2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mülkiyeli45 ben de ah çektim bu arada genelde 3 katını çağırmışlar. Rica ederim
-
@marjinalfaydali Yani çok da sorgulamadım hocam. Benim için en önemli sorun tecil şu an. Onun telaşındayım
-
her arayan "doğudaki adam kış günü İstanbul'a nasıl gidecek? Bölge müdürlüklerine verseniz olmuyor mu?" diye sorsaydı belki bu sorun çözülürdü. Kaç katının çağrıldığının ne gibi bir önemi var? Tecil durumundan bahsetmiyorum bile teciliniz uygun değilse girmeseydiniz sınava. IK ' yı arayacak vaktiniz varken saçma sapan şeyler sormayın.
-
Arkadaşlar biz de arayalım, mail atalım, bi şekilde ulaşalım en azından birden fazla sınav merkezi açsınlar. 4.000 kişi mülakata girecek 500 kişi arasa, aradığımız IK görevlileri illaki üst birimlerine bunu rapor edecektir. Bizim maddi durumumuz iyi olsaydı 2.000 lira maaşlı servis görevlisine başvurmazdık. 2014 de birden fazla sınav merkezi varken bu sene ne değişti?
-
@akkygsz Bu usluba gerek yok. Sakin olun. Numarası:02165035171-72-73-76 arayın siz de istediğinizi sorun. Herkesin kendine göre derdi var. Doğudaki adam girmeseydi o zaman sizin mantığınıza göre. Anlıyorum streslisin siz de. Lütfen polemik yaratmayın durduk yere.
-
@akkygsz kesinlikle bir şeyler yapmk lazım arasın herkes facede gruptakilere de yazalım böyle saçmalık olamaz
-
@onuktekin hocam tesekkur ederiz bilgiler icin gereksiz cevaplara aldirmayin. Bunlar her seyi ayaklarina istiyor diger dertleride tazminat malum
-
@agamemnon Rica ederim hocam. Alışamadım forumlardaki bu saldırgan tavirlara. Allah hepimiz için hayırlısını versin.
-
@onuktekin hocam teşekkürler arayıp bizleri de bilgilendirdiğiniz için uzman yard. mülakatları da aynı tarihlerde mi başlayacakmış acaba o konuda bir şey söylediler mi?
-
geçen sene halkbank sınav-mülakat-eğitim süreci:
5 kasım-sınav
7 aralık-sınav sonuçları
22 aralık- mülakat tarihleri açıklandı
12-13 ocak- mülakat
3 şubat- mülakatlar açıklandı
5 şubat - eğitimler başladı.
BİR ARKADAŞTAN ALINTIDIR. -
@onuktekin O zaman bu hafta mülakat tarihleri belli olur diyebiliriz.Herkes için hayırlısı olsun.
-
@essra23 Rica ederim hocam. Bu konuda bir şey demedi konustuğum kişi fakat mülakatlar derken genel konuştu varsayılabilir. Mülakat programını parça parça açıklamazlar bence.
-
@akkygsz 2000 değil 3000 civarı.öyle deyip de moralinizi bozmayın.
-
nerde okusam, ik yı arayan herkese şubat başında başlanacak denilmiş. bütün mülakatların istanbulda yapılacağı düşünülüyormuş ayrıca. bu kadar çok kişi sadece istanbulda girecekse şubat başında başlamak bana pek mantıklı gelmiyor bunları ayarlamak bu kadar kısa mı sürüyor en azından şubat ortası-sonu diyordum ben panik oldum
-
Bugun ortak bir arkadaş vasıtasıyla halkbank'ta calışan bir servis yetkilisinden bilgiler almaya çalıştım. Bana mülakatta soruya bilmesen bile kazanabilecegini söyledi heyecan olayı çok önemli ve kontrol edebilmelisin dedi. Maaş konusunda burda paylaşılanlar civarı istanbul'da 2500'müş ortalama bu sene %15 zam gelmiş. yemek kartı varmış. ve de istanbul anadolu 1.bölgeye 78 kişilik alım olacagını duydum dedi. istanbul; 3 avrupa,2 anadolu toplamda 5 bölgeymiş. anadolu 2. bölgeye gebze flnda dahilmiş. diğer bölgelere kaç kişi alınacak bilmiyordu ben istanbul geneli sormuştum o bana sadece kendi çalıştıgı bölgeyi duydugunu söyledi. tahimini 300-350'dir fln dedi. İşle ilgili de şube'den şubeye calışma acısından büyük farklar oldugunu işi ögrenmek için yogun bir şube'de başlamanın daha hayırlı olacagını söyledi.
-
@onuktekin sınav başvuru aşamasını hallettik. @agamemnon lafınızı destekleyecek bir kanıtınız yoksa benim hakkımda atıp tutmayın.
-
Gereksiz yere gerilmeye gerek yok arkadaşlar büyük ihtimalle bölge müdürlüklerinde yapılacak sınav. Herkes bir şekilde iş hayatına atılmak için girdi bu sınava, 2 yıl boyunca hangi sınavın açılacağı bile belli olmadan alan çalıştık bi yerden sonra da burayı çıkıl yolu olarak gördük, vaziyet bu olunca sinirler de gergin oluyo kızan arkadaş da muhtemelen bu durumda hoş görmek lazım. Bence nerde yapılacak muhabbetinden ziyade nasıl sorularla karşılaşabiliriz bunları paylaşsak daha faydalı olur diye düşünüyorum
-
@zweigstefan 2500 ortalama mı yoksa tek maaş mı ayrıca istanbul tazminatı ne kadar biliyomusunuz?
-
@bcbc3434 ortalama maaş istanbul tazminatı dahil bu sene zam geldikten sonra 2700 olmuştur. ayrıyatten istanbul tazminatı ne kdr diye sormadım.
-
Hayatımız beklemekle geçiyor