa bence de puan sıralamasıydı ben ilk girdim iyi puanım vardı. bana ilk olmak nasıl bir duygu dediler, ingilizcen de iyiymiş neden özel sektör denemedin dediler, bide siyasete girdiler bende sanırım fikrimi öğrenmeye çalıştılar. akp mhp ittifakının adını bile sordular ama alan hiç sorulmadı
-
@agamemnon hocam puanınız kaçtı servis için mi girdiniz
-
@hdbekosa bildiğim kadarıyla grup mulakatı da puan sıralamasına göreydi ama benim grup mulakatına girdiğim sıra ile mulakata girdiğim sıra çok farklı. Ki bazılarıyla aynı puanı alıp farklı komisyonlarda girdik. Bence herkes envanterde verdikleri cevaplara ve grup mulakatında gösterdikleri tutuma göre (yatkınlığına göre)derecelendirilmiş olabilir.
-
Arkadaşlar bir konuda ricanızı isteyeceğim. Bana özelden yazan arkadaşlarıma cevap verdim hep. Ve burada da bildiğimi yazdım. Ama rica edeceğim benim referansım var ama mülakatta saçmaladım. Yok acaba kazanabilir miyim ? Diye soru sormayın. Bende sizden farkı olmayan biriyim. Ders çalıştım mülakata kaldım.onun dışında sadece siz gibi sonuç bekleyen biriyim. Bir de rica edeceğim torpili meşrulaştırmayın. İyi günler.
Herkesin hayırlı sonuç almasını dilerim. Sonuçlar açıklananca görüşmek dileğiyle. -
Forumdaşlar hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun
-
ne zaman açıklanıcağına dair duyumu olan lütfen yazar mı acaba