2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@nikola-tersla valla bende anlamadım biri istanbul tazminatı için 450 diyo başkası 150 diyo her kafadan bir ses çıkıyor yani
-
arkadaşlar maaş konuşana kadar nasıl sorular olur, nasıl çalışmalıyız onu tartışsak ?
-
@issiz-0 Hocam ortada bi belirsizlik olunca başka konular konuşulmuyor :))
-
@nikola-tersla keşke yüksek maaşlar alsak ama emin olun ki işsizlik kadar kötü başka hiçbir şey olamaz, o yüzden inşallah düzgün kurumsal bir işimiz olur da inanın maaş sonraki evre
-
@issiz-0, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@nikola-tersla keşke yüksek maaşlar alsak ama emin olun ki işsizlik kadar kötü başka hiçbir şey olamaz, o yüzden inşallah düzgün kurumsal bir işimiz olur da inanın maaş sonraki evre
Kesinlikle katılıyorum size. Konusu geçen maaşlara ulaşabilmemiz için önümüzde mülakat var daha. İlan geldiği günden beri maaş konuşuluyor bence mülakata yoğunlaşmakta fayda var. Şu işsizlikte kurumsal bir banka asgari ücret bile verse çoğumuz için yine koşa koşa gideceğimiz bi yer. Daha önce servis için mülakata katılanlar vardır aramızda mutlaka bizlere yol gösterin lütfen
-
Maaştan yana korkunuz olmasın bankada aç kalacağımızı sanmıyorum başlangıç maaşı düşük olabilir ama hakkını vererek çalıştıktan sonra hızlı bir şekilde yükselebiliriz ve kendi aileleriyle yaşadığı ili tercih eden arkadaşlar için servis görevlisinin brüt maaşı bence gayet tatmin edici aldığımız para direk yanımıza kalıyor.Ama ailesiyle olmayıp İstanbul gibi yaşam şartları zor şehirlerde sıkıntı çekebilirsiniz
-
Arkadaşlar mülakat için çok düşünmeye gerek yok.Bankacılık terimleri,güncel ekonomik veriler,halkbank ile alakalı bilgiler,genel kültür ve sınavda çıkan alan kısımlarından genel olarak çıkabilir.Genel bir çalışma yürütün ve bence bir mülakat hazırlık kitabı alabilirsiniz çok faydalı olur.Onun haricinde kendini tanıt,aileni tanıt,eğitim durumun vs gibi sorular gelecektir.Ne çıkacağını emin olun kimse bilmiyor koskoca alan dersleri içinde 2,3 soruyu kim nasıl tahmin etsin.Konular belli ya bu konulardan gelecek ya da hiç gelmeyecek.Kaldıki emin olun sorulara verdiğiniz yanıtlar gerçekten çok önemli değil.Cevabı bilmiyorsan bile bunu uygun bir dille dile getirmek veya bildiğini anlaşılabilir bir şekilde aktarmak daha önemli.
-
@luthor mülakat kitapları kurum sınavılarına yönelik ancak Halkbank için de işimize yarar mı ?
-
@hayal9 Hocam mulkat kitaplarinda kpss konulari olur.
İktisat
Maliye
Muhasebe
Kamu hukuku
Ozel hukuk
Bazi kitaplarda guncel bilgilerSu konulardan sadece kamu hukuku sinavda cikmadi.Geri kalanlardan sinavda mesulduk.Sence isine yarar mi?
-
@luthor ilk kez mülakat aşamasına geçtiğim için pek bilgim yoktu kusura bakmayın, teşekkür ediyorum.
-
merhabalar. Mülakatta askerliğin tecilli olmasını sorun ediyolar mı?
-
@hayal9 Hocam mülakat dediğin olay çok farklı.Kimse tam olarak ne olacağını kestiremez.Ama mülakatın bir işleyiş tarzı vardır kamuda.Halkbankta kamudan sayılabilir o yüzden anlatıyorum.Bir kere biz alan sınavı ve gk-gy çözerek mulakata kaldik.Bu tarz sınavla alan tüm mülakatlarda alan sorusu sorulur genelde.He banka daha esnek bir yapı bunu göz ardı edemeyiz.Hiç dersle alakalı soru sorulmayadabilir.Bizim yinede çalışıp her türlü süprize hazır olmamız lazım.İlla mülakat kitabi almayin.Sinava calisirken kullandiginiz konu anlatim kitaplarida ayni islevi gorur.
-
@luthor anladım tekrar teşekkür ederim:)
-
Mülakat kitabı almayı düşünüyorum. önerisi olan var mı acaba ?
-
Uşak için kazanan var mi?
-
Maaşı da net olarak öğrenmek istiyorm çünkü, mülakatta bir ihtimal sorabilirler diye. Yoksa cidden maaş filan umrumda değil artık. Yıllardır sınavlar sınavlar... asgari ücrete de razıyım
-
@danatta Facebook ta gerekli bilgi verilmiş ancak nasıl fotoğraf ekleyeceğim bilmiyorum
-
![1_1515849270956_IMG_2943.PNG](Yükleniyor 100%) ![0_1515849270953_IMG_2940.PNG](Yükleniyor 100%)
-
@hayal9 sanırım yukleyemediniz hangi grupta paylaşılmış
-
@hayal9 tebrikler hocam acaba kaç kişi alıncak Kayseriye merak ediyorum