2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@deuceko hocam taban puanlar yazıyor ama illerin ne kadar alacağı yazmıyor sanırım demi
-
@petunya maalesef hocam yazmıyor sadece taban puanları yazmışlar
-
@mcancakar İstanbul için İstanbul’da mülakata girmiştim. Eğer girdiyseniz bilmiyorum guy mülakatından çok da farklı bir ortam değildi. Dışarda, kapıda yardımcı olan personel vardı. Heyecanımızı yatıştırmıştı. Komisyon 3 kişiydi. Bana mülakat esnasında İstanbul’da nasıl yapacaksın nasıl geçineceksin diye sormuşlardı orada çuvalladım galiba Bankayla ilgili sorular gelebiliyor ödenmiş sermayesi ne kadardır gibi gibi... Başka bir şey aklıma gelmedi su an başka sorunuz varsa onu cevaplayayım ben
-
Asil sinav simdi basliyor mulakati lehimize cevirmek icin neler yapmaliyiz
-
Tahmini ne zaman çağrılırız mülakata ?
-
diyelim ki çağırdılar mülakata şubeyi soruyolar mı? kendileri mi atıyor bizi
-
@kontrolluinsan olumsuz
-
@cokgizliissiz anladım hocam. Kıyafet konusunda lacivert siyah takım çok farkediyor mu çok mu ince düşünüyorum ben mi abarttım anlamadım
-
Arkadaşlar İstanbul da mülakata kalanlar olarak bi başlık mı açsak
-
O pardon burası mülakat başlığıymış zaten ben sınav başlığı sanmışım bi an ️
-
Arkadaşlar kıyafet konusunda ne düşünüyosunuz bi bigisi olan var mı?
-
arkadaslar iyi geceler , bende ıstanbulu kazandım fakat baska ilde ıkamet ediyorum bu eleme sebebi olabılırmı yani ?cok mantıksız degılmı?ayrıca siyah takım her daim iyidir..
-
Ne garip geldi. 300 kusurlu sayfayı önceki forum şu an 2 sayfamülakat ne zaman olucak acaba ya. Ne kadar heyecan var
-
Arkadaslar onceki yillardan surecler hakkinda tecrubesi ya da bilgisi olan varsa anlatabilir mirica etsekk
-
@has37 hayir degil arkadasim korkma icin rahat olsun. Ben ziraatte ikametimi tasimistim tercih ettigim ile. Ama o ille 12 saat mesafeden basvuru yapan arkadasi aldilar
-
@mcancakar tabiki ince düşünüyorsun :)) Takım giyen de vardı giymeyen de oluyor. Banka çalışanı şık olmalı bence ben tam tersi göze batmamaya çalışmıştım ama göze de hitap etmeliymişim. Yanlış hesap etmişim
-
Mülakatlar nerde yapılıyo?
-
Tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyoruz . Kütahya yı tercih edenler var mı aramızda ?
-
@zenginmemur genel mudurlukte veya istanbulda bi otelde galiba
-
@maliyeci1 Takım elbise hocam.Kamu kurumu mülakatından pek farklı değildir bence.