2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
hala aynı girilemiyo sayfaya
-
Gorselim yuklenmiyo mu bu sitede sorun mu var :))
-
Aynı şekilde arkadaşlar site bakımda diyor, heyecan dorukta umarım beklentilerimiz boşa çıkmaz da yarın açıklanır. Ona göre yolumuzu çizeriz, yoksa böyle beklemek gerçekten en kötüsü.
-
Aynen belirsizlik cok zor birsey hergun bir beklenti... sinava da 4 ay kaldi kaybedersem iyi bir hirsla son kez alani denicem birakacam artik 3 deneme olcak ins. Bu süreç cok yipratti hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin
-
Ik yi arayıp bunun ne demek olduğunu soran var mi ?
-
Pazar günü açıklanması mümkün mü? Daha önce cumartesi açıklandığı olmuş ama pazar günü mesai yapıyorlar mı acaba var mı çalışan yardımcı olabilecek arkadaş? Pazartesi açıklanacaksa niye sistemi cumartesiden kapattılar acaba
-
Valla halkbank BISTte cokuste bari orda zarara ugrayanlari sınavla odullendirin
-
Uzmanlikta tc kimlik no ve sifrenin hata verdigini sayfa 110'da yazmislar
Sayfa 125'te bi gun sonra aciklanmis
Ama bizimki pazartesiye de kalabilir sorun yok -
@meltem_90 Bizde sisteme girilemediği 269.sayfada keşfedilmiş. Şu an 283.sayfaya geldik. İlginç bir ayrıntı, sınav sonuçları belli olduğunda ilk ''açıklandı'' yazan arkadaş @issiziktisatci idi. Sisteme girilemiyor diyen ilk kişi de o oldu. 284.sayfada kendisinden bir açıklama müjdesi bekliyorum
-
@meltem_90 senin bu tespitlerin beni bitiriyor ya çok eğleniyorum
-
@dimitris sayfa sayisi orayla paralel olmaz sanmiyorum. Daha az kisi oldugu icin yazan daha azdi bizde cok. İki katini ekleyelim
-
@meltem_90 o zaman saldıralım 269+30=299.sayfada bu iş biter
-
@dimitris düz hesap 300 olsun
-
@issiziktisatci bilgisayarina alarm mi kurdu napti hepimiz issiziz ama aramizda en issiz olani o sonuc aciklanma haberini de ondan bekliyorum
-
@meltem_90 uyuyo mu nerde kaldırın gelsin
-
@meltem_90 bir ara twitter da biri vardı olacak olayları önceden yazıyordu ona çok benziyor
-
@meltem_90 bence onun yaptığı İşsizlikten iyidir, faydali bir iş yapıyor sonuçta. @issiziktisatci faydali işsiz biz faydasız işsiz
-
@falanfilan kesinlikle en verimli issiz aksini ima etmedim hocam yanlis anlamayin :))
-
@dimitris Geldim kardeşim ben de dün sisteme hiç girmemiştim bi bakayım dedim arada yokluyorum girilmeyince gözümde yıldızlar çıkmaya başladı
-
bu sefer ilk açıklandı yazisisini ben yazmak istiyorum 7 24 takipteym