2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness ben de umarım olumlu sonuçlanır iyi günler kolay gelsin dedim. sonra kendi kendime keşke demeseydim dedim ben de
-
İtiraflar geliyor. Bir, "iyi günler, kolay gelsin" de benden
-
@marshallkeyness bende söyledim hocam alışkanlık
-
@mesy ben de kolay gelsin dedim ağız alışkanlığı olmuş teşekkür ettiler.
-
mülakat tecrübesi olan yok mu ? benim ilk mülakatımdı o yüzden değerlendiremiyorum. mesela seni almayacağız kendini hazırlaya mı getirdiler yoksa alma ihtimalleri olduğu için o yüzden mi o kadar sıkıştırdılar
-
Benim dikkatimi ceken ailemi detayli sekilde sordular universiteni anlat dediler birde en son çıkarken arkadamdan baktilar ne anlama geliyor artuk allah bilir
-
@bolulu kacinci komisyondu bana da aynisi yapildi
-
@prsnll-adayı-52 düzelttim bi de kolay gelsin dedim çıkarken
-
@secret istanbul 600 kişi mi? cok yüksek değil mi? o civarda oldugu kesin mi hocam yoksa sizin düşünceniz mi?
-
@miskuruntu valla hocam ben 3. komisyonda girerken ben de önce cıkan da gayet ılımlılar dedi bende herhangi bir sıkıştırma yaşamadım sadece bir kere sözümü tamam tamam diye kestiler. ben ilk istanbul için girenlerdendim belki de sizin sonlara dogruysa gerilmiş olabilirler. bilemiyorum yani.
-
Arkadaşlar bazı iletileri okuyorum bunun üzerine bir şeyler yazmak istedim. Bu iletiler tabi ki heyecandan ve tecrübesizlikten kaynaklanıyor anlayabiliyorum ama bu kadarına gerek yok cidden bu düşünce yapısı çok yorar sizi. Kendinize yazık etmeyin ve olabilecek her sonuca hazır tutun kendinizi hiç bir şey sizden kıymetli değil. Umarım forumdaşların tümü istediği şekilde yerleşir ama olumlu-olumsuz her sonuca hazır olmakta fayda var sonuçta 3 kişiden 2'si giremeyecek. Ama bu bu 2 kişinin yetersiz olduğu anlamına mı gelecek? Tabii ki hayır! Bu süreçte psikoloji çok önemli. Olumlu olursa da bi hayır vardır olumsuz olursa da. Daha iyi kapılar içindir belki bunu bilemeyiz.
Yok bu komisyonda şu muhabbet edildi yok sandalye düzelttim, kpss puanı sordular, alan sorusu çok sordular, hiç sormadılar vs. bunların hiç ama hiç önemi yok. Hepsi geçti gitti. Hiç biri olumlu olumsuz bir yargı içermiyor. Öyle olsa hemen mülakatta söylerlerdi o zaman alınıp alınmama durumunuzu. "KPSS puanın yüksekmiş seni almıyoruz" KPSS puanın yüksekmiş seni alıyoruz" "Grup mülakatın da iyiymiş seni aldık, kötüymüş almıyoruz" vs gibi. Ama öyle olmadığını siz de biliyorsunuz ya da bilmelisiniz. Listeleri etkileyen bir sürü parametre var ve mülakatlar sadece bunlardan biri. O yüzden mülakat sırasında yaşananları artık unutup açıklanmasını beklemek daha az yorar sizi çünkü konuştukça kafada senaryolar kuruluyor ve diğer adayların mülakatları ile karşılaştırmalar yapılıyor ama bu çok mantıklı bir olay değil çünkü her ama her adayın kendine özel bir sürü durumu olabilir ve komisyonlar arası farkı var. Karşılaştırma yapıp alınıp/alınmama tahmini yapmak imkansız.
Dediğim gibi sevgili forumdaş kardeşlerim hepiniz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz umarım her şey istediğinizden daha da güzel olur ömür boyunca. İyi akşamlar. Selamlar...
-
@zweigstefan biraz aceleleri vardi sanki sorulari ardi ardina seri bi sekilde sordular hocam bende pek anlamadim ben çalışma ili olarak başka bi sehiri seçtiğim için belki direk ben odaya girmeden biz zaten bunu almayacaz diye düşündülerse o sebepten öyle yapmış da olabilirler bilemedim..
-
@prsnll-adayı-52 ben de duzelttim grup mulakatinda bizim grupta benden baska duzelten olmamisti . Bence kucuk ama guzel bir detay is yerinde duzen disiplin falan ins bizi alirlar
-
Ben o tarz sağa sola oynayan koltuklarda rahat duramam sürekli sallarim sağa sola, orda da oyle bi koltuk vardı ben de bos bulundum, biraz da stresten oynatıp durdum sağa sola hatta mülakatı yapanlardan biri sabit dur takip edemiyorum seni dedi orda farkettim. Benim için mülakatın en olumsuz yaniydi çok pişman oldum sonra
-
@marshallkeyness ben de dedim ya
-
@miskuruntu hocam belki de biz bunu zaten alacagız demişlerdir yani bilemezsiniz onu belki sizin ilinize alınacak kişi çok az ve de bazı adaylar gelmediyse size olumlu bakıldıgından öyle gelmiştir hemen kötüye yormayın diye söylüyorum
-
@zweigstefan teşekkür ederim hocam inşallah dediğiniz gibidir sonucu beklerken ister istemez kafasindan kuruyor insan insallah sonuç hepimiz için olumlu olur bekledigimize değer
-
@miskuruntu iyi düşünün iyi olsun iyi geceler.
-
@zweigstefan iyi geceler hocam
-
@zweigstefan 295 teftiş uzmanlık alanları 340 civarı da servis görevlisi duydum