2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Herkese günaydın. Hayırlı Cumalar.
-
Facede neler olmuş öyle
Yeni gelen yönetici de ben sinirlenen biriyim eski yonetici Nihali mumla ararsınız gibi bişey yazmış. Hayır yani napabilir en fazla guruptan atar. Allahtan devlet falan yönetmiyorlar sürgün ederler insani vatanindan Halkbanktan birileri umarım şu guruplari da takip ediyodur böyle tahammülsüz insanlar nasıl bankaci olacak anlamış değilim -
günaydın arkadaşlar bugün köprüden önce son çıkış
bugün de açıklanmazsa mecbur haftayı bekleyeceğiz -
@keciburcu sırf açıklanır da görmezsem yada duyum gelir diye kalıyorum grupta. Şu süreç bi bitseydi.
-
Hislerime gore bugun de aciklanmayacak.
-
Sağlık raporunu özel hastaneden alabilir miyiz?
-
Arkadaşlar yok mu şu mübarek cuma gününde hissiyatı, duyumu, tahmini, içerden bir arkadaşı, olan, rüyasında gören falan
-
@dimitris arkadaşlar sukunet istedi :)) duyumlarımızı kendimize saklamamız en doğrusu
-
@secret ben kaçırmışım sükunet istenen kısmı pardon
-
bence bu sınav hiç beklemediğimiz anda ve umudumuzu kaybettiğimizde aniden açıklanacak..bekledikçe gelmiyor vicdansız.şahsi fikrim bugün açıklanmaz ama haftaya açıklanır gibi düşünüyorum.ha ''nisan ortasında iş başı'' ndan kasıt subede başlamaksa haftaya açıklanması da mantıklı çünkü eğitim 2 nisanda başlayacaksa zaten şubede başlamak da nisan ortasını bulur neredeyse...ama duyumlar doğruysa nisanın ilk haftası açıklanır(inşallah o kadar uzamaz da bir an önce öğreniriz).
bi de şu var zaten sonuçlar belli zannımca.şuan gvs için mi başka bişey için mi bekleniyor bilmiyorum lakin 2 3 saat kalaya kadar netlik kazanmadığı için kimse açıklanacağını kesin bilemiyor.yani şuan ki duyumlar tamamen tahmin bence.ancak sağlam bi tanıdığı olan varsa 2 3 saat önceden diyebilir(yazılı sınav sonuçlarının açıklanması gibi) onun dışında tam tarihi kimse bilemez...malesef tek yapacağımız şey beklemek.. -
Kendisini tanımadığım ve bizimle aynı süreçte olan personel bir arkadaş 2 Nisan eğitimlerinin bireysel şubedekiler için olduğunu ve eğitim koordinatörlüğünün 2 eğitimi aynı anda vermesinin pek olası olmadığını ve bu nedenle 5 Nisan -16 Nisan duyumunun mantıksız olmadığını dile getirmişti.
-
Bu arada telefonu açan Halkbank İK numarası paylaşabilecek var mı?
-
@cka Bireysel şube derken nasıl yani, şimdi 2 Nisan eğitimi kimler için olacakmış
-
@cka 0216 503 5171
-
@cka 0216 503 51 73 ben bu numarayla dün konuştum siteyi takip edin,kesin tarih veremiyoruz vs diyorlar hocam.
-
@dimitris Halihazırdaki bireysel şube çalışanları içinmiş
-
@cka cunku servisciler gelince onlar yukselecekti
-
Kimse yanlış anlamayacaksa acaba bi Halkbank Duyum grubu mu oluştursak? Zira ben duyumsuz yapamıyorum
-
@meltem_90 hocam dua edelim de bian önce yükselsinler, bizim de işimize gelir (inşallah kazanırsak)
-
@dimitris ben baş müdavimi olurum