2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Sürekli siteye girerek kendinizi yıpratırsınız arkadaşlar
Biraz relax olun. Stabil hayatınıza devam edin.
( sevindiğim nokta : bu heyecanı yaşamak çok güzel sonuç beklemek gelecek için ciddi adım atmak)
(Üzüldüğüm nokta: şu anda belki de süreçler normal işleseydi bu yaşımda iş , güç düşünmekten ziyade eşimi arayıp eve iki ekmek al diyememek; kısacası ertelenen hayatlrımız)
Sonuç açıklanma tarihi ile yeni duyumum eski duyumumla eş değer haftasonu bile açıklanma ihtimali olduğu ve istanbul için martın ilk haftası diğer iller için martın 2. Haftasından sonra. İmşallah duyumlarım doğru çıkar ve size mahcup olmam iyi geceler kusura bakmayın çok konuştum -
@hakperest46 bende girdim hocam
-
@secret hocam martın ilk haftası mı ilk haftasından sonra mi istanbul için duyumunuz️
-
@fablo ilk haftası içi diye biliyorum. Kesin tarih de verdi arkadaşım ama burda paylaşmam doğru olmaz bekleyip görelim. Yani açıkçası mülakat tarihi değişimi filan beni hep tereddüde düşürüyor inşallah iyi sonuç alalım da ️
-
yanlız şu an martın ilk yarım haftasındayız. acaba bu ilk haftadan sayılır mı yoksa 5-12 arasını mı bekleyelim :=)
-
@secret kesin tarih olarak kaç mart dedi
-
Arkadaşımız samimi bir şekilde martın ilk haftasıve ikinci haftası içinde açıklanabileceğini ve tam tarih vermenin doğru olmayacağını söylemiş daha tarih isteyip zora sokmanın ne anlamı var arkadaşlar?
-
bu mülakat tarihleri boşuna öne çekilmedi mutlaka ki hızlandırılması bize sonuçların erken acıklanacagını gösteriyor. öyle bazı yerlerde okuyorum nisan,mayıs fln böyle şeyler hiç inandırıcı gelmiyor. sonuç ve eğitim bana kalırsa mart ayı içinde olur. bu tamamiyle temenni ve düşüncem arkadaş duyumunu yazmış tam tarihi vermesi dogru olmaz hak vermek gerekiyor.
-
@limonluk Burada paylaşmam doğru olmaz demiş :):)
-
Otogardan otele nasil gidebilirim
-
Arkadaşlar ben burda şu mart bu mart desem sonra açıklanmazsa adım spekülatör olur. Yalancı olur. Benim niyetim asla kimseye boşa umut vermek olmadı. Daha önce de paylaştım bildiklerimi. Ne kimsenin takdirini isterim ne de küfrünü. Haa belki martın ilk haftası da açıklanmaz bende siz gbi mülakat sonucunu bekleyen biriyim. Burda yazmamın tek amacı da bildiğimi en uygun şekilde yazmak. Yoksa sürekli yazı yazan biri değilim. Kendinize iyi bakın iyi günler
-
Mülakatı çok iyi geçen ve kesin oldu bu iş diyen var mı ? Ya da çok kötü geçip de oldukça umutsuz olan ?
-
@ceska hocam sorunuza benzer bir soru ben sormuştum ve gayet güzel cevaplar gelmiş.önceki birkac sayfada görebilirsiniz. Ama genel olarak sonuç tahminleri belirsiz.
-
@iktisat-yaman il disindan geliyorsan anadolu yakasinda in servisler otelin önünde indirir yeni sahra durağında inersin ama avrupa yakasinda inacaksen biraz sıkıntılı olur gitmen için
-
@ceska sonuçların açıklanmasını beklemiyorum bile kendi adıma kötü geçti ve olumsuz sonuçlanacak daha çıkmadan o his oluştu maalesef
-
@ceska ya açıkcası kesin bir şey diyemiyor kimse. Benim açımdan da bunun en büyük sebebi geçen seneki yazıları okumuş olmam. Biri yazmış mükemmel geçti, güldük eğlendik hiç alan sormadılar diye bir bakıyorsun elenmiş. Biri diyor benim acayip üstüme geldiler çok zorladılar diye ama onunki olmuş. Yani bu işlerde neye bakılıyor bilemiyoruz. Bir de bence mülakatı kötü geçenler umutsuzluğa kapılmasın, benim bir arkadaşımı resmen ağlatmışlar ki bu kız gördüğüm en hazırcevap ve sakin kızdır ama onu almışlar mesela.
-
@felix bizim komisyon benden onceki kizi aglatti.ben girdim,evet cok suratsizlardi ve sadece 3 soru sordular ve il disi terxihime ragmen cok uzerime gelmediler,mulakat 5 dk da bitti,notr gibiydi.bu yuzden ben de olumsuz olacak gibi hissediyorum.o aglattiklari arkadasi alacaklar sanki
-
Inş buradan bir de mulakati kazananlar forumunda bulusuruz arkadaslar. Egitim falan konuşmak nasip olur inşallah.
-
@ceska benim hocam olumsuz hissettiriyor, niye derseniz yardımcilik için girdim
sube istemediğimi satış kredi pazarlamada yer almak istemedigimi anladılar hem anket cevaplarım ve hem de komisyonun sorusuna verdiğim hayır cevabından. E bir de İstanbul için sadece alım var. İstediğim birim de sorulmadı. Mülakatin 10 dk bile sürmedi. Tutup da beni hangi birime koyarlar ki bölge veya genel müdürlükte... Böyle bir süreçten geçtiğim için ben olsam kendimi elerim diye düşünüyorum. -
@falanfilan Hocam beni de mülakatta pek zorlamadilar psikolojik baskı yapmadılar oldukça mutlu ayrıldım. Şimdi buraları okuyunca kesin bir iş var bu iş içinde diyorum. Kötü mü geçmesi gerekiyordu anlamadım.