2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret Yok hocam neden rezillik bi durum olsun allah için olabilir normal şeyler
-
Arkadaşlar alakasız gelebilir ama, bu forumda gerek meslekle gerek maaşla yani yapılan her güzel yorum için yorum sahibi arkadaşlara gönülden teşekkür etmek istiyorum. Böyle stresli bir süreçte bir nebze olsun psikolojik olarak bizi rahatlattiklari için...
-
@issiziktisatci teşekkür ederim
-
Şimdi duyumdan ziyade kendi fikrimi söyleyeceğim bütün sınavları en fazla 2 hafta içinde açıklamaları gerekiyor gibi geliyor bana çünkü her ayın 1i maaş günğ . Servis G. 1 hafta eğitim uzmanlıklar 2. Hafta eğitim diye düşünürsek maaş gününe kadar herkesi eğitime çağırıp başlatmaları lazım. Ki 2 nisana geçildiğinde ay devredecek. Yanlış da düşünüyor olabilirim. İnşallah hepimiz şaka gibi bir nisanda 4000 küsur lira maaş alıyor oluruz. Valla halkbank yaparsa bunu hayatımın en güzel şakası olacak. Allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar
-
@secret o acılmayan fotoğraf utansın hocam ️
-
@fablo Bu forumda anlayış görmek de güzel duygu vesselam ️ Teşekkür ederim
-
nisanda kazananlara maaş tam yatar mı ki? Yani işe başlayıp bir ay çalısınca para yatmıyor mu yoksa başlar başlamaz ayın 1 i geliyorsa mı yatıyor
-
Eğitim süreci maaşa dahil oluyormuş ve tam 1 aylık maaş alıyormuşuz. Benim bilgim bu yönde
-
@secret hadi bakalım inşallah nasip olur
-
@issiziktisatci inşallah inşallah tevekkül etme zamanı dua edelim iyi düşünelim ama her sonuca da hazırlıklı olalım
-
@mağdurum ah SGK ah
-
@cnn44 valla o kadar çok duydum ki.. Tr de 6 banka 2001 de battı.. Hsbc 1-2 yıl mnce yüzlerce personel çıkardı.. Yarın birgün banka bir krizde küçülmeye gider görürsünüz.. Kriz ilk önce bankayı vurur.. Kimse 5 yıl içinde dünyada büyük kriz olmayacağı garantisi veremez
-
@reagan Yalnız gözden kaçırdığınız bir nokta var. Halkbank'ın %51.1'i varlık fonuna ait. Yani devletin. Yani bizim.
Halkbank batarsa devlet batmış demektir. Yani biz batmışız demektir.
Devlet batarsa guy a maaşını nasıl ödeyecek ?
-
Kamu bankaları devletin halihazırda yüksek kar sağlayan iktisadi teşkilatlanmaları. Belki bu kamu bankalarından kar marjı düşük olanların verimsiz şubeleri kapatıp küçülmeye gidebilir. Fakat halkbank karını yaklaşık %50 arttırmış yani durumu gayet iyi ve büyüyor. İleride ne olacağını bilemeyiz çok sağlam bir ekonomik kriz olursa öyle bakarsanız memurlarda işten çıkarılabilir. Sonuçta artık memurların çok büyük çoğunluğu sözleşmeli olarak alınıyor artık. Bankalar çok sıkıntı yaşarsa küçülmeye gidebilir batma derecesine gideceklerini düşünmüyorum. Bankalar batma seviyesine gelirse ülkedeki tüm sektörler bu sıkıntıyı yaşar. Devlet dahil.
-
kamu bankaları, iş garantisi yönünden memuriyet gibidir. işten atılmak için ya büyük bir halt etmeniz lazım ya da bankanın ciddi batağa düşmesi lazım. onun dışında tipini beğenmedim çık, müdür değişti çık, hedef tutturamadın çık gibi özel bankalarda sıkça görülen işten çıkarılma sebepleri kamu bankalarında yoktur.
-
Bu istanbul ne zaman açıklanacak arkadaşlar üç haftayı geçti
-
@issiziktisatci Daha mülakatlar bitmedi hocam
-
@luthor hocam ist önce açıklanacak dediler hep ,hala ses yok
-
İçerde tanıdığı olanlar sorabilirler mi ne zaman açıklanacak diye
-
Yarin mülakatlar bitecekse eger.Ayın 1ide maas gunuyse bu hafta aciklanabilir